Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Hösten är här

Tiden flyger fram som vanligt. Amandas valpar har hunnit fylla 1 år. Och nu är det bara lilla goa WIFI som är kvar hemma. Jassies valpar är 7 månader... Vart tar tiden vägen.
Idag har första snöflingorna dalat! Det går mot en vacker tid!
Finns lite nya bilder äntligen under var och en hund. Ja man har som sagt inte prioriterat att vistas inomhus på väldigt lång tid. Men nu var det dags.
Vesca har ju som sagt flyttat till Noriko i Japan. Och hon är hemmastadd i sin nya flock. Kommer bilder då och då:=)

Vi väntar på att Welcop´s Malva I Love You ska börja löpa. Så kanske det blir någon liten Corgivalp här under nästa år.
27 Oktober 2018  | Länk | Höst | 0 kommentar
Vesca

Ja då har dagen kommit som Vesca flyttat från oss på kennel Welcops. Hon var hemma hos oss nästan 1 år. Men nu var tiden inne för flytten till Japan. Och hennes nya matte Noriko Takahashi. Hennes nya matte är helt underbara! 2 gånger har hon varit hem till oss från Japan för att hälsa på Vesca❤. Så jag vet att hon kommer att få det så bra!
Som sagt nu idag började den långa resan till Japan för våran snälla fina Welcops Wild Strawberry "Vesca ".Vi önskar er lycka till!
5 Oktober 2018  | Länk | Höst | 0 kommentar
Mörkt och dystert...

Inte nog med att hösten är här...Mörkt och grått, regn och rusk... Ja så är det nu. Får väl vara glad för de fina dagarna som vi hade i Augusti i alla fall.

Lilla Cindi har flyttat till oss nu;=) En bedårande söt liten kattfröken! Grå randig med lite vitt och långhårig. Så söt och så busig! Stackars stora snälla Belanka är livrädd för denna lilla varelse... Den lilla vill krypa tätt intill henne i den långa mjuka pälsen... Kan säga att den stora vita har flytt från henne mer än en gång:=)

Var till Skotterud igår med kära Nalle... Och det är väl det som gör att allt känns tungt just nu...
Började i våras med en hudinfektion, men det läkte fint. Och nu i sensommar så fick han kala fläckar runt halsen. ??? vad är detta??? inte irriterat ingen klåda... Vart har pälsen tagit vägen??? Har inte funnit något inne efter honom... Och det har bara blivit mer och mer... Prover tagna och de var bra... Men mer undersökningar behövs.
Remiss till Dr Babette Baddakty Taugböl... Hudbiopsi tagna päls undersökt. Visade sig att pälsen är död... Men Nalle lider inte och kommer inte att lida av detta. Vi kommer att känna stor frustration över hur han kommer att se ut...

Våran vackra underbara Nalle...Folk kommer att prata... Men Nalle har inte ont av detta. Bara alla provsvar är klara så kommer han att bli kastrerad... Och så småningom kommer Nalle troligen att se ut som en nakenhund... Ja det gör ont i oss... Men är det rätt att ta bort honom för detta? Han kommer att ha ett vanligt liv. Pigg och glad! Men troligen pälslös... Hair cycle arrest heter det, alopesi. Hårlöshet. Är tydligen ganska vanligt på många spetsraser...
Som ni förstår så känns livet just nu inte så roligt... Aldrig mer en utställning för Nalle mannen. Trodde ju att han skulle få följa med på några mer utställningar...
Inte smittsammt, inte någon klåda, inte några konstigheter, mer än att han är hårlös...

Som han ser ut på bilden så kommer han alltid att se ut i mina ögon!!! Även om det kommer att vara tufft att veta hur han kommer se ut. Älskade snälla fina goa Nalle!!!
15 September 2015  | Länk | Höst | 1 kommentar
Ja som sagt höst är det och det med bestämdhet också...

Men vi ska väl inte klaga för egentligen så har vi det väldigt bra;) Ja tiden rusar fram.
Själv är jag sjukskriven... Men jag tror nu på en framtid! Har börjat att fungera rätt så bra med armarna flera dagar nu så nu börjar jag tro på livet igen! Denna tid som jag har varit hemma i höst har inte varit rolig kan jag säga. men efter sjukgymnastik mm så ska det bli bra. Tänk att flera års stress och oroligheter kan yttra sig på detta sättet... Men som sagt allt går åt rätt håll i alla fall!

Till helgen ska jag faktiskt följa med Mikaela på hundutställning;) Ska bli riktigt roligt!
Idag har min sockerdocka Sereda fått sig en dusch. Var behövligt. Så nu ligger hon här inne på fällen och sover, min älskade socker topp!
Har funderingar på att ta en skogstur med mina fyrfotade vänner nu och se efter Trattkantareller:=) Det är inte heller illa!

Och som sagt... Ytterligare en av mina drömmar har gått i uppfyllelse! Ska hämta hem Perttan i morgon!
MIN ÅSNA:=) Så nu blev det ytterligare ett djur här i "Tuppetorp"...
22 Oktober 2012  | Länk | Höst | 0 kommentar
Och kallt...

Ja det är den tiden nu. Så det är inte så mycket mer att räkna med. Har varit ledig denna helgen. Men nu väntas det jobb från 14:00-22:00. Ja så är det. Förkylningen har huggit tag i "kärringa" igen. Vet inte vilken gång i ordningen nu i höst... Men denna helgen har varit seg... Känns som att huvudet är fast satt på en "stör" som går ända upp i huvudsvalen...
Men det går med febernedsättande o hostmedicin. Egentligen skulle jag nog inta sängen. Men det är svårt... Var finns det vikarier?? Särskillt när kvällsjobbet börjar tidigt... Ja ja det är ialla fall huvudet upp o benen ner än så länge;)
Tabasco har läkt ihop fint. Tog lite länge innan det läkte ihop riktigt på sidan huvudet. Varade länge, så det har blivit tvättat vill jag lova... Läpparna som jag trodde skulle behövas snyggas till, läkte tillslut och blev fint. Syns inte så mycket av det nu. Mammas lille Basseman...
25 Oktober 2010  | Länk | Höst | 0 kommentar
Ja nu är det Höst...

I morgon Fredag så börjar Arvika Mârten. Då är det bara så att hösten är här...
Men vi får väl lov att säga att denna månad har varit helt otroligt fin i alla fall. Startade ju med vackert väder när vi drog ner till Öland jag o Lisa. Visst det har väl inte varit kanon väder hela månaden, men i alla fall. Fint har det i alla fall varit;)
Hästarna har fått komma in nu. Det är ju minus grader på morgonen...
Denna vecka har det varit jobb varje dag. Är ganska "sleten" i hôvve. Ska bli bra att vara ledig nu under helgen.
Belanka o Fia växer, snart stora damer båda två. De är riktiga vänner dessa valpar. 5 månader har de redan hunnit bli...
Lägger in några bilder som jag tog i kväll innan solen försvann.
Just det! I morse fann jag inte mina ankungar, hörde dom ju bara... Gissa var de var! Jo den ena hönan hade tagit dom till sig så de fick ligga under hennes varma vingar! Tycker det är helt otroligt för hennes kycklingar är ju nästan stora nu, och ankorna är ju faktiskt hela 4 veckor.
30 September 2010  | Länk | Höst | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Christina Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida