Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Riktig sommar!

Ja det var ju väldigt längesedan det var så varmt!
Härligt!!! Men visst kan jag längta efter lite regn nu... Men jag har i alla fall semester!

Bingo har hittat en egen familj nu! Känns riktigt bra, han kommer att flytta till Öland nu i Augusti.

Så hoppas vi att rätt familj/person ska dyka upp så även Biggles pojken får ett eget hem.
Det är en helt underbar Corgi gosse som är så härlig.
Han är som sagt van det mesta nu i dagsläget;) Och helt färdig med sina vaccinationer mm.
Finns det intresse av denna gossen så är det bara att höra av sig.
25 Juli 2013  | Länk | semester | 0 kommentar
Sommar sommar sommar;)

Semestern är äntligen här! Ja fast det regnar så är det bara så underbart att få vara hemma; Nu är fönstren målade uppe på "glas" rummet. Väntar bara på att det ska torka så jag får sätta tillbaka gardinerna och blommorna.

Blev lite "less" när jag såg på tv igår att dagarna redan börjar bli kortare... Ja midsommar har ju redan varit... Men det var i alla fall en helt fantastisk helg;)

Midsommar aftons kväll blev vi bjudna till syster yster i Skyberg med mycket god mat och en mkt trevlig kväll! Tack min kära syster för att vi fick komma;) Midsommardagen bar det i väg till Hillringsberg, Top Cats var ju där. Duktiga gossar det. Hade även den äran att få ha pojkarna bus förra veckan, ja de är för härliga dessa 2 små pojkar. Trodde inte att de skulle sova. Men gissa om även Simon sov;)
Men som sagt livet är helt underbart!
26 Juni 2012  | Länk | semester | 0 kommentar
2 veckor...

Ja nu har det redan tagit nästan 2 veckor på semestern... Men det är i alla fall 2 veckor kvar;) Har varit ner till Arvika och handlat. Har haft besök av Ingemarie också! Trevligt att mina vänner även finner hit;)
Blev lite bekymrad i morse när Tabasco o Belanka gick till skogen på egen hand... De har ju inte bott här så länge, men de kom tillbaka;) Hästarna har även kommit hit! Helt underbart. Men både Mithra o Nimbus har tappat skor... Fast jag tog en liten barbacka ritt på henne i alla fall uppe på de fina vandringslederna! Gissa om livet är helt underbart! I morgon var det egentligen tänkt att åka till Borås... Men Fia lotta knott är utan päls... Så det känns inte rätt att ställa henne nu. Men Belanka tar jag en tur med på Söndag i alla fall som det ser ut:=)
1 Juli 2011  | Länk | semester | 4 kommentarer
Slut på semester´n...

Jo det är sant... Jobbar kvällen idag. Ja så är det.

Helgen tillbringades i Askersund;) Kampade i tallskogen mellan Askersund/Laxå:)
Ett tält en bil... Två personer o 4 hundar! Yes, och gissa vem som hade glömt allt hemma... Jo jag... Alla rena kläder för Söndagen, nesseserén ja allt:) Gissa om jag kände mig DUMBO!!! Men allt ordnar sig. Tvättade upp tunikan jag hade på Lördag, Pressade den torr, flaxade mellan varven så den blev luftad. Och satt i REGNJACKA hela kvällen:)) Men torr blev den! Så jag slapp ha svettiga kläder...
Tandborste fick inköpas i Laxå... Så allt ordnade sig till slut. Kristin och alla 3 Corgisar låg i tältet;) Jag o Sereda låg i bilen. Allt går med en viss teknik!

Hur gick utställningen då? Jo kanon!
Sereda fick ett första pris så jag är jätte glad.
Shanelle blev bästa tik o BIM;) Med CACIB!!! Helt underbart.
Ja detta var en liten rapport. Nu väntar jobbet...
16 Augusti 2010  | Länk | semester | 2 kommentarer
Ja som sagt

det är ju semester;) Och trodde ni att jag även tagit det från bloggen??? Icke sa nicke. Men jag har inte haft tid!
Semester? Jo det är när jag inte behöver gå efter klockan... Och jag kan bara säga att livet är helt fantastiskt. Snart har 2 veckor gått av denna ljuva tid som jag längtat så efter. Och ledig har jag varit från arbetet, men det har varit lite smått och gott av allt möjligt. Förra veckan var jag med Merete på trav i Arvika. Alltid spännande när han ska starta gossen. Och det var grymt nära seger... Kanske 2 cm... Till veckan så blir det Färjestad:)

Fia växer och blir bara busigare o busigare;)
En riktigt läcker liten dam får jag lov att säga.
Nikita är hemma hos mig denna veckan, Sofia jobbar mycket o Jocke är i Columbia. Men hon har som sagt varit sjuk igen, lilla Nikita. Hon var inlagd på djursjukhuset för hjärnhinneinflamation i våras, och tydligen så blossade det upp en aning nu igen förra veckan... Inte bra. Men nu idag så är hon mer pigg o allert igen!

Hur gick det med mina Påfågel ägg? Ja kan bara säga som så, det blev inte någon... Tyvärr. Hade ju så gärna hoppats på att det skulle kläckas någon i alla fall. Men så blev det inte.
Fick fram 6 mignonankungar i kläckmaskinen! De är ju så söta.
Se´n så har ju min lilla höna Guldlock kläckt fram 5 små söta kycklingar själv.

Corgi träff har vi också varit på,Mikaela hade ordnat så vi fick möjlighet att träffas nere i Arvika. Roligt när någon försöker att hålla liv i träffarna:) Tack Mia;)
(Bild av en Lycklig Frideborg i tunneln)

I tisdags var jag o Nanna i Brunskog på Gammelvala! Alltid lika trevligt på det stället!
Ja det var en lägesrapport från Brududden:)
I morgon väntar jag på att Tommy o Kosol ska komma! Och helgen kommer vi att tillbringa i Ransäter på utställningen;)
29 Juli 2010  | Länk | semester | 3 kommentarer
Ja det är sant!

Äntligen är årets huvud semester här!!! UNDERBART! OCH DÅ KVITTAR DET OM DET REGNAR, BARA JAG FÅR VARA LEDIG;) Ja ja det är klart att det är trevligt om det blir sol också. Det skadar ju inte...
Kummin o Grace har åkt hem nu i em. Ja de är sig lika dessa gamla vänner... Kummin blev som galen uppe vid sjön. Tror att han kommer ihåg när han bodde hemma... Grace speedade som vanligt när det fanns tillfälle.
Fick några bilder av dom;)
Tack Björn för att jag får ha dom ibland.
7 ankungar har det blivit. Men inte någon Påfågel, tyvärr... Hade ju varit trevligt att ha här på Brududden. ja ja så är det. Nu ska vi faktiskt ta kvällen. Ha det nu underbart gött alle:))
18 Juli 2010  | Länk | semester | 3 kommentarer
Nu snart...

är det semester!!!
Och den är efter längtad ska ni veta:) Ska bli så underbart, det går inte att beskriva med ord. Nu ska jag bara finnas och göra endast det som faller in för dagen;) Trot om ni vill, men så ska det få bli nu i sommar. Jag löver!!!

Igår kväll åkte jag en sväng ill Bortan med kameran. Fångade ardennerhästarna på bild. Men jag fick inte den bilden som jag ser framför mig. Men det kommer:)
Ganska så skapligt blev det ändå.
Se´n så blev det stopp hos Merete o Per-Anders.
Fick några bilder av hennes ädla springare också.

Idag har Mia o Simon varit hemma. Ingela o Oliver kom också på besök. Grillat med strips och sallad fick det bli till middag. Inte illa det heller:)
Ännu mer bilder av gossarna i den lilla poolen;) Tänk att vatten kan vara så roligt!

Ja nu i em så kom Kummin o Grace hem en sväng. Ska vara till på Söndag, Björn skulle vara med och spela på ett bröllop under helgen. Roligt när mina gamla hundar kommer hem och hälsar på!
Ankungar har det blivit också! Så underbart söta små Mignon ankungar! För tillfället är dom 5. Kanske kan bli någon mer... Hoppas det.

15 Juli 2010  | Länk | semester | 2 kommentarer
Ja det är ju så...

Men inte så länge. Har bara tagit några dagar nu innan Alexandras student;)
Men nu ser det ut som att läget snart är under kontroll. Nanna har fixat och städat så det har gått riktigt bra detta:))
Men nu kan vi inte göra så mycket mer förrän till Onsdan... Nu ska jag åka till Kil och hämta hundmat till Sereda;)
Det får bli en sväng till Ulla-Britt också!
Inte illa:))
Kameran kom med ut även idag. Nu var det lilla Camal som fick stå modell!
Hon är ju faktiskt riktigt snygg denna hästen!
7 Juni 2010  | Länk | semester | 2 kommentarer
Ullared

Japp! Då har även jag och Alexandra varit i Ullared. Fanns mycket att se o köpa;) Men det var ju som vanligt att det blev för mycket "bra att ha" saker... Men det var ju en upplevelse bara att få se hur mycket folk som åker dit tidigt en morgon mitt i veckan. Vågar inte tänka hur det är runt löningsdax!
Kära Tommy på Kennel Noble Baguette fick också en blixt visit av Värmlänninger;)
Det satt perfekt med en kaffe tår vid den tiden! tack Tommy;)
Senare så gick resan hemöver... Med ett litet stopp ca 2 mil från Alingsås:) Hämtade mina söt Mignonankor. Så nu är jag ankägare igen!
Nu ska jag resa ner till Mikaela o Roger och bära tegel. De håller på att bygga o ville ha lite hjälp. Men jag kanske hinner ut en sväng med hundarna först...
19 Augusti 2009  | Länk | semester | 0 kommentar
Semester

En hel vecka semester:) Känns ganska bra får jag lov att säga. Tar dagen som den kommer:) Går här hemma och traskar:) Ute med hundarna ganska mycket, och i stallet och fixar. I dag fick hästarna komma i tidigt, blöt snö och kallt. Ja det är inte någon sak när det går att ta dagen som den kommer! Har trötta hundar här inne, Sereda ligger på sängen och sover. Resten ligger i soffan tror jag. Det är i alla fall stilla och lugnt. Sitter o tittar ut, det bara vräker ner blötsnö... Nu blir det nog härligt på våra vägar.
Alexandra är tillbaka i Sunne på sin praktik.Men hon har ont i både benet och svanskotan... Men hon ville i väg, och det är ju bra. Fast hon klarar nog inte att göra allt som vanligt...
2 December 2008  | Länk | semester | 0 kommentar
Öland

Då var vi hemma igen efter en underbar tur till Öland! Och solen fick vi se faktiskt hela 2 dagar i sträck:))
Det är ju nästan så jag har glömt hur blå himmel ser ut... Och det gick ju även bra på hundutställningen också! Sereda fick i alla fall första pris, och det är jag nöjd med. Hon behöver ju som sagt lite mer tid...
Humlan blev 2 bästa tik med cert:) och Fivel 3 bästa tik:) Kaxen blev BIM:) Så det var en bra helg.
Men som sagt, nu är vi hemma igen och allt går sin gilla gång...
8 September 2008  | Länk | semester | 1 kommentar
träff på Alunda

Vilken underbar dag! Sommar och sol! Härligt. årets första corgiträff har vi haft här hemma på Kennel Welcop´s i dag. Vi samlades här hemma och gick ner till Alunda, en underbar plats nere vid älven. Grillen tändes och vi satt bara och pratade. Helt underbart.Jag hann inte räkna hundarna som var med, men får tänka nu efteråt:) 15 hundar kommer jag fram till att det var:) Och ändå så var inte alla med... Men vi gör om detta i höst igen. Med lite mer förbehåll. Men det var i alla fall trevligt. Och hundarna de sprang o lekte o badade:) Gissa om de var vackra när de varit nere i dyn!
29 Juni 2008  | Länk | semester | 0 kommentar
Hemma igen

Ja då var vi hemma igen:) Tänk vad det går lätt att förflytta sig... Tur att vi inte skulle ta en långpromenad:) Då hade vi haft att göra LÄNGE! Ja vi har varit upp till Kärrsjö, hälsat på Annica under helgen. O vad vi har haft roligt! Vi tog bilen mot Locksta där renarna brukar gå under vintern, Och gissa om Alexandra fann horn! Och Tanja o Eltan fick NÄSTAN känna sig som renhundar för ett tag:))
19 Maj 2008  | Länk | semester | 0 kommentar
Norrland här kommer vi!

Nu efter många många år igen:) ska vi åka till syster yster i norr! Carina följer också med. Så det blir nästan en hel syskonträff. Anders är ju kvar hemma i Glava. Men det blir så roligt att komma upp till Kärrsjö igen. Samtidigt ska Alexandra ställa ut Eltan på Specialen där uppe:) Spännande. Så nu är det snart dax att åka. Ska bara ut med Sereda en riktig tur, så kanske hon sover länge i bilen sedan:) Fredrika o Mikaela är hemma och sköter rulljansen med resten av djuren. Men men vi är ju snart tillbaka:) Är ju hemma natt till måndag eller tidig måndag morgon.
15 Maj 2008  | Länk | semester | 0 kommentar
Grekland

Sitter här hemma och undrar hur de har det i Grekland... Kollar hur det brinner över allt... Och på västkusten bortanför Kalamata som det var så underbart och härligt... Vi var ju i Stoupa som var ca 5 mil från Kalamata... Och som det ser ut så är det bla där som det brinner...Skrev till Gregory o Dimitra igår, men det var inte någon fara med dom... Men branden närmade sig ju även Athen, det brinner ju tydligen över allt...
26 Augusti 2007  | Länk | semester | 0 kommentar
åter hemma...

Hemma igen

Ja då var vi åter hemma i Sverige igen. Efter en helt underbar vecka i Grekland. Där har vi verkligen fått uppleva SOL! Och bad! Helt underbar!!! Tack Gregory och Dimitra för en helt underbar vecka hos er! Och allt vi har fått se av Grekland! Ja det går inte att beskriva. Det är minnen som vi kommer att bära med oss hela livet.
20 Augusti 2007  | Länk | semester | 0 kommentar
Stoupa

En underbar semester hade vi nere i Grekland tillsammans med Gregory och Dimitra. Varma sköna kvällar på olika resturanger... Här är det från en härlig resturang nära orten Stoupa.
20 Augusti 2007  | Länk | semester | 0 kommentar
Athens

Mor och döttrar i Athens
20 Augusti 2007  | Länk | semester | 0 kommentar
Athen

Fredrika o Alexandra vid Akropolis
20 Augusti 2007  | Länk | semester | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Christina Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida