Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Nästan 16 år...

Lilla lilla Myran. I dag fick du somna in nästan 16 år gammal. Du skulle fylla den 8/6. Du har funnits med oss länge, fast du bodde även med Mia o Anja flera år. Nu har du fått vandra vidare. Du har varit en frisk och pigg hund hela livet. Lite krämpor har det väl varit. Men inte något som har stört dig. Förra vintern så miste du hörsel. Men du klarade dig bra ändå. Men nu för ett litet tag sedan så blev du troligen även blind på ett öga.
Jag tänker tillbaka på åren när du var ung...
När vi var på utställning med en vacker liten Shih Tzu dam med lång svajjande päls! Du var så vacker!
Men senare så klippte vi ner pälsen så du fick vara som alla andra hundar... Det gillade du. Efter att du blivit nerklippt så körde du riktiga race;) Vilken fart du fick upp! Lilla vännen. Det kommer att vara konstigt här hemma nu... Ingen liten Myra som kommer och vill ut...
R.I.P älskade lilla vännen...
15 April 2010  | Länk | Myran | 4 kommentarer
Gammel mor 15 år

Måste ju säga grattis till Myran! Hon fyller hela 15 år idag:)) Pigg och glad är hon denna gammla hund. Men hon har tyvärr förlorat sin hörsel... Och hon ser bra fortfarande. Älskar att följa med till stallet och ha full koll på alla små djur:)) Skulle ju gärna vilja komma in till ankungarna... De flesta vet ju om hur Myran var som yngre... Vet inte hur många dvärghönor och kycklingar hon har sett till att de lämnat jordelivet... Och kaniner...Hon var ganska så grym på den tiden:))
Men det är så roligt att se hur fin hon fortfarande är trots sina 15 år, lång päls med rosett i luggen!
8 Juni 2009  | Länk | Myran | 0 kommentar
Stil going strong

I går fick Myran sig ett bad:) Och tänk hon är fortfarande riktigt fin! Gamla fina lilla Myran. I dag så blev det en riktig genomgång av pälsen på henne:) Kan ju faktiskt inte tro att hon fyller 15 år snart!
Hon är ju helt otrolig denna gamla hund. Och när kameran kom fram, ja då förstod hon... Jag ska bli fotad:)) Tyvärr så hör hon inte något längre. Men hon är pigg och har bra koll på det mesta ändå.

Igår var det inte så bra efter att jag var ute och tog kort av Fivel o Harry...
Det hade inte gått riktigt trekvart efter att jag varit uppe vid sjön med hundarna så kom vargen... Ja det blev hundar in. Och kvälls kissen blev i koppel...
Inte så roligt att ha den helt in på huset... Men det kanske var en stackars hane som hade lite kärleksbekymmer...
21 April 2009  | Länk | Myran | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Christina Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida