Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2021)
>>


Helgen som var!

Ja, det här med att blogga är inte prio 1 känns det som!! Trist, för det är lite kul att kolla tillbaka på vad man har gjort!

Den här helgen har jag varit ledig. Har jobbat mina 2 helger, så nu är jag ledig 3 helger. I fredags efter jobbet grillade vi och sen gick vi upp till grannarna och drack vin/öl. Det var trevligt, för vi har världens bästa grannar!! I lördags blev det gräsmatteklippning, blomplantering och sen åkte vi till stan för att gå på musikalen "Rock Of Ages" som Benny fick i födelsedagspresent av mig och mina föräldrar. Han skulle även ha fått en middag på stan innan och en hotellövernattning efteråt, men dom planerna gick inte att genomföra eftersom han var tvungen att jobba natt. Musikalen var superbra och kvällen var mycket trevlig!! I söndags åkte jag till Enköping för att köpa fler plantor. Hittade inte så mycket som jag hade velat. Åkte sen till trädgården i närheten av där vi bor. Hittade inte så mycket där heller, men några plantor blev det i alla fall. Sen kom Nadine hit och fikade.

27 Maj 2013  | Länk | Blogg | 0 kommentar
Soooool!!

Ledig idag!! Och en del av förmiddagen spenderades i solstolen! Very nice!! Åkte sen till Bålsta för att där ta pendeltåget till Älvsjö för att möta upp Benny på hans jobb. Sen vidare med bil till Arboga för att hämta några av Bennys motorcykeldelar som har varit där på lagning. Ledig imorrn också och borde då städa, men är det så fint väder som det ser ut att bli, så blir det nog solstolen igen!!

15 Maj 2013  | Länk | Blogg | 0 kommentar
Grattis Benny!

Idag är det Bennys födelsedag!! Hurra för Benny!! =)

Idag var även dagen när han började om att jobba efter benbrottssjukskrivningen. Och lika bra att göra det ordentligt!! Han jobbar både dag och natt. Så det blev inte så mycket födelsedagsfirande.

I helgen har vi haft lite hemmafix; tvättat altanen och utemöblerna, planterat om solrosorna i större krukor, krattat gräsmattan, städat lite i garaget. Vi var även iväg en sväng i lördags på invigningen av Mel´s Place. Där har dom veteranbilar/fordon. Hur häftiga som helst! Det var även en linedancegrupp där och uppträdde och vi var några frivilliga i publiken som fick prova på. Jättekul!!

6 Maj 2013  | Länk | Blogg | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida