Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2022)
>>


Bankörning, Mittsverigebanan

Sådär ja!! Nu har jag haft semester igen!! Tog semester 3 hela dagar - fre, lör, sön, för att kunna åka med på bankörning utanför Härnösand. Oturligt nog hade Bennys båda motorcyklar gått sönder, men vi åkte upp ändå för att mingla med dom andra och grilla! Angående Bennys trasiga motorcyklar, så måste jag bara nämna att den första gick sönder en onsdag. Istället för att laga den, åker man och köper en ny på söndagen. Sen drar man iväg med den nya på nästa bankörning på tisdag och vad händer? Jo, den går sönder första rundan!! Där kan vi snacka otur!! 2 trasiga hojar inom 1 vecka! Nåja, skit händer!! Vi åkte iaf norrut i fredags och landade utanför Härnösand på kvällen. Där bodde vi på Antjärns Camping med nästan hela gänget. Vi var runt 20 pers. Jag & Carita och sen resten killar! =) Eller förresten, det var en tant till, men henne såg vi inte till på hela helgen. Hon gömde sig i sin husbil hela tiden och teorierna var många om varför hon inte ville/vågade komma ut. Antjärns Camping är förövrigt ingen camping att rekommendera! Campingen i sig är helt okej, men inte personalen!! Då fick jag det sagt!!

På kvällen satt vi ute och pratade med en massa trevliga människor som droppade in allt eftersom. Och så drack vi mer eller mindre vin. Upp tidigt på lördag morgon och iväg till Mittsverigebanan. Det var mitt första riktiga besök på en bankörning och det var såååå roligt!! Jag hoppas att jag får följa med fler gånger!! Nu hade dom otur med vädret, för det var väldigt mycket dimma båda dagarna. Benny lånade en hoj och åkte några rundor på eftermiddan. På kvällen var det grillning på campingen. På söndan var det snäppet värre väder med dimma + lite regn. Därför var vi några som provade att köra bil runt på banan. Det var kul att prova och att få se hur banan såg ut! Glömde att ta med kameran, så jag har tyvärr inga bilder.

30 Augusti 2011  | Länk | Blogg | 0 kommentar
Jerry i Kiruna

Nu börjar saknaden efter Jerry vara stor!! Men om 1 vecka kommer han hem igen!! Då har vi varit ifrån varandra i 1 månad. Han är i Kiruna hos Madde & Peter. Förutom att han snor mat och lär sin ena dotter att sno mat, så verkar det bara gå bra!! Och det är ju kul! Han har fått massa nya kompisar och får vara med om en massa skoj, så jag tror att han inte kommer att vilja åka hem igen. I helgen ska 6 av Jerrys valpar från Altaflats göra utställningsdebut i Norge. Alla tikar i kullen och 2 av grabbarna. Både fredag och lördag ska dom vara med. Kul med så många engagerade valpköpare!! Jerry ska göra Norgedebut på söndag och det kommer att vara en nervös matte här hemma!! Eller hemma kommer hon inte att vara, för vi ska till Sundsvall i helgen.

25 Augusti 2011  | Länk | Blogg | 0 kommentar
Semestern

Nu är semestern slut för den här gången! Vi har spenderat större delen av semesterdagarna i Norrland och vi har haft det jättebra! Träffat släkt & vänner, varit på marknad, spelat minigolf, en krogkväll på Lanternan, kortspel med föräldrarna, bott på hotell i Haparanda, varit på hundutställning i Finland, hälsat på i Kiruna och träffat några Jerryvalpar, festat, varit i Jävre på fiskecampen, tittat på Kukkolaforsen, varit i Storforsen, hälsat på farfar på sjukhuset, badat i havet, varit i Stackgrönnan, badat bastuflotte, spelat stafettkubb, och en massa andra saker!

7 Augusti 2011  | Länk | Blogg | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida