Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2021)
>>


Semester?

Bennys operation i tisdags gick bra. Ont efteråt, såklart - men det finns ju tabletter mot sånt! Skönt att det äntligen blev av, för nu kan han börja bli återställd igen! Jag hade tagit semester från jobbet för att skjutsa och hämta, samt bistå med en massa annat, t ex köra rullstol, handla på apoteket och hämta/bära bort saker.

Idag var det dags att byta gips. Semester för mig igen. Han fick ett lättare gips i plast (då kan det väl egentligen inte heta gips....) och så kan man ta av och på det. Mycket praktiskt! Blått är det också. Med en sko till för att man ska kunna stödja på foten med gips/plasten på. Innan gipsbytet var vi och bytte däck på Bennys bil och efter gipsbytet var han på röntgen. Så nån semester har det inte varit att ha semester!

 

25 April 2013  | Länk | Blogg | 0 kommentar
Benbrott!

Förra söndan var det någon som missade en stege och bröt benet! Och imorrn, nästan en och en halv vecka senare, är det dags för operation. Äntligen!!

Idag har jag varit ledig och det har varit fullt upp hela dagen!! Började med att åka till återvinningen, sen till Ica för att panta burkar/flaskor och handla. Hem igen för att städa. Sen bygga ihop den nya högtryckstvätten. Spola av båda bilarna. Åka till Apoteket för att köpa Descutan inför Bennys operation imorrn. Hem igen för att byta till sommardäck på min bil med hjälp av min handikappade sambo. (Som för övrigt inte är helt 100%-igt pedagogisk....)! Tvätta vinterdäcken. Packa ihop högtryckstvätt. Köra ut min bil från garaget. Flytta tillbaka Bennys bil. Gå promenad samt träna med Jerry. In och göra köttfärslimpa samtidigt som jag försökte fixa en ersättare för mig på jobbet imorrn. Renbädda sängen. Tvätta. Hjälpa Benny med Descutantvätten. Hänga tvätten. Ja, ibland är det skönt att vara på jobbet och vila upp sig! ;)

22 April 2013  | Länk | Blogg | 0 kommentar
Våren är här!!

Nu har jag äntligen kunnat börja plantera lite ute!! Åkte till handelsträdgården här i närheten och köpte penséer. Tyckte att dom på Plantagen var så överväxta. Förstår att det har varit svårt för dom som odlar blommorna att hålla tajmingen på växterna i och med att vintern drog ut på tiden. Köpte iaf ett gäng penséer men ville såklart ha fler, så det blev ett besök till på handelsträdgården 2 dar senare. "Kommer du igen?" undrade kvinnan som jobbade där. Jo, svarade jag, jag har blivit beroende och om jag kommer hit varje dag, får ni säga åt mig att söka hjälp!! Grejen är den att vi även har beställt hem en MASSA småplantor och dom borde komma när som helst. Och när dom kommer ska dom planteras i dom krukorna dom ska växa i och nu har jag ju använt en del av dom krukorna till penséerna.... Nåja, det löser sig! Får väl köpa fler krukor! Lökarna jag planterade i höstas i slänten har börjat komma upp. Kul!! Ska bli spännande att se hur det blir!

 

21 April 2013  | Länk | Blogg | 0 kommentar
Nätshopping

Ja, nu är det dags att beställa allt möjligt!! Spenderar alldeles för mycket tid framför datorn med att försöka fylla vårat hem med ännu mer saker. Och med för mycket tid menar jag att det tar mer tid än vad jag egentligen vill att hitta rätt saker som ska få flytta hit. Det tar ju 100 år att leta sig fram på sidor och sen måste man ju till slut välja nåt också!! Smidigt på många sätt att kunna shoppa på nätet, men det dumma är att det ibland (eller ganska ofta) är svårt att få en uppfattning om hur nåt är och ser ut på bild. Ibland skulle man vilja se sakerna i verkligheten innan man bestämmer sig. Igår beställde jag lite saker till nya rummet (och även till det rum som vi ska fixa nästa gång + till ett annat rum också). Nästa beställning kommer att bli plantor. Vi skippar i år att plantera fröer och ska istället beställa färdiga plantor. MEN det finns SÅÅÅÅ mycket fint som jag skulle vilja ha och därför är det svårt för att måste begränsa mig!! Och försöka tänka igenom vad jag vill ha och vart jag vill ha det! Trädgård kräver lite planering och tankeverksamhet! Men oj vad jag längtar till planteringssäsongen!! Älskar blommor och trädgård!!

1 April 2013  | Länk | Blogg | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida