Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Lille Nalleman

säger vi grattis till idag!
Han kan nämligen stollt bära sin titel:) Han fick sitt sista Cert uppe i Ransäter idag! Nu är han Svensk Utställningschampion. Han är så otroligt vacker denna gosse.
Men förra utställningen så fick han att han var aggresiv på kritiken. Lilla Nalleman... Bara för att han råkade låta lite, som han så ofta gör utan någon mening... Han bara är så´n:)
Alexandra o Eddie for upp till utställningen nu i morse. Och hem kommer de med en ny Welcop´s Champion! Och han blev ju även BIR denna utställning;) Tyvärr så stannade de inte kvar till gruppen... Det kunde de faktiskt ha gjort. Men som sagt, det är ju tyvärr SÅ sällan som domarna ängnar sitt öga på en Lapsk... Så jag är ledsen men jag förstår att de åkte hem. För alla gånger som man varit inne i gruppen och tack o hej... För jag tycker faktiskt att ibland kan det vara väl värt att få se en vacker Lapsk Vallhund. Men vi har väl för olika tycke o smak;)

Har haft besök också!
Igår så kom Tommy o Kosol med hundar;) Tack för en helt otroligt trevlig kväll och förmiddag!
Imorgon så bär det av till Ransäter för min del. Sereda ska ställas:)Min söta underbara Sereda! Ska även ställa ut Sputnic åt Kristin som har åkt till Stockholm:)
Ja det ska bli oligt att komma ut igen!
31 Juli 2010  | Länk | Welcop´s Eltan Give Me Five | 2 kommentarer
BIR Cert CACIB

Lilla Eltan har skött sig helt exemplariskt i dag:)) Inte var domaren farlig heller... Som han tyckte sist när vi ställde ut honom. Nej han var som sagt jätteduktig i dag. Värmlands Kennel Klubb hade sin årliga utställning i Ransäter... Och i år var det blött, blött och åter blött... Och riktigt blött... Tur att jag hade mina "foppa" tofflor. Ha ha. Då kunde det regna bäst det ville, för vattet rann bara ut i alla fall:)
Ja nu har Eltan/Nalle/ Waldemar:) (kärt barn har ju som sagt många namn...) 2 cert! Och 2 BIR!
Men i Gruppfinalen blev det bara in och ut, som vanligt... Tyvärr så ser inte domarna det vackra med en lapp... Men jag vet att han är vacker! Skulle ju vara roligt om någon dommare någon gång skulle placera upp en Lapsk Vallhund i finalen någon gång... Men men de är kanske för "intet" sägande...
Tanja var ju också med:) BIR veteran och 2 btkl. Bra jobbat Nanna!
Ja till morgonen ska vi tillbaka!
Sereda och Shanelle ska ställas då:) Men vi kan väl inte ha sådan flyt som vi hade idag... Men vi ska dit och se vad vi får för bedömning i alla fall:))
25 Juli 2009  | Länk | Welcop´s Eltan Give Me Five | 4 kommentarer
ny bild av Eltan

Har varit en sväng på jobbet, men kunde sluta tidigare:) Inte överallt det går att göra så. Så det är helt underbart. Har faktiskt hunnit träna Shanelle lite med utställningskopplet... Kom ju på att det är snart dax med hennes första utställning. Hon kunde ju inte förstå varför hon skulle behöve gå kopplad här hemma i detta hemska tunna koppel:) Tänk vilkna snodiga varelser:) Och inte få gå som hon vill, utan stå när matte säger det. Det var som att jag skulle hällt en hink med vatten över henne... Ja det blir att köra hårt dessa få dagar som är kvar. Eltan var riktigt duktig, likaså Fivel. Och det blev några nya kort av "lillebror".
19 November 2008  | Länk | Welcop´s Eltan Give Me Five | 0 kommentar
Här är jag! "lillebror"

Kärt barn har många namn:)) Pite palten , Eltan , Lillebror mm. Ja han är bara så härlig. Eltan har hunnit bli 4 månader nu redan, tänk vad fort tiden går...
23 Januari 2008  | Länk | Welcop´s Eltan Give Me Five | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Christina Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida