Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2021)
>>


Bilder

 

16 Juni 2011  | Länk | Blogg | 0 kommentar
3 utställningar på 1 vecka

Efter att ha haft lite lågsäsong på utställningsfronten, blev det nu helt plötsligt 3 utställningar på 1 vecka! Först söndag i Vallentuna. I regnigt väder och iklädd stora gummistövlar, kutade vi runt i ringen och blev sist (av 4) i championklassen. Domare var Jens Martin Hansen. Samma domare som gjorde Jerry till champion och BIR i Piteå i juli. Oplacerad i bästa hane blev vi också den här gången. Sen var det dags för Club Show på torsdagen och det har jag ju redan skrivit om. 2 dar efter, på lördagen, åkte jag & Jerry till Norrköping. Stekande sol och jättefint väder var det där!! Jerry vann championklassen och blev sen även bästa hane. Sen fick han möta bästa tik, en veterantik och blev då BIM. Nöjda & glada åkte vi hem - trodde vi!! Men vi hade åkt åt fel håll på E4:an och var på väg emot Linköping istället för Sthlm. Så det vara bara att vända och åka åt andra hållet - fortfarande nöjda & glada! =)

Nu ska vi njuta av sommaren och pyssla på hemma och göra roliga utflykter!!

9 Juni 2011  | Länk | Blogg | 0 kommentar
Club Show 2011

Nu har vi varit på årets Club Show. I år var det i Herrfallet utanför Arboga. Vi var ett gäng som hade hyrt en stuga, så vi åkte dit dagen innan. Jag å Jerry åkte med Linda, Sune & Himla. Som vanligt var det fullt i bilen; 2 pers, 3 hundar, 3 burar, tält + packning. I Västerås mötte vi upp Anette, Rachel, Kerstin, Sandra & Eva på ICA Maxi där kvällens middag inhandlades och sen åkte vi vidare till stugorna. Jättefina och rymliga stugor som låg nära sjön och alldeles intill utställningsplatsen! Vi började med att packa upp och göra i ordning maten. Sen åkte vi ner och satte upp tältet. Tillbaka till stugorna för att grilla & dricka lite alkohol. Grillningen gick väl inte så himla bra! Det är inte lätt med engångsgrillar och stormigt väder! Men det blev iaf en jättegod middag! Halv 3 gick vi och la oss och väckarklockan ringde halv 6. Upp & hoppa! Vi hade betalat extra för att få städning och det var lätt värt pengarna!

Det var lång väntan innan det var dags för Jerrys tur. Och jag hann bli mer och mer negativ inför att vara med. Hund efter hund åkte ut med very good och jag var trött och kände att energin för att springa inte var på topp. Men det gick alldeles över förväntan!! Jerry Springer blev 2:a i championklassen och sen blev han 4:a i bästa hane. Han blev även bästa hanen med jaktmerit och därför fick han ett vandringspris. Sen fick han möta bästa tiken med jaktmerit. Där vann Carmen och Jerry blev då BIM jaktmeriterad och fick ännu ett vandringspris. Han var även med i Sunes avelsgrupp tillsammans med halvbröderna Uno, Mike & Lexus. Och dom 5 grabbarna vann!

Här är Jerrys kritik:

Dog with a lovely outline. Good angulations, front and rear. Pronounced forechest. Excellent head, eye and expression. Good bone and feet. Good depth of body. Beautyful coat and condition. Good topline and tailset. Good turn of stifle. Stylish mover with drive and animation. Sometimes carried his tail a little gay.

Domare för hanarna var Ann Danabie. 

3 Juni 2011  | Länk | Blogg | 2 kommentarer


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida