Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2021)
>>


Glad Påsk!!

Här jobbar vi för fullt! Den ena mera än den andra! Benny är den som jobbar mest, för han jobbar i princip dygnet runt under påsken. Och vi jobbar båda alldeles för många dar på raken! Jag är mitt inne i min 11-dagars period. Och den är självförvållad, för jag valde att jobba extra i helgen. Benny är ändå inte hemma, så jag tänkte att då kan jag lika gärna jobba jag med och få lite extra pengar.

Idag hann vi iaf ses ungefär en halvtimme och det är ju alltid nåt! Kvällen har jag spenderat hos grannarna. Där var vi 9 vuxna och 2 barn som åt plankstek. Gott!! Killarna badade i spabadet. Jag orkade inte bada, för man får ju dumt nog sova en timme mindre inatt och därför var jag skötsam och gick hem skapligt tidigt.

 

30 Mars 2013  | Länk | Blogg | 0 kommentar
Bilder

Då dom har gjort om funktionerna på bloggen, har jag inte lyckats lista ut hur man får in bilder här, men nu tror jag att jag har kommit på det! Så här kommer lite bilder från senaste tiden:

Grillningen i fredags. Eller snarare eldningen! =)

Mange vill komma in!

Mange & Jerry i varsin säng.

Jerry var väldigt trött efter 2 dygn på Ultuna!

Jerrys sår efter operationen.

12 Mars 2013  | Länk | Blogg | 0 kommentar
The weekend!

Grillpremiär i fredags. Supergott var det!!

I lördags åkte vi till bygdegården i Övergran för att befolka (inte befrukta) deras pubkväll, som tydligen inte brukar vara så befolkad. Vi var ett litet tappert gäng som kollade på Mellofinalen där. Men trevligt hade vi! Efteråt åkte vi hem till Timmy på en liten efterfest (på hans balkong, nä skojar bara!). Jag var fyllechaffis eftersom jag hade jobbhelg.

I söndags grillade vi igen och sen hände det inte så mycket mer i helgen!

 

10 Mars 2013  | Länk | Blogg | 0 kommentar
Runkeeper

Nu har jag skaffat en helt perfekt app för mig i mobilen!! Runkeeper!! Det är mest för att kunna se när jag har gått vilse, hur jag egentligen har gått och vart det blev fel!! Skitbra!! Då får man se efteråt på en karta hur man har gått. Man kan även få veta annat; t ex hur många kalorier man har förbränt och hur snabbt man har gått/kilometer, men sånt struntar jag i. Testade den igår och idag ska den också testas. Dock hoppas jag att jag slipper gå vilse!!

7 Mars 2013  | Länk | Blogg | 0 kommentar
Äntligen ledig!!

Ja, äntligen lite ledighet efter 9 dar utan sovmorgon!! Jerry verkar vara ungefär lika pigg som förut, men han är fortfarande stel i bakdelen. Nu väntar vi på svar på biopsin på levern. Tydligen kan leverproblem göra att det kommer ut gifter i blodet som sätter sig i centrala nervsystemet.

Nog om sjukdomar och problem! Dagens ledighet ska spenderas åt städning och långpromenad med Jerry i solskenet. Det är så härligt med sol och det är en sån stor skillnad nu när det är ljust när man vaknar och ljust när man kommer hem!! Ljus gör mycket för själen!!

Igår efter jobbet var jag hos frissan. Hon gick som vanligt åt hårt med rundborsten, så idag ska jag duscha bort rundborstefrisyren!!

6 Mars 2013  | Länk | Blogg | 0 kommentar
Jerry hemma igen!!

Nu har Jerry äntligen kommit hem efter 2 dygn på Ultuna!! Jag tog semester i torsdags för att åka dit med Jerry och göra en skint (en undersökning för att se om blodtillförseln till levern fungerar som den ska). Ifall skinten visade att allt var okej, skulle dom göra en leverbiopsi. När vi kom dit fick jag reda på att planerna hade ändrats och pga logistikproblem, ville dom ha kvar honom över natten. Så jag fick åka hem med ett tomt koppel. Alltid jobbigt att se honom gå iväg med nån annan och veta att det kanske är sista gången man ser honom!! Men nu blev det inte sista gången! Tack och lov överlevde Jerry både biopsi och borttagning av 2 inflammerade talgkörtlar på ryggen! Vi passade nämligen på att ta bort dom när han ändå skulle bli sövd. Biopsisvaret får vi vänta ett tag på. Torsdag till lördag fick han bo med tratt på en i bur på Ultuna, så det var en mycket glad Jerry jag hämtade hem i lördags efter jobbet. Han var även mycket trött och sov hela kvällen + hela söndagen. Nu hoppas vi att biopsin ska ge ett svar, så vi slipper fler undersökningar!!

Annars har det varit en jobbhelg för min del. I lördags kollade vi på Melodifestiveln i badtunnan. Över lag dåliga låtar i år!! Och det var inte mitt val av låtar som gick vidare i lördags, men min vinnarlåt är iaf klar!!  Jag har inte haft en sovmorgon på över en vecka, så nu ser jag vääääldigt mycket fram emot att bara ha en dag kvar att jobba (tisdag) innan jag är ledig onsdag och torsdag. Ska bli very najs!!

4 Mars 2013  | Länk | Blogg | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida