Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


God Jul

Ja god fortsättning på julen alla vänner!
Nu är julafton över... Tänk så fort det går. Denna fina dag som man väntar på hela året... Vips så är det över. Var i alla fall hel ledig julafton i år så vi fick vara tillsammans med barn o mågar o barnbarn;=) Känns riktigt bra. Men nu som sagt går det i jobb.

Men vart har vintern tagit vägen... 7 grader varm o regn... Inte det bästa julvädret... Men det är bara att gilla det som det är.

Som sagt God fortsättning på julen önskar vi er alla!
25 December 2013  | Länk | JUL | 1 kommentar
GOD JUL!

Ja nu är det jul;) God jul på er alla!
Nu väntar vi oss en riktigt go o fin jul. Köttbullarna, revbens spjällen o skinkan är klara. Tomtarna är framme;) Älskar mina små tomtar.

Klapparna är köpta. Alla djurens julklappar är fixade;)

Idag var det en snabb visit till Charlottenberg, har inte varit där på väldigt länge... Träffade min kära mellan dotter där:=) Fick lite mor-dotter tid även om tiden var knapp... Men bättre än inte någon alls...

Lille Lukas sörjer sin kompis Pelle... Det är verkligen synd om honom... Men det ser ut som att vi för hoppningsvis har fått tag på ett fjordsto! Har varit ute på en ridtur med honom o alla 8 hundarna var med o sprang i djupsnön;) Så nu är alla trötta o nöjda.
Åter igen önskar jag er alla en riktigt GOD JUL!
23 December 2012  | Länk | JUL | 0 kommentar
Redan över...

Ja denna julen gick fort även den;) Fattar inte vart dagarna tar vägen... Men det är väl tur att livet inte är långtråkigt.
Ja det var en kall vit och fin jul i år. Så det kan vi inte klaga på. Var hem till mor och far på julafton och fick jul mat:=) Lutfisk mm helt underbart! Det var bara äldsta syster från Norrland som inte ar hemma. Annars så var det så full pott som det kunde bli. Simon var som sagt inte rädd för tomten;) Hej var det första han sa till tomten och se´n fram till honom.

Hundarna fick stanna hemma. Blir som många om de skulle med... Skulle nog inte vara så possitivt... Men de hade redan fått sina leksaker och tuggben. Så jag tror de var rätt nöjda här hemma.
Humlan o Shanelle löper... Även Tanja och Sefja... Stackars lille Eltan, nu har han det jobbigt...
I morgon ska Sefja till veterinären... Hoppas att hon kan få något lugnande innan nyår... Hon är ju SÅ rädd för skott och smällare... Och även åska..
28 December 2010  | Länk | JUL | 0 kommentar
En morgon när jag vaknar...

Är hela världen vit! Så mycket snö;) Började skotta redan vid halv fem i morse. Lars hade nog startat traktorn redan vid 3 tiden...Ja vi skulle ju i väg på jobb... Inte lätt att ta sig till Bortan i dag i alla fall. Men jag kom precis in på vägen till grupplokalen, där blev det stopp... Tror någon att jag blev lite "het" eller... Jag hade "plogat" mig in en liten bit av stora vägen. Sen satt bilen där den satt. Skotta skotta... Se´n så kom Berit och där blev det också stopp... Tur att snälla Per-Anders kom o hjälpte oss få undan snön. Ja det var ju inte det lättaste att ta sig fram efter vägarna i dag inte... Men men nu är jag hemma på en liten rast. Hästarna hade ju så klart rymmt ur hagen, de hade tröttnat på detta nu för idag. De kom i lång kutt till mig så det var bara att släppa in dom. Och hundarna har ju så roligt i snön! Men Corgisarna har det besvärligt;)
Kolla bilden av Humlan, hon står faktiskt i snön:=))
26 December 2009  | Länk | JUL | 3 kommentarer
Redan över...

Ja så är julen över för denna gång... Denna mysiga tid vi väntat på är som sagt över. Tänk på alla stackars människor som har panik inför jul. Det ska städas från topp till tå inne i husen, jag frågar mig bara VARFÖR??? Ta vara på dessa dagar och njut i stället. I dag har jag varit ledig, vi var hem till mor o far. Träffade min älsta syster från norr och hennes familj. Och flickorna hade med sina respektive;) Ja det var trevligt!!!
I går jobbade jag, men vi åt i alla fall gröt här hemma på kvällen. Så Simon har nu firat sin första jul! Bilder finns under fotoalbum:=))
25 December 2009  | Länk | JUL | 0 kommentar
Än så är det vinter!

Japp! Kylan håller i sig;) Hoppas det varar över jul... För det är faktiskt lite snö så man kan köra släde;) I dag var det Nanna o Eddie som körde, men jag hann att genskjuta dom så det blev ett bildbevis:)
Nu jobbar jag kvällen så jag har hunnit vara ute med hundarna också. Julpyntet är ju nästan klart... Men granen saknas ännu...

Fick telefonsamtal från Lisbet för en liten stund sedan.. Hon hade ett tråkigt medelande... Allas våran Berit Johanson, Himlabackens Kennel, har fått lämna jordelivet... Detta stämmde inte alls för mig... Pigga glada Berit... Träffade henne nu sist på Böda utställningen, Och nu finns hon inte längre... Ja detta är ofattbart för mig nu... Vila i frid Berit.
21 December 2009  | Länk | JUL | 1 kommentar
Det närmar sig JUL!!!!

Ja så är det;) Snart är det jul. Men det hinns att fås i ordning. Är ledig helgen. Så det är lugnt;) Nu äntligen är det vinter! Och snö! Helt underbart. -10 grader nu idag, och kallare blir det nog under natten. Men det värsta är att det blåser så "svinaktigt" kallt. Annars så har det varit en helt underbart vacker dag, även fast jag jobbat:) Tänk att man får ha ett sådant arbete, du får se alla skiftningar som är under en dag, medan du kör från de olika ställena som du ska in och jobba på! Ja inte kan jag då klaga på mitt jobb som undersköterska i hemvården i alla fall:) Men visst kan de stressa mig, mina kära gamlingar med allt detta som hör till julen;) Alla tror visst att vi som personal har allt i ordning redan! Oj oj oj mina kära vänner om ni bara visste allt som är kvar! I går kom kameran med ut när jag var ute med mina 4 benta innan jobbet. Tro det eller ej, men alla hundarna som var med hamnade på 1 och samma bild!
17 December 2009  | Länk | JUL | 0 kommentar
Snart är det JUL!

Ja det sägs så i alla fall;) att Julen närmar sig med stormsteg... Ja det har varit jobbar helg. Men idag var jag ledig. Ja det är inte illa. Men det har ju varit ett riktigt "piss" väder hela dagen... Regn regn och åter regn. Men vi trotsade regnet i alla fall. Vi gick ut o gick i alla fall jag o Lisa;) Så hundarna är nöjda. Nu håller jag på med köksgolvet... Det fanns inte någon yta kvar på det;) konstigt;) Men nu har jag behandlat en andra gång, så det är bara att vänta på att det ska torka. Se´n kan vi bära tillbaka köksbordet och stolarna igen.
Mina små Mignon ankor har börjat att värpa! Mintgröna små fina ankägg;) Får försöka samla i hop och lägga i kläckmaskinen igen:) Och Vaktlarna är så duktiga på att värpa så det är riktigt roligt!
7 December 2009  | Länk | JUL | 6 kommentarer
När Juldags morgon glimmar

Ja det gjorde verkligen denna Juldagsmorgon! Det riktigt glimmade ute när jag gick ut till stallet. O vilken underbar dag:) -8,9 var det i morse här på Brududden. Igår var vi till mor och far på julmat. Och tomten kom:)) Ja jag har ju mina funderingar vem det var... Kvällen tillbringades här hemma. Svärmor kom och även Kenneth och Eva. Det blev gröt och skinksmörgås. Inte illa. I dag ska vi gå över till Inger och äta mat. Sedan blir det jobb.
Vi har även hunnit med att vara ute med hästarna en sväng! Så underbart det bet i kinderna av den kalla luften! Sereda och Tabasco fick också följa med. Ha nu en riktigt bra fortsättning på Julen!
25 December 2008  | Länk | JUL | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Christina Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida