Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2022)
>>


Nedräkning och lite nöjen!

Nu har nedräkningarna börjat! Götes ankomst börjar närma sig och så även semestern!! Det är bara en överskådlig framtid kvar! Innan det är slut på lugnet.... =)

Nu har jag hunnit med en del sen senaste blogginlägget (skriver inte om allt här). I onsdags åkte vi på kryssning med jobbet. Planeringsdag var temat för den här kryssningen, men av ett helt dygns kryssning bestod planeringsdagen av ungefär 2 timmar, så majoriteten av temat var nog festande. Och den här gången lyckades vi bättre än förra gången!! Unikt för den här resan var att ALLA på jobbet var med och det har nog aldrig hänt förut att vi har lyckats vara alla samtidigt. Jättekul!! Överlag var utbudet av medresenärer inte det roligaste, det var ungefär som förra gången; mest pensionärer. Men vad gör det när man har ett eget sällskap med sig som man har väldigt roligt med? För min del blev det kanske lite väl roligt, men det bjuder jag på! Man har inte roligare än vad man gör sig!!

Linda (& Sebbe) var hundvakt medans jag var borta och roade mig. Tack så mycket för hjälpen! När jag kom iland åkte jag till Uppsala för att hämta upp doggsen och där tog vi en långpromenad innan vi åkte till Knivsta för att möta upp Anette och äta middag på Greken (jo, det är en grekisk restaurang).

I lördags stod återigen nöjen på schemat. Jag, Linda, Sebbe & Mange åkte med Arlanda Express till stan för att gå på Grönan. Det råkade ju vara kungligt bröllop just den dagen och det var en upplevelse att vara på stan då! Massa glada människor överallt och stämningen var på topp! Det spelade ingen roll att det var trångt som attan och att alla andra gick åt fel håll - det var roligt ändå! Det tog oss 1,45 tim att gå från Kungsträdgården till Gröna Lund, men då hade vi ett litet stopp i en park för att fylla på vätska och titta på ett gäng med gäss och deras ungar. Väl framme på Grönan stod 5-kamp på schemat, eller rättare sagt 7-kamp, eftersom vi köpte 5-kamp-plus-häftet. Jag startade i vanlig ordning med att komma sist i dom 2 första grenarna, men hämtade upp mig förvånansvärt bra (för att vara jag) och slutade som 2:a! Till och med jag var imponerad!! Åkte även en del mer eller mindre spännande saker; berg- & dalbanan, Insane, Extreme och så blev det ett besök i Lustiga Huset. Och så åt vi mat 2 gånger (måste ju försöka hålla min nya vikt = 13+). Sen tog vi en taxi hem. Lyxigt värre!

Nu står det jobb på schemat hela veckan. Är bara ledig på fredag. Skönt att vara ledig på midsommarafton! Sen jobbar jag resten av helgen + måndag & tisdag. Det är sånt underbart kaos på jobbet nu, så det ska bli bra att snart gå på semester!!

22 Juni 2010  | Länk | Blogg | 2 kommentarer
Göte

Här i bloggen händer det inte så mycket! Jag skyller på Facebook! Det känns som att det är där allt händer och det är där alla är aktiva. Men här kommer ett litet tappert blogginlägg!

Får nog sammanfatta en del av vad som har hänt sen sist:

  • Grillkväll med jobbet hemma hos Tina i Knivsta.
  • Utställning i Norrköping; Jerry vann jaktklassen och blev 5:a bästa hane.
  • En kväll på stan i samband med Sthlm Marathon tillsammans med Linda, Sebbe, Jerry, Sune & Himla. Hundarna tyckte det var roligt att få se hur stan ser ut!
  • Ett besök på utst i Avesta där jag & Jerry var med som hjälpreda/maskot.
  • Har varit med i VårRuset i Uppsala med jobbet. Promenerade runt och sen hade vi picknick efteråt.

Sen går vi ju här i väntans tider också. När semestern börjar ska lille Göte flytta hit. Han heter Kvicksans Out Of My Life och är en halvbror till Jerry. Det ska bli roligt att lära känna Göte! Vi längtar till semestern!

Göte 7,5 vecka

Göte 7,5 vecka

Göte 9 veckor

Göte 9 veckor

 

15 Juni 2010  | Länk | Blogg | 4 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida