Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2021)
>>


Packade & klara!

Nu har vi packat klart och provdruckit drinkarna, så imorgon bitti åker vi på internat!!

TREVLIG VALBORG!!!

29 April 2008  | Länk | Blogg | 1 kommentar
UVI

Idag har Gunde varit till veterinären och det visade sig att han har en kraftig urinvägsinfektion och blod i urinen. Vilken tur att han åkte hem med Nicke igår!! Gunde slutade äta i fredags och det brukar vara ett tecken på att nåt är fel - jättefel! Han har inte ätit på hela helgen medans vi har varit i Värmland och har inte varit sig riktigt lik. Han har gått spårprov både lördag och söndag och där har det också märkts att nåt har varit fel. I lördags spårade han till sig ett 2:a pris och i söndags spårade han knappt alls och det blev då bara en 3:a.

Nu vet vi i alla fall vad som var fel och det känns bra!

28 April 2008  | Länk | Blogg | 1 kommentar
Ingen bra helg....

Det har inte varit nån höjdarhelg för våran del. Jag är kvar i Värmland och Gunde åkte hem med Nicke idag. Tanken var att Gunde också skulle ha varit kvar eftersom vi ska på internat på onsdag, men det verkar som att det är nåt fel på honom. Därför fick han hem med Nicke idag och imorrn hoppas vi att han får tid hos veterinären. Jag får åka på internatet utan hund.
27 April 2008  | Länk | Blogg | 0 kommentar
Ingen ridning = ingen träningsvärk

Ikväll har jag gjort massor av saker! Mest tråkiga saker, fast dom räknas ju också. =) Skulle egentligen ha varit och ridit ikväll, men det hann jag inte med. På sätt och vis skönt, för nu slipper jag ha träningsvärk dom kommande dagarna..... =)

Idag var det 3 tillfället på demenskursen. Kerstin kom förbi och lunchade med mig och dom andra kursdeltagarna. Vi satt ute och åt och det var snudd på för varmt. I alla fall om man har långkalsonger. Det var för ljust också. Trots att vi satt med ryggen mot solen blev vi bländade. Fast man ska inte klaga nu när det äntligen är vår! Efter kursen åkte jag och shoppade bra-att-ha-saker.

Ikväll har jag dammsugit bilen. Jag har planterat blommor. Jorden räckte inte, så det fick bli en nödlösningsvariant för dom blommor som inte fick bo i en kruka. Eftersom Nicke grävde bort halva rabatten förra året när vi fixade avloppet, så köpte jag några lökar för att fylla ut tomrummet. Nu blev det inte riktigt som det stod på förpackningen att man skulle göra.... Hålen blev inte så djupa som dom skulle bli och avstånden gick det inte hålla koll på, för jag hade ingen aning om var jag hade stoppat ner lökarna. Vi får väl se vad det blir av min oseriösa plantering! =) När jag planterade blommor hittade jag årets första SNIGEL. Usch & fy!! Den bor numera i soptunnan, för jag har inte kommit igång med dödandet än. Det tar emot! Förutom att inte döda sniglar har jag även städat kaninburen, tvättat, vikt tvätt, hängt tvätt, diskat, städat (nu ljög jag!) och packat.

Åker nämligen till Värmland efter jobbet imorrn, eller rättare sagt idag eftersom klockan är över tolv. Äsch, nu blev det rörigt, men det är fredag jag pratar om! =) Jag har semester 1 vecka och kommer att vara hos Ulle tills på onsdag. På onsdag åker vi ner till Flatterhaft för att vara med på jaktinternat. Så semester i bemärkelsen att vila upp sig kommer det INTE att bli! Ska bli roligt att träffa Ulle & Mio igen och vi kommer även att träffa Gunilla & Aliz (Gundes syrra) på internatet! Ser även fram emot att träffa alla andra trevliga värmlänningar som jag känner! Dom otrevliga tänker jag inte träffa. =)

HA EN TREVLIG HELG!!!

Förra årets blommor.

Planterade även marsvinslökar förra året!

 

25 April 2008  | Länk | Blogg | 2 kommentarer
Måndagspromenad

Idag efter jobbet åkte jag & Kerstin ner till slottsparken och promenerade. Det är så himla fint i parken och särskilt nu på våren när det blommar för fullt! Kerstin hade med sig sin kamera och därför blev det en hel del fotostopp under promenaden. Jag hade med mig mina stavar och har nu insett att jag kanske inte kan vara med i Let´s Walk 10 maj som jag hade tänkt.... Eller jo, om jag går utan stavar! =)

Jag lyckas inte få in fler bilder just nu. Får försöka igen imorrn.

 

 

22 April 2008  | Länk | Blogg | 2 kommentarer
AGNES

Har snott några bilder av syrran....

Nu har jag avverkat min andra jobbhelg och det har gått smärtfritt!! En lugn helg, men vi vet att det är lugnet före stormen, för från och med imorrn är lugn ett minne blott....

Innan jag flyttade ner hit, eller kanske innan jag skaffade hund, hade jag aldrig hört talas om gungfly. Ikväll när jag var ute med Gunde hittade jag ett ställe som jag hade föreställt mig att gungfly skulle se ut. Perfekt! Äntligen ett tillfälle att testa! Tyckte först att det kändes lite läskigt att gå på, men det kändes ändå rätt så stabilt och därför vågade jag lägga ut ett litet sök till Gunde. Nu när jag kom hem var jag såklart tvungen att googla på gungfly och fick då fram följande information från Wikipedia:

"Gungfly är en matta av levande och döda växter, torv, drivved m.m. som flyter på vattnet i ett vattendrag. Gungfly uppstår ofta som en blandning av vattenväxter och vitmossa, och allteftersom det blir fastare kommer även landväxer att börja växa där. I de flesta fall växer gungfly utåt från stranden men kan sedan lossna och bli flytande fritt i sjön. Gungfly är farligt att gå på eftersom man inte vet var det bär och inte bär."

Det är alltså farligt att gå på, så det blir nog inte några fler gungflypromenader för min del! =) Jag hade dessutom inte mobilen med mig och det hade ju varit snyggt om jag hade sjunkit ner och fastnat och inte kunnat fixa nån hjälp! Gunde fick i alla fall ett tungsprunget sök och det började med att han som vanligt rivstartade och föll sen huvudstupa framåt eftersom det tog tvärstopp i gungflyn. Han kom upp igen med mossa på huvudet. =)

 

20 April 2008  | Länk | Blogg | 5 kommentarer
Seriöst roligt & PartyLite

Nu har 2 intensiva dagar passerat med demenskurs (del 2 av 5), en helkväll på stan tillsammans med Kerstin, jobb idag och ljusparty direkt efter jobbet - på jobbet. =)

Demenskursen är verkligen jättebra!! Det låter kanske inte så skoj, men föreläsaren är grymt duktig och en dag i skolbänken går snabbt! Efter kursen åkte jag hem till Kerstin för att byta om. Det blev lite ont om tid, men vi hann i alla fall dela på en cider också innan det var dags att gå till pendeltåget och åka in till stan. Där blev det en snabb middag på Burger King på Centralen för att sen skynda vidare med tunnelbanan. Vi skulle till Södra Teatern för att kolla på Thomas Järvhedens föreställning "Seriöst Roligt". Vi kom dit i hyfsat god tid och hann ta en cider där också. =) Vi vågade inte dricka nåt starkare eftersom vi skulle jobba dan efter och vi visste inte hur kinkiga alkolåsen på jobbets bilar är.... En jätterolig föreställning och en jättetrevlig kväll!! På vägen hem i pendeltåget hade vi roligt åt 2 fulla killar några bänkar bort. Den ena hickade hela vägen och dom båda hade allvarliga problem med att försöka förstå tidtabellen. Underhållning på hög nivå! =) Jag sov över hos Kerstin. Dels för att vi hade druckit alkohol och därför kunde jag inte köra hem och dels för att det skulle bli närmare till jobbet och jag skulle få sova nån timme extra. TACK Kerstin för en trevlig kväll och för övernattningen!

Idag har det varit jobb hela dagen. Jo, vi lyckades blåsa godkänt på alkolåset! =) Annars har vi ju även cyklar på jobbet.... Efter jobbet stannade vi kvar för att vara med på kvällen ljusparty (PartyLite). Massa fina ljuslyktor i alla möjliga varianter och ännu fler ljus med olika dofter! Jag köpte en ljuslykta, men hade gärna handlat mycket mer. Det var dock ganska dyra priser och därför var det omöjligt att handla fler saker. Fast det kommer säkert att bli fler ljuspartyn. =)

Nu är det helg och för min del är det jobbhelg, vilket känns helt okej.

18 April 2008  | Länk | Blogg | 1 kommentar
Felix ketchupreklam är kul!

Har inte skrivit här på ett tag och tänkte därför göra det nu, men jag kan inte komma på vad vi har gjort dom sen sist.... Det enda jag kommer ihåg är vad jag gjorde i fredags. Fast man får väl se det från den ljusa sidan - en sak är bättre att komma ihåg än att inte komma ihåg nånting alls! =)

I fredags hade träningsgänget träningshelg i Norrtälje där T3:s familj har sin sommarstuga. Eftersom jag skulle jobba helg, kunde jag tyvärr inte vara med. Jag åkte i alla fall dit med tjejerna på fredag kväll och åt middag tillsammans med dom. Efter middan tog vi en promenad och sen blev det en massa prat (inte bara hundprat). Åkte hem vid midnatt och fick då skrapa rutorna på bilen, för det var faktiskt några minusgrader.

På lördagen jobbade jag och fick dessutom jobba över 1,5 timme och därmed var den lördagskvällen borta. Nickes jobb hade öppet hus på flygskolan i Gävle och eftersom jag jobbade, fick Gunde åka med Nicke. Dom åkte helikopter från Åkersberga till Gävle. En flygtur på 1 timme. Det var första gången Gunde åkte helikopter. Han skötte sig exemplariskt! Inga problem alls! Han verkade tycka att det var väldigt skoj att kunna spana på fåglarna på deras höjd. =) Och sen var det en hel del bilar att spana på nere på marken. Gunde var väldigt trött sen på kvällen. Många nya intryck för en liten ärthjärna! =)

16 April 2008  | Länk | Blogg | 1 kommentar
Idag har Gunde varit uppe i det blå!

12 April 2008  | Länk | Blogg | 6 kommentarer
Dum tölt & dum onsdag

Just nu skulle jag helst av allt vilja sova bort några dagar. Vakna om 1 vecka och inte ha nån träningsvärk kvar! =) Jag har varit och ridit ikväll och känner redan nu hur sjukt ont jag kommer att ha i kroppen kommande dagar.... Förra gången jag red, för ca 5 veckor sen, hade jag träningsvärk i 2 veckor efteråt. Den här gången känns det som jag även har fått skavsår i händerna och på baksidan av låren. Nu tänker alla säkert att så farligt kan det väl inte vara? Nä, kanske inte med vanlig ridning. Men att rida islandshäst innebär att man töltar och det är verkligen hemskt!! I alla fall för mig som inte är van. Eller rättare sagt så är själva töltandet inte hemskt OM man lyckas få hästen att tölta! Det är så j*vla svårt! Nu var min häst tydligen svår att få i tölt och i kombination med mig som helt nybörjare, gick det inte alls bra. Sista gången lyckades det tydligen bli tölt en liten bit. Det är typ 100 saker man ska göra samtidigt och det fixar inte jag än + att man ska vara stark och det är inte jag. Därför kommer min rygg & mina armar att få känna att dom lever nu i några dar framöver. Förutom tölthelvetet så var det en trevlig ridtur! Ikväll var det första gången jag red med den grupp som jag tillhör. Har ju missat dom 2 första tillfällen och förra gången jag red var det med den andra gruppen. Det som är kul är att man lär känna nytt folk. Efter ridningen fikar vi tillsammans.

Ikväll skulle jag vara duktig, så jag cyklade dit. Har verkligen ingen kondition och var helt slut när jag kom hem. På ditvägen var det flera uppförsbackar. Det kändes som det var många, långa uppförsbackar och inte alls lika många nerförsbackar. Det lustiga är att på vägen hem var det likadant; alltså många och långa uppförsbackar och inte lika många nerförsbackar..... =)

Igår var ingen bra dag i mitt liv. Det började med att jag stack mig på en nål på jobbet. Var därför tvungen att åka till företagshälsovården och ta blodprover och få hepatitvaccination. Ska få vaccinationer även nästa vecka, 2 veckor efter det och sen om 1 år. Om 3 månader och 6 månader ska nya blodprov tas. Det blev verkligen ett jätteprojekt av det hela! Nu blir det inget av med blodgivningen som jag har anmält mig till. Inte förrän alla blodprov har tagits. Typiskt!!

Sen igår kväll skulle jag & Karin på styrelsemöte med FRK Östra. Vi träffades på McDonalds i Upplands Väsby och åt middag. Mötet var 18.30 på Scandic i Väsby. Vi kom dit 5 minuter innan, men det visade sig att vi var på fel Scandic. Jag hade ingen aning om att det finns 2 Scandic i Väsby. Som tur var låg det andra inte så långt ifrån, så vi kom inte jätteförsent. Men ändå lite pinsamt att komma försent på första mötet när vi dessutom är helt nya i styrelsen.

På vägen hem tyckte jag att jag såg en hund precis vid vägkanten. Stannade bilen för att kolla och då var hunden borta. Undrade om jag verkligen hade sett rätt, men sen dök hunden upp igen - med en hundkompis. 2 lösa hundar, i mörkret, som gick rakt över en ganska trafikerad 70-väg. Såg inte till nån människa och kände att jag inte kunde åka därifrån förrän det hade löst sig med hundarna. Gick över vägen efter hundarna, men kunde se dom i mörkret. När jag var på väg tillbaka till bilen, såg jag dom längre bort längs med bilvägen och sen tog dom en liten grusväg som gick bort till några hus längre in. Följde efter hundarna för att se vart dom tog vägen. Var lite osäker på om dom var snälla eller inte. Lockade på dom och då såg dom glada ut, så det verkade inte vara ilskna hundar. Lockade med dom mot husen och spanade efter ett hus där folk verkade vara vakna. Hittade ett längre in och ringde på. Jag hörde att det var en hund inne i huset som skällde och förstod då att det inte var dom som saknade 2 hundar. En man som bröt på tyska öppnade dörren, men han kände inte igen hundarna. Ånej, tänkte jag! Grannar brukar ju känna igen varandras hundar. Mannen tipsade om att gå till ett huset längre bort. Dom hade även stall och där brukade det vara hundar. Gick dit och ringde på. En man öppnade dörren och berättade att jag hade hittat 2 hundar på stora vägen. Han frågade om det var en svart och en schäferfärgad. Jo, det var det ju. Då pekade han på en ung tjej som stod i hallen och tydligen var det hennes hundar. Jag frågade om dom hade saknat sina hundar och dom verkade vara medvetna om att hundarna hade varit borta, men verkade inte överdrivet glada över att dom var tillbaka igen. Om Gunde hade försvunnit (vilket han har gjort en gång), så skulle jag vara ute och leta i vild panik (vilket jag gjorde) och jag skulle bli överlycklig om nån hittade honom och engagerade sig i att hitta hans ägare. Men alla är olika!

Det var en ganska händelsrik dag igår! =) Idag har jag förresten varit på demenskurs. En jättebra kurs med en helt otroligt bra föreläsare! Kursen är på 5 tillfällen och jag ser fram emot nästa gång! Vi blev bjudna på lunch på en restaurang i närheten. Mycket lyxigt!! Sånt är vi inte vana vid, vi som jobbar åt kommunen. =)

10 April 2008  | Länk | Blogg | 0 kommentar
Norrlandsträff 2006

Sommaren 2006 åkte vi till norrland för att vara med en Flatterhaftträff ordnad av våra kennelkamrater i norr. Det var himla skoj att träffa Flatterhaftarna som bor där uppe, för det är inte särskilt ofta man träffar dom. Vi åkte som vanligt bil upp och med på resan var även Ulle & Mio. Vi var alltså 3 personer, 3 flattar, 1 kanin, 1 marsvin och en massa packning i bilen. Undulaterna skulle ha åkt med också, men dom fick inte plats. =) Som tur är finns det en bra uppfinning som kallas för takbox och därför fick vi plats med allt som skulle med.

Där uppe bodde vi alla i Bygdsiljum där Renée har sin sommarstuga. Ett jättefint ställe med gott om plats för oss alla! Även perfekt för hundträning! Under helgen vi var där hann vi med massa olika saker; jaktträning både på land och i vatten, viltspår, trimning, grillning, ja annan god mat också, fest och utställning i Vännäs.

Efter Norrlandsträffen åkte jag, Nicke & Ulle längre norrut för att spendera några dagar i Byske hos mina föräldrar. Där åkte vi och hälsade på Helena, Anders & Mustang (Gundes & Mios pappa). Vi fick prova på lerduveskytte. Jag & Ulle lyckades träffa varsin lerduva. Jag säger inte hur många vi försökte skjuta..... Det kan ju faktiskt bara ha varit 1.... =) Dom andra var proffs och träffade många fler. Gunde, Mio & Mustang gick varsitt viltspårprov i Skellefteå. Det gick jättebra - för alla utom Gunde! =) Han fick nåt hjärnsläpp och tyckte det var roligare att promenera i den fina, norrländska skogen. Vi tyckte såklart att det var en ganska dyr promenad, eftersom den kostade 200 kr. Billigare promenader kan man ju göra, men det tyckte inte Gunde den dagen.

Sen tog Ulle & Mio tåget hem och vi stannade kvar ytterligare några dagar.

Mio i bilen.

Alkoholen togs fram på en gång! =)

Kolla in den söta lilla stugan i bakgrunden!

Goda hamburgare åt vi.

Alla var hungriga - och törstiga....

 

Vattenapportering.

Undrar vad det var för jättedummy som hamnade i vattnet??

Mustang är ivrig att få vattenapportera!

Fin avlämning!

Far & söner

Gunde - Mustang - Mio

Mio & Ture på utställningen.

Mustang

Helena & Mustang

Här sitter vi & väntar & fikar medans Nicke & Gunde är ute på den dyra skogspromenaden.

Ulle var en jäkel på att skjuta! =)

Helena visar hur ett proffs gör.

9 April 2008  | Länk | Blogg | 2 kommentarer
Sniglar

Undrar just när årets första snigel dyker upp? Då kommer jag att vara beredd!! Jag förlorade ju förra årets snigelkamp. Tror att ställningen blev: THERESE 300 - SNIGLARNA 30 000. Men då var jag inte förberedd och den här gången är jag med i matchen direkt från start!!

7 April 2008  | Länk | Blogg | 6 kommentarer
Vad har vi gjort i helgen?

Inte så mycket, fast ändå en hel del.... =)

Vi har ägnat hela lördagen åt att måla. För att spara in en kostnad på husbygget, så har vi valt att måla huset själva. Därför åkte vi tidigt igår till byggfirman/sågen för att måla plankor. Alla plankor till utbyggnaden av huset skulle grundmålas. Där kunde vi hålla till och måla inomhus vilket underlättar en del. Efter flera timmar hade vi målat alla 90 plankor och sen var det dags att måla läkten. Eftersom läkten är smalare plankorna, så trodde vi att det skulle gå snabbt. Men det visade sig ta ungefär 3 ggr så lång tid..... Vi hann alltså inte måla mer än 20 läkt (av 90). Jag kände mig helt mörbultad i kroppen efter målningen.

Nu när plankorna är grundmålade, kommer snickarna att börja bygga ytterväggarna. Och när vi har gjort husgrunden (det blir senare i vår) kommer väggarna hit för att monteras upp. Vårat husbygge kommer att ske i 2 steg; först bygger vi ut huset och när utbyggnaden är klar flyttar vi in dit, för att sen riva ut i det gamla huset och bygga om det. När hela huset är klart kommer vi att måla på den färg vi då förhoppningsvis har valt. Man kan alltså säga att målningen också kommer att ske i 2 steg.

Det är kul nu när man börjar se rent konkret att huset är på gång. Vi har dom senaste veckorna valt vissa saker till huset, som t ex fönster, vilka fönster som ska gå att öppna, ytterdörr, hur panelen ska se ut, vilka brädor vi ska ha, utseendet på vissa takdetaljer osv. Mycket att fundera på, fast samtidigt orkar man inte fundera så mycket och det finns inte heller tid att kolla på ALLT som finns att välja bland. Vissa saker har vi varit väldigt överens om och vissa inte. Oftast blir det som Nicke vill, för han brukar köra med argumentet: "vill du ha det på ett annat sätt så får du fixa det själv". Det är ju ett jättebra argument när han vet att det är omöjligt för mig att göra just den saken på egen hand. Måste klura ut nån taktik för att få min vilja igenom! =)

Igår när vi var och målade blev Gunde attackerad av en schäfer. Jag blir så trött på alla som inte har koll på sina hundar!! Nu har jag tappat räkningen på alla gånger som Gunde har blivit påhoppad.... Tycker att det händer alldeles för ofta. Tyvärr!! Den här gången var det en av dom anställda på sågen som skulle gå iväg och visa Nicke var det fanns mer färg. Han tog med sig sin hund, en gammal schäfer som gick i slow motion. Hunden verkade inte bry sig om nåt annat än sin husse och nonchalerade Nicke som försökte få kontakt med den. När dom hade gått in i byggnaden tog jag ut Gunde ur bilen för att rasta honom. Vi gick en runda i samhället och när vi skulle gå tillbaka till bilen så ser jag att schäfern med husse också är på väg till bilarna. Vi är kanske 75 m ifrån varandra och jag tänker inte så mycket mer på det. Då får schäfern syn på oss och börjar springa som en galning mot oss. Jag hinner inte tänka så mycket mer än att jag försöker ställa mig mellan Gunde & schäfern. Schäfern kommer fram och jag lyckas parera den ett tag, men ganska snabbt säger det SMACK och så har den bitit sig fast i Gundes ena bakben. Snacka om mord i blicken! Den rycker i Gundes ben och jag skriker och försöker få bort schäfern. Lyckas få loss Gunde och försöker samtidigt dra honom bakom mig för att schäfern inte ska få in en ny attack. Schäfern är verkligen galen och får ett nytt tag på Gunde precis som husse hinner komma fram. Den här gången får schäfern inget ordentligt tag i Gunde och gubben får tag på sin hund och drar den därifrån. Gunde ser ut att ha ont i bakbenet och vill inte sätta ner det. Han haltar tillbaka till bilen. Jag hittar inga sår och kan inte se nån annan skada. Jag trodde att schäfern var en hane, men det var tydligen en tik. En gammal och mycket ilsken sådan! När jag såg hunden tidigare så hade jag aldrig kunnat tro att den skulle kunna springa så fort som den gjorde! Den såg ut som den hade en fot i graven. När jag såg schäfern komma springandes mot oss, så hade jag aldrig kunnat tro att den skulle hugga direkt. Snacka om helt oprovocerat! Gunde verkar inte vara halt idag, så vi får hoppas att det gick bra.

Vad har vi mer gjort i helgen? Jag har tagit bort årets 2 första fästingar på Gunde, så nu har fästinghalsband införskaffats. Vi har varit och tränat jakt med Tina & Nellie. Och så har jag anmält mig till att bli blodgivare. Får se när dom hör av sig. Känns faktiskt lite pirrigt!

6 April 2008  | Länk | Blogg | 1 kommentar
FÄLÖN sommaren 2004

Nicke & Malte på väg till Fälön. Eftersom Fälön är en ö, så är det bra att åka båt dit. =)

Malte trivdes bra på Fälön, för där fick man bada hur mycket man ville!

Det är inte alltid så populärt med en hund som skakar av sig på bryggan....

Johan jobbar i sommarvärmen. Vilken fin krocket-/kubb-/gotländska lekar-/badmintonplan vi fick sen!

Spritförrådet!! =)

Johan & Nicke överväger att bada i badkaret istället för i havet.

Jag får hjälp med att blåsa upp min baddinosaurie.

Den här badleksaken är enligt Nicke ett av mina onödigaste köp. Jag tycker själv att den är jättebra!!

Malte har en liten paus från badandet.

Den som har blåst upp baddinosaurien har också förtur på den....

Sandra & Affe testar Titanics flytförmåga.

Ser det inte lite baktungt ut??

På väg för att kolla på Roslagsloppet.

Malte spanar.

Affe spanar också!

Vi hittade ett bra ställe att kolla på tävlingsbåtarna.

Och sola.

Nästan alla solar. =)

Här går det undan!

4 små sjöjungfrur.

Nu har polotröjan åkt av! =)

Syrran - som fyller 30 imorrn (lördag). GRATTIS!!

Skiftbyte på stenen.

Jag & Cina testar badtemperaturen. Det var i kallaste laget.

Affe smälter in bra i omgivningen!

Malte är helt däckad efter en maratonsimtur.

 

4 April 2008  | Länk | Blogg | 4 kommentarer
Gundes första tid hemma

Många nya kompisar att bekanta sig med. Här är det Hugo som talar om vem det är som bestämmer! =)

Är man minst så är man kung!

Här bor Jimmy & Pålle:

Det tär på allas krafter att få hem en valp! =)

 

 

3 April 2008  | Länk | Blogg | 4 kommentarer
Gunde liten

Några av dom här bilderna har jag nog lagt ut tidigare, men här kommer dom igen i alla fall. Dom första är från första gången vi träffade Gunde & hans syskon och då var dom ungefär 5 veckor gamla. Har ingen aning vem som är vem! =)

Här är det äntligen dags att hämta hem Gunde! Han är nu 8 veckor och den första ur kullen som flyttar hemifrån. Kennelmamma Anneli säger hejdå.

Och jag säger hejdå till resten av bildelskullen.

I bilen på vägen hem.

Gunde sov hela vägen hem (50 mil). Vi trodde att vi skulle få stanna massor med gånger och hade spanat in flera ställen som skulle funka att göra kisspaus på. Vi stannade bara 1 gång och det var för att tanka bilen och då fick vi väcka Gunde.

Här är vi hemma och det är dags att kliva ur bilen. Gunde är nyvaken och hade nog gärna åkt bil ett tag till. Kan säga att det tog inte många minuter innan han vaknade ordentligt och sen var det slut på lugnet! =)

 

2 April 2008  | Länk | Blogg | 4 kommentarer
Gunde & Mio badar

Här kommer några bilder från den gamla goda tiden. När Gunde var liten vägrade han bada. Han ville inte ens kliva i vattnet. Shit, tänkte vi! En flat som inte vill bada! Malte tyckte det var jättepraktiskt med en lillebror som inte var så förtjust i vatten, för då kunde man ju ha vattnet som en frizon. Ett ställe att få vara ifred! =) Sommaren 2005 åkte vi till Skottland på mc-semester och då fick Gunde vara hos Kerstin i Värmland under tiden. Under dom 2 veckorna vi var borta, lärde sig Gunde både bada och simma. Han tog simborgarmärket. Och det märket skulle vi vilja lämna tillbaka..... =) Vi får väl lämna honom till Kerstin igen och se om hon kan lära Gunde att komma upp ur vattnet.

Dom här bilderna är från när vi kom hem från Skottland. Vi passade på att spendera några dagar hos Kerstin i Värmland när vi skulle hämta Gunde. Mio & Ulle kom också dit och hälsade på. Så det här är 2 badande bröder:

1 April 2008  | Länk | Blogg | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida