Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Assetasse

Nu har våran fina goa lilla Asterix gjort debut på utställning! BIR valp:=) Duktig pojke! Under helgen var vi nere på Backamo och ställde ut denna charmiga gosse. Skötte sig helt kanon! Trodde han skulle få tuppjuck direkt...
Mycket konstigt tyckte nog denna pojke att han fick se... Han trodde han var störst av allt o alla...
Men se han orkade inte långa stunden innan han insåg att detta inte var någon idé.
Snällt lade han sig i skuggan under husses stol;=) Klart han undrade vart han kommit. Hundar med papiljotter och tofsar här och där;) Höga, låga och konstiga... Men så fick han syn på en Saluki:=) Den var helt ok! Påminde nog om Belanka!
Så han var helt cool efter att han hade kollat läget! Ja han är för härlig denna hunden.

Ina tycker däremot inte detta är något för henne... Men fin kritik och ck, reserv cert. 2 BTKL. Så vi får vara nöjda med frökens resultat. Var något som tydligen var jätte hemskt vid sidan av ringen, men det gick över snart. Hon skötte sig bra även hon. Men Ina är absolut en hund som vill bo som hon gör;=) Utan koppel!

Och första helgen i September bär det iväg till Öland:=) Var så längesedan jag var där nu... Längtar! Och vi ska även passa på att få träffa BINGO!
25 Augusti 2015  | Länk | Utställningar | 0 kommentar
Ransäter

Ja då har Ransäters utställningen varit;) Var och ställde ut Nalle o Elfie idag. Mikaela var även med med Rosa. Och även Luella var med! Så 4 kullsyskon var där. Inte illa, men Nalle åkte tyvärr ut pga avsaknad av en tand... är bergsäker på att han har haft den... Men som sagt de leker ju ganska så friskt med varandra, och även lite syskonkärlek med hårda tag emellanåt. Så ja misstänker att det var något för ca 14 dar sen. Men jag trodde väl inte det var så illa att tanden försvann;) Ja ja sånt är livet. Elfie fick i alla fall sitt första cert! Och CACIB och BIM! Rosa fick nöja sig med ett vg idag. Och Luella "Doris" fick även hon Exellent. Så jag är mkt nöjd:=)
Och tänk vad det är roligt att träffa alla gamla vänner igen!
Min älskade Björn var också med idag, det är så roligt när vi är två! Än en gång måste jag skriva att livet är helt underbart!
29 Juli 2012  | Länk | Utställningar | 1 kommentar
Vänersborg 20110604

Ja då har vi varit en sväng till Vänersborg;) Det var lill Fias tur att vara med på utställning idag. Hon var så duktig. Hon hade ju med sig Belanka som rese sällskap:=) Dom två är ju som ett tillsammans... Fia o Belanka är ju som sagt riktiga vänner!
Ja hur gick det då??? Jo 2 bästa tik! Med Cert;) Min lilla Fia lotta knott! Ja det var riktigt roligt att det gick så bra för henne!
Grattis säger vi även till Tommy och Kosol som ställde Cocki Som blev BIR Och till Mi och Pepper som blev BIM!
Ja det har varit en riktigt härlig dag;)
Tur att Margith ändrade sig ang utställningen med Emmie:=) Nej då hon skulle inte ställa henne inte... Hon var urfälld, hade för stora öron mm... Men si det går att få gumman att ändra sig;) Hon fick jättebra kritik på Emmie, Exelent med ck!
Och min lilla Belanka har varit så duktig idag! Hon tog allt med "knusende ro". Ja det känns riktigt bra, hon har ju varit lite bekymrad av sig, men det gick hur bra som helst! Så nu blir det till att anmäla till lite utställningar i sommar! Det kommer att hända mycket nu i sommar:=)
4 Juni 2011  | Länk | Utställningar | 2 kommentarer
Småttingarnas första utställning.

Ja då har Fia och Belanka gjort debut i utställningsringen;) Fia var en riktigt liten showgirl! Så roligt liten tjej! Hoppas att hon fortsätter att gilla detta. För nu har jag haft hundar som inte gillat det något värst mycket. Men Fia, hon var helskön!
Belanka däremot tyckte det var pest o pina... Först var hon ju tvungen att åka bil... Se´n så var det trångt o hemskt med en massa skälliga spetsar som var precis innan för dörren. Inte bra... Tänk om folk kunde ha sina hundar under lite kontroll med skällandet. Men min stora valp blev nöjd när hon fick täcket att lägga sig på under bänkarna uppe på läktaren, där låg hon och sov;) Så hon slappnade i alla fall av... Bara vi kom förbi allt oväsen. Men nu ska vi försöka att träna lilla fröken Borzoi ännu mera... Nu får hon försöka att stå på egna ben lite när vi reser med bilen. Hon är nöjd när hon har sina trygga vänner nära:=)
Ja Fia blev BIM valp, inte dåligt på sin första utställning. Och Belanka blev BIR BIG men oplacerad i BIS. Ja ja det var inofficiellt... men otroligt bra träning för de små;)
21 November 2010  | Länk | Utställningar | 0 kommentar
Ransäter...

ja då var även årets utställning på hemma plan över. Welcop´s Eltan Give Me Five fick sitt championat;) Grattis Nanna o Nalleman. Fick även CACIB o BIR på honom. Han är snygg denna lille gosse. (Lapsk vallhund)
Söndagen var det Seredas tur. Min älskade vän fick ett andra pris... Ja ja men hon är min underbara Sereda i alla fall, vad de än hittar på;)
Träffade trevliga Borzoi människor! Hoppas ni ska ner till Askersund, jag har mycket att lära om rasen..
.
Corgisarna gick det bättre för. Nelson o Ådi fick 1 med hp. Welcop´s Spotlight Safira fick sitt första cert! GRATTIS Miriam! Detta vill jag se mera utav;) Welcop´s Starboy The Sputnic fick endast en slät etta... Men det var ju inte matte Kristin som visade honom heller...
Uppfödargruppen fick jag förstapris med hederspris på! Roligt! Det hade jag inte själv trott!
Igår var jag med Merete till Färjestad på trav, hon startade med Pacific Joy;) De är duktiga dessa två tillsammans. En jättefin seger fick de i lopp 2. Grattsi Merete!

Idag har jag varit i Magnor o handlat räkor, vilken skillnad i pris jämfört med här hemma... Ja ja det blev 5 kg till mig o 5 kg till Mia. Och några paket med blöjor till Simon;) Som också var betydligt mkt billigare i Norge än här hemma.
4 Augusti 2010  | Länk | Utställningar | 1 kommentar
Vänersborg.

Ja då har vi varit i Vänersborg på utställning under helgen;) Hade bara med mig Welcop´s Sunhine Shanelle som min egen hund denna gången... Men "Sputnic" är ju av min uppfödning också, men det är Kristin som äger honom.
Sereda är så urfälld så det skulle inte vara rätt att ta med henne på utställningar nu... Men underullen är på väg tillbaka i alla fall:)) Så kanske jag kan få ställa henne någon gång i sommar. Hoppas det!!!
Ja hur gick det då? Jo alldeles utmärkt! Det började med att Ingemarie var in och visade "Smail" först. Minns inte om han gick i Junior eller unghunds klass. Men han fick sitt första Ceret! och BIM! Bra jobbat Ingemarie o Smali! Jo vad är Smali för någon? Jo det är ju familjen Axelssons Vita Herdehund. Han är hel skön;)
Ja se´n så var det ju "Puttes" tur;) Andra raka Certet!!! Och 2 bhkl. Grattis Kristin och Sputnic!
Se´n så var det lilla Shanelles tur. Bästa tik! Och BIM:)
Vilken underbar dag!
Ja det var helt enkelt en toppendag!
Bilden är av min lilla skönhet Shanelle.
6 Juni 2010  | Länk | Utställningar | 1 kommentar
Advents utställning i Arvika

Ledig helg;) = Utställning här på hemma plan. Brukshundklubben har den årliga adventsutställningen på Vik. Inne i ridhuset, många hundar men mycket väl arrangerat är det får jag lov att säga! En heder till alla som jobbat med den!
Hur gick det då? Jo 2 av "mina" små gossar från kullen i sommar fanns med. Ådi och Nelson. Ådi blev 2 bästa hanvalp o Nelson blev BIR valp och senare gruppreserv. Var jätteroligt att se dom igen! Tack för att ni kom o ställde ut dom! Hur gick det se´n då??? Fivel blev BIM. Och den yngre "racern" Shanelle 2 btkl med hp. Hon var riktigt på speeden idag;) Roligt!En norskfödd stor hane med lång stubb blev BIR... Ja dommaren tyckte väl om den. Men han var STOR. Där var det inte innom standardens gränser inte. Maggan blev 3 BTKL, och var så duktig. Mamma Inka blev BIR! Hur gick det för min lilla docka (sereda) då;) Jo BIR och grupp reserv. Så nu är vi hemma igen i det underbara blöta Gunnarskog... Regn regn och åter regn...
28 November 2009  | Länk | Utställningar | 1 kommentar
Hemma igen!

Så var denna resan över för i år... Öland är ju något helt otroligt! Vilken ö! Vi hann med mycket jag o Lisa på vår resa;) Första kvällen så hamnade vi i Tingsryd! Senare så fortsätte vi över bron till Öland/ Färjestaden. Där vi då övernattade i bilen för att tidigt nästa morgon fortsätta ner mot Ottenby och allt som finns att stanna o se efter vägen!
Ja så blev det ju äntligen dax för Löttorp:) Vår underbara lilla stuga 540! Där trivs vi! Vårat lilla paradis. Hundarna fick senare rasa ut på stranden! Så härligt!
Fredag så fick de springa som "busen" uppe på Bödas strand! Gissa om vi hade trötta hundar natten som kom!
Utställningen på Lördag gick väldigt bra! Shanelle blev Bästa tik med cert! Och senare BIM;) Bra jobbat lilla Shanelle. Söndag var det då dax att vända hemöver... Men vi var även in och tittade i fjärils museét. Och Bullerbyn och Katthult! Det var verkligen trevligt;) Och sedan hamnade vi ute på en ödslig grusväg någon stanns i Småland:)Men nu är vi tillbaka här hemma igen... Vägen var översvämmad, vägarna nästan bortregnade... Ja ja det är den svenska verkligheten...
7 September 2009  | Länk | Utställningar | 0 kommentar
Ransäter

Ja då har vi varit i Ransäter igen:)
Sereda var det tack och hej med... Mammas lille docke... Dommaren förstår sig nog inte på hur de ska vara:) Jo då skämt och sidor. Hon har ju inte den finaste fronten då min älskade Sereda. Och då blev det ett andra pris i dag. Men hon är ju fortfarande min skönhet! Och hon har ju första pris på de andra utställningarna och även ck. Men det är ju trevligt med lite blått band i samlingen också:)) Shanelle blev 2 btkl! Med CACIB. Så jag är ju som sagt va riktigt nöjd med helgens resultat!
Både Stutnic och Svea fick första pris med HP. Så denna utställningen var det Shanelle som slog ut sin syster. Men det är så roligt att få se syskonen i den kullen, för det blev faktiskt riktigt bra hundar:))
Och pappa "Kaxen" fick sitt Svenska utställningschampionat! Grattis Viktoria!
Han är ju bara för härlig!
Bild av min lilla fröken Shanelle.
26 Juli 2009  | Länk | Utställningar | 1 kommentar
Shanelle

Ja då har vi varit till Borås då en sväng:)) Varmt var det i alla fall... Och lilla Welcop´s Sunshine Shanelle fick sitt första CERT! och blev 2 btkl. Inte illa av lill tjejen. Suukkosuun Beast of Love "Salla" blev 1ökl 1 ökk, men tyvärr inte något ck. Men hon fick i alla fall första pris!
"Shorty" fich 1 med hp. "Sputnic" fick 1 med ck och blev res bhkl. Jättebra jobbat! Tack för att ni var med.
Welcop´s Jasmine var och blev utställd i Trondheim igår och fick sitt Norska NKK cert! Och blev 3 btkl. Grattis "Mini" och Jennica!
Så jag kan summera gårdagen som en mycket bra dag i utställnings svängen:))
Varmt är det även idag! Tänk att det är en riktig sommar här hemma i Sverige! Det är ju riktigt varmt uppe i sjön, fattas bara att det blir algblomning... Ja då är det ju riktigt kört... Då blir det jobbigt både för husfolk och hundar...
Men som sagt det är semester och en riktig sommar!
Ska försöka ta bild av Shanelle lite senare i dag...
Nu blir det nog att ta tag i "hösvängen" det ser ut som att det kan bli hö körning i dag. Varmt och skönt:))
28 Juni 2009  | Länk | Utställningar | 0 kommentar
Mini o Jennica

Grattis till Cert och BIR Jennica!
Ja idag har de varit och ställt ut Welcop´s Jasmine uppe i Avesta:) BIR och sitt första cert! Grattis! Måste ju även passa på att säga ett grattis till Kristin o Sputnic som har gjort sitt anlagsprov i eftersök, med ett mycket fint resultat! Så nu snart så kanske det även blir en viltspårschampion:))
Och grattis Mikaela på din födelsedag:)

Är ledig nu idag. Och solen skiner:)) Sedan så är det bara 4 dagar kvar till semester! Faktiskt så ska det bli härligt att inte behöva titta på klockan under 4 veckor! Inte illa.
Ja lilla Fivel har inte så länge kvar nu innan hon ska valpa... Hon är riktigt tjock om magen. Så nu får vi hålla tummarna att allt går bra.
Nej nu får jag gå ut o fixa lite ute.
14 Juni 2009  | Länk | Utställningar | 1 kommentar
Svea blev BIS!

Vilken dag!
Inofficiell utställning i Sunne. 3 kullsyskon från förra årets Corgivalpar var med:) Så roligt att se dom tillsammans! Sputnic blev BIM och Svea blev bästa tik Och blev då BIR! Grattis till både Kristin o Sputnic och Mirjam o Svea! Ja ja Mirjam o Svea slog ju ut min lilla skönhet Shanelle:)) Men vad gör väl det! Grattis till er ännu en gång!
Men det är inte slut på gratulationerna ännu! Mirjam och Svea blev nämligen Best in Show också! Grattis, bra jobbat! Och reserv BIS gick faktiskt till min underbara Borzoi Sereda! Kan inte säga annat än vilken dag!
Och Lisa som nu äntligen visade Salla:)) Vilken skillnad när matte visade henne:)) Bra jobbat Lisa! Ha ha nu vet jag att du fixar det!!!
Skickar med en bild av en lycklig Best in Show vinnare!
17 Maj 2009  | Länk | Utställningar | 0 kommentar
My Dog

Då var vi åter hemma efter en tur till Göteborg:) Tack Lisbet för att vi fick bo hos dig! Ja nu har då Todde åkt hem till Tjörn ... Det är konstigt... Men han är hemma hos sin matte och sina kattvänner nu igen. Ja så är det. Lite läges rapport från dagen. Fivel slät etta men en underbart fin och bra kritik. Lilla Shanelle var som sagt på sin första riktiga utställning:) O vad hon var duktig! Första pris med ck! Inte illa av lilla fröken. Även hennes 2 bröder var med. Sputnic och Shorty. De var också jätteduktiga. De fick också första pris, med bra kritik. Som sagt jag känner mig mycket nöjd med dagen! Det är ju som sagt inte någon liten utställning nere i Göteborg... Lite om vad som hänt denna helg för oss här på Welcop´s:) Nu ska jag säga att sängen inte är långt borta:))
4 Januari 2009  | Länk | Utställningar | 0 kommentar
Advents utställning i Arvika

Nyss hemkommen från den årliga utställningen som är i Arvika runt advent. Bra jobbat alla som har arrangerat detta!
En trevlig dag med mina hundar och vuxna barn:) Sefja BIR men inte placerad i gruppen. Welcop´s Sunshine Shanelle BIM valp mot sin härliga broder Welcop´s Starboy the Sputnic som blev BIR:) Bra jobbat Kristin, det blir revansh i Göteborg:))
Sedan hade jag med Flying Fivel som blev BIR vuxen och grupp 4! Bra gjort lilla Feffel! Sedan var det Eltans tur... Men det blev nog en riktig "black out " för honom... Han blev jätte rädd för domaren... Men men vi får jobba på det. Och lilla Shanelle skötte sig så helt underbart bra, det trodde jag inte! Mikaela ställde ut sin "lilla" Pepsi, hon blev BIR valp på Rottweiler. Lite roligt för dommaren där födde upp just de hundarna, så hon visste ju vad som var bra och dåligt! Grattis till er alla! Ja detta var en liten läges rapport från Brududden...
22 November 2008  | Länk | Utställningar | 0 kommentar
Pappa Bobby

Grattis vill vi säga till Puksipuun Bobbys Boggie, som nu även han kan titulera sig Finuch Nuch Such Norduch och Intuch! Det vill säga att han är utställningschampion i Finland, Norge, Sverige Nordisk utställningschampion och Internationell utställningschampion:)) Grattis Katju till Bobbys meriter! Nu får vi hoppas att det snart är dax för hans avkommor här hemma på Brududden att komma igång i utställningsringen:) Ja några av dom har ju redan börjat sin debut:)
Welcop´s Butterfly är ju redan Grekisk utställningschampion, och Welcop´s Bumblebee är ju på god väg för sina titlar... Fattas ett svenskt cert så är hon också Such Nuch:)) Och lilla Flying Fivel har ju faktiskt också ett cert redan! Så hon kommer förhoppningsvis även hon. Och sedan så måste ju även Freesia få komma med:)
13 Oktober 2008  | Länk | Utställningar | 0 kommentar
Askersund

Lilla Pite palten Valdemar= Welcop´s Eltan Give Me Five var på utställning igår:) Hur gick det då? Jo han fick sitt första Certifikat och BIR:) Tyvärr så gick det sämre för Sefja... Ett andra pris... För dålig färg... Ja ja så kan det gå. Men det är ju som sagt inte bara denna domaren som har klagat på hennes färg... Så kanske inte det är så bra med denna ljusa färg ändå... Men vi tar nya friska tag. Kanske det finns någon domare som tycker om den ljusa creme färgen...
Sereda då? jo hon var ju också med! 1 med CK! och reserv bästa tik! Och vi träffade hennes broder och syster! Jätte skoj!
10 Augusti 2008  | Länk | Utställningar | 0 kommentar
Sommarvärme i Ransäter

Oj oj oj vilken varm helg det har varit uppe i Ransäter. Den gångna helgen var det ju den årliga hundutställningen i Ransäter, och regnar det inte ja då är det riktig högsommarvärme:)) Och det var det i år! Men det var bättre planerat med ringarna i år! Tack Värmlands kennelklubb för att ni ordnat detta så det inte blev så trångt! Och fler hade möjlighet till skugga!
Hur gick det då? Jo Welcop´s Frideborg blev BIR! Och hennes dotter Flying Fivel blev 2 bästa tik med Cert!
Och lilla dockan Sereda fick sitt första första pris med hp! Härligt!
28 Juli 2008  | Länk | Utställningar | 0 kommentar
WORLD DOG SHOW 2008

Då har Världs utställningen varit i Sverige för första gången! Vilken utställning! Fredag så gick Grupp 1. Så då tog jag tåget till Stockholm:) Frideborg var ju med och tävlade! 97 pemmar var anmälda! Men Fia plaserade sig tyvärr inte... MEN HON FICK EXELENT på kritiken:) Och det är ju helt underbart! BIR blev en helt underbar hane från Ryssland. Tack Marianne för att Frideborg kunde få vara med!

Söndag ställdes "lillebror" Welcop´s Eltan Give Me Five. Och blev 2 bästa juniorhane! Och även Sefja ställdes på söndag. Men dommaren ville nog ha den isländska fårhunden relativt kompakt och satt i kroppen, och det är ju inte våran lilla drottning. Så tyvärr åkte hon ut...
Men en sak är säker! Vilkna underbara hundar vi har! Hur det än är så är dom de bästa!
7 Juli 2008  | Länk | Utställningar | 0 kommentar
Grattis Marianne o Frideborg!

Vilken dag det var i går 28/6-2008! Welcop´s Frideborg var på sin första utställning i Danmark. Gick det bra eller? JA! Internationell utställning på Danska kennelklubben... YES! Grattis till alla fina nya titlar Marianne o Frideborg! Nu kan Welcop´s Frideborg titulera sig NUCH SUCH DKUCH NORDUCH (INTUCH bara allt blir klart från FCI) Och KBHV-vinnare 2008.
Tack Marianne för allt fint jobb du gjort med Frideborg! See you later:)
29 Juni 2008  | Länk | Utställningar | 2 kommentarer
NWCKs Special

NWCK Morokulien

Helgen som var tillbringade jag o hundarna uppe på Morokulien. Det var nämligen Norsk och Svensk Corgi special. Och Flying Fivel blev BIR valp! Bra jobbat lill tjejen!
Och tänk vad många fina Pembroke vi såg. Det var hela 76 st anmälda! Kan bara säga, VILKEN HELG!
6 Augusti 2007  | Länk | Utställningar | 0 kommentar
Champion klass tikar

Så många vackra Corgis på en och samma dag vet jag inte att jag någonsin har sett förr...
6 Augusti 2007  | Länk | Utställningar | 0 kommentar
Morokulien

Underbart att få se så många vackra Welsh Corgi Pembroke på en och samma dag!
6 Augusti 2007  | Länk | Utställningar | 0 kommentar
Morokulien

Min älskade "Lofen" blev BIM veteran uppe på Norska Specialen nu i lördags. 20070804. Bra jobbat Lofen!
6 Augusti 2007  | Länk | Utställningar | 0 kommentar
Corgi special på Morokulien 2007 08 04

Underbart när någon utställning är på hemma plan:))
Denna bild är från ökl hanar.
6 Augusti 2007  | Länk | Utställningar | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Christina Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida