Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Övernattning;)

Har just hämtat Simon. Mikaela jobbar nere i Glava i natt. Och då fick drängen komma upp till mormor;) Han har varit sjuk en längre tid så det blir nog för jobbigt med dagis. Han måste få hämta krafter först.
Har varit till mormor o hälsat på;) Alltid lika trevligt! Kan inte tro att hon blir 91 år nu i Juni...
Hon blev så glad när jag hade med kycklingarna som nästan var dags färska o visade henne:=) Hade med 11 små kycklingar som Anders barn skulle få;)
Tänk sa hon... så roligt det var när jag hade höns, de var så tama... Ja det var roligt att få visa henne dom.

Skickar med en bild av Lily;) En helt bedårande liten go flicka som söker ett eget hem;)
25 April 2011  | Länk | Barnbarn | 2 kommentarer
6 månader drygt...

Och har nu kommit på hur man kryper;) Denna lilla godingen är nästan överallt nu. Låg med kameran och bara fotograferade honom nu idag! Han är ju för härlig denna lilla Simon. Mikaela skulle ut o rida så jag skulle ge han mat... Men det passade inte lilla herr Thyberg:) Icke, det var bara att klä på honom och gå ut o gå en sväng. Gissa om han har bråttom med att hinna se allt som är runt honom:) Men tillslut segrade mormor;) Gossen insåg nog att det var skönare att få ligga ner än att sitta när middagsluren ville anlända!
25 Januari 2010  | Länk | Barnbarn | 2 kommentarer
4 månader

Ja lilleman har ju hunnit bli 4 månader nu. Vart tar tiden vägen??? Kameran kom ju fram när han skulle få smaka på sin första puré;) Vilen syn det blev när han förstod vad det var som hände. Stackars liten... Men nu har de funnit sådan mat som han gillar!

I dag har det varit en mörk ledsam dag. Men jag o hundarna har varit ute o gått ner till Myrudden med Simon. Kände att jag var tvungen att få komma ut på en liten promanad efter en jobbar helg. Tabasco o Sereda ser så nöjda ut när vi tar med oss Simon på promenad. Sereda vill gärna kolla ner i vagnen så han finns där;)

Mina små Vaktlar har börjat värpa! Roligt! Och även mina 2 små hönor! Så nu är det ägg produktion här på Brududden;) Ja många blir det ju inte men det är roligt att finna något då och då!
16 November 2009  | Länk | Barnbarn | 0 kommentar
Dop som blev bröllop;)

Ja då var det dop i Gunnarskogs kyrka. Simon skulle döpas. Vi var där tidigare för att fixa i ordning i socken stugan innan. Mia o Roger kom de också. Mamma o pappa kom med blommor som skulle ut på borden. Lars var o hämtade tårtor i Charlottenberg. Allt var i sin ordning;) Klockan närmade sig 11:00 då vi skulle ha dop. Mia o Roger gick före... Ja inte hade jag en aning om att det även skulle bli bröllop:) Gissa om tårarna rann... Så fina de var! Och jag har aldrig förr sett en sådan vacker brudbukett! Lilla Simon!
Dop och bröllop på en och samma gång! Ni är smarta ni, Mia o Roger! Grattis och lycka till!
17 Oktober 2009  | Länk | Barnbarn | 1 kommentar
Simon

Ja nu har godingen varit här igen:))
Han är ju så söt lilla Simon. Har tagit fram barnvagnen som vi ska ha här hemma till honom nu:) Och idag var han vaken nästan hela tiden de var här Mia o Roger. Det är första gången jag sett ögonen på honom så länge. Men jag får ju lov att säga att han är helt fantastiskt snäll.

Myran har varit sjuk... Gammel damen som är över 15 år nu... Men men det ser ut som att hon vill hänga med ett tag till. Trodde hon hade fått någon form av hjärnblödning eller något liknande. Hon var som sned och vänster bak ville inte följa med... Senare så blev det hela bak kärran som var slapp o slö. Men nu är den med henne igen... Ja vi får se hur hon är i morgon... Lilla gamla Myran. Hon ligger här på sin kudde nu och ser så nöjd ut.

Och Valparna har nu fått börja äta Junior foder:) Gissa om de gillar mat!
Ny bild av Simon blev det även idag:))
13 Juli 2009  | Länk | Barnbarn | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Christina Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida