Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Ja de säger det är sommar...

Mycket händer här på skogen. Elfie fick ju som sagt valpar, men bara lilla Linninea finns kvar... Men det är en härlig liten rackare i alla fall. Tiden går så fort. Hon är ju redan 6 veckor. Barnbarn har det också blivit;=) Både Fredrika o Alexandra fick sina småttingar samma kväll! Så Saga är numera storasyster till Erik. Alexandra o Eddie fick en "liten" flicka som heter Jonna. Ja det är härligt!
Sen så har vi ju Asterix:=) En riktigt god bit! Han är ju bara för härlig! Under helgen som var så gjorde Ina debut på utställning! Exellent fick hon i alla fall fast hon inte vill visa sig, så vi är mkt nöjda med det. Till helgen blir det Ransäter.
21 Juli 2015  | Länk | Sommar | 0 kommentar
Är de inte...

Underbart vackra mina Näckrosor!
Jag känner mig så stolt över dom;) Har väntat hela sommaren på att de skulle blomma, men så nu hade jag glömt bort dom... Fick syn på dom när jag gick förbi dammen igår:) Gissa om jag blev lycklig!
Har just varit ute o plockat MASSOR av Kantareller. Så underbart. Fick hjälp av Fredrika att rensa dom. Får se om vi tar dom till en uppköpare eller om jag tar hand om dom själv.
Ja helgen tillbringade jag uppe på Morokulien. Oj så många vackra Corgisar jag har fått se denna helg:)
Sista veckan är det nu på semestern... Vill inte det...
10 Augusti 2010  | Länk | Sommar | 1 kommentar
Sjung om studentens lyckliga dar!

Japp! Då var denna student över den också... Inte någon mer student... Konstigt. Ja sån´t är livet. Då är Alexandra också färdig med skolan;) Men visst är det en underbar känsla när denna dagen har kommit. Det är ju faktiskt ganska många år i skolan...
Tur med vädret hade de också. Men nu idag när det var student parad så fullkomligt öste regnet ner. Stackars studenterna som skulle gå i dessa fina klänningar och kostymer... Men så vackra de var fast det spöregnade.
Säger ett särskillt grattis till Alexandra o Eddie som även förlovade sig:))
11 Juni 2010  | Länk | Sommar | 2 kommentarer
Helt otroligt!

Ja det kan man ju säga att det är:) En hel dag med uppehåll! Det är man ju inte bortskämd med precis...Tänker på mina stackars arbetskamrater som har semester nu... Sjön ligger så högt i nivå nu så det får inte bli så mycket mer vatten innan det blir översvämmning...
Idag har det varit jobb, ganska så hektiskt... Men det konstiga är att det ordnar upp sig ialla fall så småning om... En av leasing bilarna mår nog inte så bra... Men jag har i alla fall ringt verksta´n om den... Men men det blir väl helt stopp innan de tar in den... Alltid spännande... Kanske "bilhaveri" uppe i skogen i morgon;)
Fast de ska inte klaga för vi började påpeka att något var fel på den redan i Maj månad... Nog om det.

I eftermiddag har Rikako Fujita varit och tagit bilder av mina valpar! Spännande att få se dom bilderna sedan:)) Alltid lika roligt när hon har varit här och fotograferat!
Och Ilana har varit och träffat sin lilla Non Stop också, Non Stop ska kallas för Ludde. Det blir ju lite mer verklighet när de fått sett och gosat sin egen lilla valp:) förstår att ni väntar på att de ska bli 8 veckor!
1 Augusti 2009  | Länk | Sommar | 1 kommentar
Sol

Ja igår så trodde jag ju på sommaren igen. Men nu är det som glömt idag. Regn regn och åter regn. Men som sagt, valparna har i alla fall fått vara ute 2 dagar. Och det får jag ju vara glad för.
Myran är helt återställd efter förra veckans bravader, så nog vill hon hänga med ett tag till:)) Och det får hon ju göra!
I dag kommer Månsagans Arja och hälsar på från Norge. Eltans troliga fästmö:)) Men vi måste kolla höfter och ögon först innan det är aktuellt med parning. Det är inte bara att tro allt är frid och fröjd... Men vi får väl hoppas att det är ok på Eltan.
19 Juli 2009  | Länk | Sommar | 1 kommentar
Findus/Edgar

Nu har jag lyckats! Han fastnade på bild till slut den lilla busen:)) Ja han vet minsann hur han ska sätta hundarna på plats! Denna lilla rackare.
Har gått o letat efter Gåsart utan resultat... Ank ungen saknar honom något otroligt... Men jag hoppas han kommer tillbaka...
5 Juli 2009  | Länk | Sommar | 2 kommentarer
Det är sommar!

Kan man få en bättre start på semestern? Det ÄR sommar och varmt! Så underbart. Och lilla Fivel som är så duktig med sina valpar. Ja man ska inte klaga. Valparna växer och går fint upp i vikt. Nu ligger de på runt 320-340gram. Så det är ökning från 260-280gram. Inte illa.

Och se´n så har jag ju främmat denna veckan av gamla Tyra:) Hon bara finns! Ja hon är som sagt hemma igen... Så hon gör inte så mycket väsen av sig:)) Leker med lapparna, de tycker hon bäst om. Men koppel promenaderna kan vi ju glömma:)) Det vill inte damen vara med om. Men får hon springa lös, ja då är det fart i henne!

Har haft ankebarnet och Gåsart med till sjön även idag så de har fått bada, gissa om det är uppskattat! De är ju för härliga, vart jag än går så följer de mig... Så nu börjar det kanske bli dax att syster yster får sin lilla ankunge o Gåsart:)
Skickar med en blid av min gamla Tyra som jag var ute tog på henne i går kväll.
24 Juni 2009  | Länk | Sommar | 0 kommentar
Student

Nu är det gjort! Fredrika har tagit studenten. Så nu är det arbetslivet som väntar:) Hoppas det finns något jobb i alla fall, och det gör det säkert om de vill ha jobb, så brukar de få jobb:) Ja det var student kalas här hemma på Brududden i går. Och smörgåstårtorna räckte och även de vanliga tårtorna... Man kan ju aldrig vara säker:) Fredrika o Oskar fick åka stor fin bil från Arvika! En BUICK, så fin! Tack Monika och Guy för att ni var så underbart snälla och körde våra studenter.
Nu är det då bara Paraden som är kvar. Och den går från stadsparken till Olssons brygga kl 17:00 i eftermiddag. Så nu är det håruppsättning och Balklänningen som ska till...
12 Juni 2009  | Länk | Sommar | 1 kommentar
Sjung om studentens lyckliga dar

Hej och hå! Nu nalkas det med stormsteg:)) Vadå? Jo STUDENTEN! Fredrika har sin stora dag i morgon. I dag har vi gjort det sista innför morgondagen. Fredrika har städat det sista, jag har gjort smörgåstårtor. Senare underdagen så gjorde Fredrika o Alexandra bottnarna till tårtorna:) Ja det är lika bra att fixa o dola!

Sedan tog vi transporten och for o hämtade björkar, för att sätta upp vid trappan och på verandan och vid friggeboden. Och vi hämtade bord o stolar och satte upp på altanen... Vi har ju som sagt va inte plats inne i huset, det är ju för litet... Men de som fryser får ju lov att försöka få plats inne... Men jag får ju tänka som så, Jag är född viking! Det finns väl kläder att hänga på sig om det behövs.

Denna dag har Fredrika väntat på. Skolan har inte varit det roligaste för henne. Det har varit mycket strul med lärare mm i småskolan. Och det har tyvärr hängt med hela skoltiden. MEN nu är hon klar! Hoppas du får en underbar dag i morgon Fredrika, ja och även Oskar så klart! Han tar ju också Studenten i morgon. Tur att jag får se dom båda två:))
10 Juni 2009  | Länk | Sommar | 1 kommentar
1 Juni

Sommar! Ja det kan man nog säga att det varit:) Helt underbart hela helgen o även i dag! Varmt o bara så skönt. Bad har det blivit för både 2 o 4 benta under dagen, ja även för mina små ankebarn:) Gjorde ett hägn uppe i sjön så även de fick vara med o simma. Gissa om det var uppskattat! Så nu idag kan jag väl inte skryta med att jag varit så aktiv...
Men vi har haft det så underbart uppe vid sjön, man måste ju kunna få unna sig någon dag i bland:)) Men som sagt det var bad vänlig temperatur!!! Skickar med en bild av mina "badankor":)))
Och alla som undrar hur det går med lilla Fivel, HON ÄR DRÄKTIG! Så nu får vi vänta på valpar till midsommar!
1 Juni 2009  | Länk | Sommar | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Christina Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida