Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2021)
>>


Sommarsemester i september!

Nu är våran sena sommarsemester över! Vi har haft en helt otroligt härlig semester!! Packade skåpbilen full och vi hade lite svårt att tro att vi skulle få plats med all packning i båten, men är det nåt man har blivit bra på efter alla hundutställningsresor, så är det att få plats med packning!!

Först åkte vi till Nämdö för att basta. Kom dit glada i hågen och upptäckte rätt snabbt att bastun inte funkade!! Det rök in när vi eldade. Vi pratade om att ringa tillsyningsmannen och precis då dök han upp! Han trodde att det skulle gå att basta, men vi provade igen och det gick inte. Trist när man har åkt dit enkomt för att basta! Inte så mycket att göra åt det! Vi fick hitta på andra saker istället!

Dagen efter tog vi en låååång promenad på ön och testade även på Geocaching. När vi kom tillbaka till båten efter 4 timmar, kom tillsyningsmannen med sin båt och han hade med sig ett elverk och en dammsugare. Han lyckades dammsuga bort stoppet i skorstenen, så då var det fritt fram att basta!! Vilken lycka!

Vi stannade där en dag längre än planerat eftersom vi missade en bastudag. På fredagen packade vi ihop allt och åkte till Utö. Där skulle vi träffa en massa kompisar för en partyhelg. Där stannade vi fredag-måndag. Dom andra åkte hem på söndan och vi stannade en dag till för att få lite egen tid på Utö.

Sen åkte vi tillbaka till Nämdö igen för att basta ännu mer!!

25 September 2014  | Länk | Blogg | 0 kommentar
Körkort

Nu har jag haft mitt körkort i 20 år och det är dags att göra ett nytt!! På grund av lathet/bekvämlighet/tidsbrist orkade/hann jag inte åka och ta ett nytt foto. Och eftersom jag inte ser så mycket äldre ut än för 10 år sen, tänkte jag vara smart och använda samma bild som på körkortet som jag gjorde då! Fick 4 bilder på den fotograferingen och hade 3 kvar, så jag tog en av dom bilderna och skickade in körkortsförnyelsen. Men tji fick jag!! Det var tydligen nya regler för hur bilden skulle se ut!! Den bilden var tagen lite från sidan och numera ska man ta bilden rakt framifrån, så jag fick tillbaka hemläxan och det var bara att göra om och göra rätt!! Fick åka iväg idag och ta en ny bild - och ser mer eller mindre kriminell ut på den!! Får se om jag hinner få mitt nya körkort innan mitt gamla går ut! Åker på semester på tisdag och är sen borta i 2 veckor och under den tiden hinner det gamla bli ogiltigt.

5 September 2014  | Länk | Blogg | 0 kommentar
Förkylning!

Semestern börja närma sig!! Och givetvis, som ett brev på posten, dyker årets stora förkylning upp!! Jag har inte varit sjuk sen februari 2013 och av alla dagar sen dess, så är det tydligen dags precis just nu!!! Har dock 4 dagar på mig att bli frisk......

Ska i alla fall bli värry najs med ledighet!! Jag känner att jag behöver det - jättemycket!!

3 September 2014  | Länk | Blogg | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida