Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2022)
>>


Bra liv!

Från och med nu ska det bara bli bättre!! Det har jag bestämt! Punkt slut!! =)

Igår var var jag hos Linda. Det var evigheter sen jag var där!! Det var innan semestern. Alldeles för länge sen! Hon trimmade lite på Jerry och sen gick vi långpromenad med dogsen. Fikade lite efteråt och snackade skit! Bra skit! =) Nu ska jag jobba 2 dar och sen åker vi till Åland på fredag. Ska bli najs med lite semester igen!! Återkommer på måndag!

21 September 2011  | Länk | Blogg | 0 kommentar
Kantareller och vilse i pannkakan!

Nu har Madde & Peter med dogs åkt hem, så nu är det helt tomt i huset!! Det känns lite konstigt; först var vi utan hund i 5 veckor och sen hade vi 3 hundar här i 1,5 vecka och nu har vi bara 1 hund igen. Det var roligt att få ha Jerrys dotter Snöa här ett tag och lära känna henne lite mer. En helt underbar liten brud!!

Vi letar kantareller på promenaderna och det är lite trögt på den fronten!! Men det visar sig att det beror på pensionärerna som bor här i närheten. Dom vet var kantarellerna finns och tömmer skogen, så vi får ta dom stackars svamparna som dom har missat. I söndags följde Benny med på kantarelljakt och då hittade vi faktiskt en hel del. Men vi lyckades ganska tidigt med bedriften att tappa bort varandra och sen gick jag ordentligt vilse. Hade såklart inte med mig mobilen heller. Lyckades hitta ut ur skogen och var då lååååååångt hemifrån!! Det var bara att börja traska den långa vägen hem och när jag väl kom hem var Benny inte hemma. Jag ringde honom och då var han ute och letade efter mig. Han hade först gått hem och konstaterat att jag inte var hemma och hade då gått ut i skogen igen. Och det slutade med att han också gick vilse! =)

13 September 2011  | Länk | Blogg | 0 kommentar
Valpträff & Utställning

Nu har Jerry äntligen kommit hem!! Han har varit i Norrland i 5 veckor. Först hos mina föräldrar och sen hos Madde & Peter i Kiruna. Madde & Peter har varit här och hälsat på sen i torsdags och idag åkte dom till Grekland, så nu ska vi vara hundvakt till Clara & Snöa (Jerrys dotter) i en vecka. Så från att ha varit helt hundlösa, har vi nu 3 hundar hemma.

I lördags hade vi en liten valpträff här. Förutom Snöa, Peter & Madde, så var det även Max med familj (dom bor i Vallentuna) Och Charlie med familj (dom bor i Örebro). Vi tog en promenad i skogen, sen lekte hundarna på gräsmattan, vissa blev trimmade och sen grillade vi hamburgare/korv. Kul att alla ville/kunde komma!! Vi hade en jättetrevlig dag & kväll och det var så roligt att få lära känna Jerryvalparna och deras familjer!!

I söndags packade vi bilen full och åkte till Västerås på hundutställning. Det var Max & Charlies tur att göra debut och det gick alldeles strålande!! Charlie vann valpklass 1 och Max kom 3:a (av 5), båda med HP. Syster Snöa var också med och hon vann tikklassen (av 10) och även hon fick HP. Sen fick syskonen möta varandra i BIR & BIM. Snöa blev BIR och Charlie blev BIM. I finalen springer lilla Snöa in och blir BIS!! Vilken dag!!! =)

Inom en vecka har hela kullen gjort utställningsdebut och det har gått alldeles strålande!!! På 3 utställningar blev det 3 BIM, 3 BIR och 3 BIS!! Och topplaceringar för alla andra och alla med HP!

5 September 2011  | Länk | Blogg | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida