Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Återbesök i K-stad

Ja då har vi varit till K-stad på återbesök med lilla Fia Lotta Knott. Och gissa om de blev glada när det kom in en pigg liten Fia till de som jobbade där;) Fia var riktigt hemma stadd där, det syntes på henne. Hon pussade runt på alla som kom o hälsade på henne! Och som det ser ut så går det bra med lill tösen! Tog blodprover mm på henne. Så jag får provsvaren om någon dag. Men allt ser bra ut i dagsläget i alla fall:=) Tack alla ni som jobbade med henne när hon var så sjuk! Och min älskade Björn som körde henne till Djursjukhuset. Ja han fick stå ut med mycket dessa dagar som jag var på Gotland...
NU är även hund gården klar! Härligt;) Och den blev minsann inte liten heller! Där kommer de att ha det bra när vi är på jobb. Känns riktigt bra när det är fixat nu, stall hundhus och hund gård;)
Som sagt, här har det regnat något helt otroligt... Tycker det räcker med den varan nu... Bild av hundhus och hundgård kommer när regnet har stillat sig...
5 September 2011  | Länk | Fia | 0 kommentar
Lilla Fia Lotta Knott är hemma!

Nu börjar det kännas bra igen;) Fia är hemma från Djursjukhuset efter en vecka! Så otroligt sjuk denna lilla flicka har varit... Ett stort brydderi för alla som varit inblandade i hennes fall. Ja som sagt det hände ju något när vi var uppe i skogen ock plockade lingon förra helgen. Trodde först hon stukat bakbenet... Men så var inte fallet. Hon blev dålig på måndag, men bättrade på sig vid lunch... Tisdag förra veckan var hon lycklig o ville ut o leka... Men då blev det koppel. Natt till Onsdag innan jag skulle fara till Gotland blev hon så dålig... Inte alls roligt att lämna Björn hemma med en så sjuk hund, men han fick tid hos distriktet och senare vidare till Djursjukhuset... Där våran snälla lilla Fia har svävat mellan liv och död i många dagar... Akut bukoperation för misstanken var att det var något som stoppade upp där inne... Men icke... Blödningar här och där... Misstanke om ett riktigt yttre trauma... Men det stämde inte det heller... För det finns inte något som var trasigt i henne... Förgiftning??? Inte det heller... Utan det är nog ett ormbett som ställt till livet så otroligt för denna lilla kära hund. Men som sagt jag bokade om färjan från ön så vi kom hem snabbare... Min helt underbara Björn har inte haft det roligt dessa dagar vi varit borta... Fia som höll på att lämna oss, hästar på rymmen... Ja livet kan sättas på hårda prövningar i bland.
Men nu är vi hemma allihopa och livet fortsätter:=) Fia är lycklig och pigg efter allt hon gått igenom. Nu hoppas vi att det inte blir något mera bakslag för henne.
Ja som sagt nu har jag varit på Gotland. Hann faktiskt åka över bra mycket av ön dessa dagar vi var där;) Men det bästa var nog uppe vid den Blå lagunen! Där fann jag min plats på Ön:=)
Utställningen gick också bra. Nalle blev BIR valp o Elfie BIM. Belanka fick Exellent i sin kritik av värlens mest underbaraste dommare! Tänk om folk kunde gå i den domarens skola!
1 September 2011  | Länk | Fia | 4 kommentarer
Nu är hon hemma stadd...

Denna lill Fia;) Vilken skön liten valp! Jisses vad hon håller på. Ja det går på bredställ när hon satsar här inne i huset;) Och allt o alla ska hon busa med. Tabasco tycker hon är en riktigt liten rackar unge verkar det som...
Försökte ta lite "stå" bilder nu i kväll... Men det kommer nya någon dag. Fast det syns vilken goding det är ändå.
Tog lite bilder av Simon som trodde han skulle få bada själv i sin lilla pool;) Ja vi måste verkligen passa dessa små ankor så de inte kliver ner i poolen till Simon. De vill så gärna plaska runt dom också... Men inte i sjön...
1 Juli 2010  | Länk | Fia | 7 kommentarer
Lill Fia;)

Ja nu har hon kommit in som en stormvind, Lill Fia! Hon är ju för härlig. Underbart med en liten stubbsvansad corgi flicka med ruter i på Brududden igen! Barnbarn till Frideborg är det. Och "Humlan" är ju då farmor;)
Ja hon är liten men tuff denna tjej:)) Hon tog och hälsade på alla storlekar direkt när hon flyttade hit på Torsdag kväll. Allt från Corgisar till Lappar, Islänning o Borzoi!
Se´n så är det ju så roligt att försöka valla mina små höns och ankor också. Hon har minnsan generna för vallning i sig Lill Fia!
I går så ville hon vara med Simon i hans lilla barn pool... Ja hon vek ner kanten och gick o plaskade i vattnet tillsammans med Simon. Ja hon är för härlig!

27 Juni 2010  | Länk | Fia | 5 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Christina Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida