Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2022)
>>


Massa hundar!

2 svarta nosar och 1 brun nos vädrar efter pizza.

Sune har hittat det bekvämaste sovstället på hela tomten!

Mjukt och skönt!

Ett av Jerrys halvsyskon.

Söt valpmage!

Biffen!

28 April 2010  | Länk | Blogg | 9 kommentarer
Valpar

Nu har Jerry blivit pappa till 10 valpar i Tyskland på kennel Kennel Beautyfield. Igår kväll föddes dom och det blev 4 hanar (2 svarta, 2 bruna) & 6 tikar (1 svart, 5 bruna). Mamman till valparna heter Smilla och det är hennes första kull. Det ska bli så roligt att följa valparnas utveckling och jag hoppas att jag kommer att få många bilder på mina barnbarn!

Här är en bild på Smilla och valparna:

I helgen har jag haft besök från Norrland. Syrran & Sandra har varit här och hälsat på. Dom kom i torsdags kväll och åkte hem igår kväll. Det har varit en jättetrevlig helg och vi shoppat-shoppat-shoppat! Det var deras största önskemål och jag hade inte så mycket val, än att hänga med, men jag klagar inte. Det är alltid roligt med shoppingsällskap! Lite annat har vi också hunnit med. I fredags var Billy & Helena här med sina barn och då åt vi tacos och sen spelade vi Pictionary halva natten.

I lördags var vi på discobowling med Billy, Linda, Jenny & Natti och jag fick då återigen bekräftat att jag INTE ska vara nykter när jag bowlar. Hur svårt kan det vara att bowla då?? Ungefär så här svårt:

Fast det blev lite bättre efter ett tag. Med betoning på lite! Här är några fler bilder från bowlingen. Visst är det bra kvalitet på mobilbilder!

Nu är det väldigt tomt här när brudarna har åkt hem. Har ju inga hundar här heller, så nu är jag helt ensam. TACK Gullet & Sally för en supertrevlig helg!! Och trots att jag blev mobbad för alla möjliga och omöjliga saker, så längtar jag tills vi ses igen och ni får trots allt gärna komma och hälsa på fler gånger!

12 April 2010  | Länk | Blogg | 5 kommentarer
Jerry 2 år

Idag fyller min älskade Jerry 2 år! Tänk vad fort tiden går! Det är drygt 1 år sen jag köpte honom och mycket har hänt sedan dess. 11 utställningar har vi varit på, 1 anlagsprov i viltspår och 1 jaktprov har vi genomfört. Många nya vänner har jag fått tack vare Jerry. Många tråkigheter har hänt i mitt liv, men det tillhör nu mitt förflutna och Jerry är en stor bidragande orsak till att jag har tagit mig igenom det. Mitt liv skulle vara mycket tråkigare utan honom och han är verkligen en stor glädjespridare! Och snart kommer världen att berikas med fler små glädjespridare i form av mini-Jerrysar i Tyskland. Det ser vi väldigt mycket fram emot!

Jag har lånat hem pappa Sune också för att Jerry ska få sällskap. Han ska nämligen bo hos mig på heltid ett tag. Så här såg det ut i morse när jag vaknade:

Vill även skicka ett stort TACK till Nicke som gör det möjligt för mig att kunna ha kvar Jerry och för att du tar så bra hand om honom! Han är alltid i bra kondition och jag vet att Jerry har det väldigt bra hos dig och att du tycker om honom lika mycket som jag gör. Även om det inte är den ultimata lösningen, så är det guld värt för mig! TACK också till Linda som låter mig låna Sune när jag har Jerry här och som ställer upp som hundvakt till Jerry när det behövs! Utan vänner vore livet mycket svårare!

 

GLAD PÅSK!!

1 April 2010  | Länk | Blogg | 14 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida