Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2021)
>>


På väg till Mantorp i skåpbilen

I torsdags drog vi iväg till Mantorp Park (utanför Linköping). En Benny, en Therese, en Jerry och en kycklingmaskot i en skåpbil. Och då ser det ut ungefär så här:

13 Augusti 2012  | Länk | Blogg | 0 kommentar
Hjälp!!

Jag tror att jag har fastnat i ett beroende!! Jag kan inte sluta plocka kantareller!! Vi behöver absolut inga fler, för vi har nog kantareller så det räcker för 3 år framöver - MEN jag kan inte låta bli att plocka ändå om jag hittar några! Jag bara MÅSTE!! Och egentligen vill jag inte se en kantarell till i år, för jag är så trött på att rensa dom. Ikväll var jag ute och la spår till Jerry och givetvis dyker det upp kantareller. Och givetvis var jag tvungen att plocka dom! Kantarelljävlar!! Jag gillar ju egentligen att plocka dom gula godingarna, men nu börjar det bli fullt i frysen. Ska man göra inbrott hos oss, ska man stjäla det som finns i frysen, för 1 kg kantareller kostar 200 kr på ICA och jag har plockat mååååånga kilon!! Och har blivit fast i beroendeträsket!

9 Augusti 2012  | Länk | Blogg | 0 kommentar
Sommaruppehåll!

Ja, det blev visst ett litet sommaruppehåll med bloggandet! Det har faktiskt varit ganska skönt med uppehåll från det mesta; blixten har sabbat tv+telefon+internet och jag har även valt att vara utan mobil mer än vanligt.

Jag har för övrigt haft min bästa semester på länge!! Dock var den väldigt kort (13 dagar), men det har verkligen varit semester!! Vi har mest bara varit hemma. Fixat och grejat, mest på tomten. Hälsat på kompisar, grillat, varit ute en sväng med lånad båt. Båtlivet är nog den bästa avkoppling man kan tänka sig! Man tappar koll på vilken dag det är och vad klockan, man äter när man är hungrig och man sover när man är trött. Vi hade fint väder, hittade ett bra ställe att bo på, träffade en massa trevliga båtgrannar, grillade, spelade spel, läste bok, löste korsord i 5 dagar.

Nu har jag jobbat i 3 veckor (tror jag). Och nu ska jag jobba en dag till för att sen ha 1 veckas semester. Vi ska åka till Mantorp på bankörning, årsmöte med Ducatiklubben, samt andra roliga aktiviteter. Ska bli skoj!!

Första timmen på min semester; Middag i Sigtuna.

Fika med hojklubben på Cable Park.

Skrapning, tvättning, målning av garaget. Eller iaf halva garaget.

Patrick & Benny dricker gissa vad - jo, ÖL!!

Jerry & kung Keno

Jerry & Keno badar i Bredsand.

En av alla grillkvällar.

Mysigt!!

Hampus undrar vad det är för ful gubbe!

Grillkväll hos Peter i Hjälsta.

Delar av grillsällskapet.

Åka skåpbil.

Mer fixande hemma - rabattbygge.

6 Augusti 2012  | Länk | Blogg | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida