Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


SOL

Tänk att solen kom fram nu idag i alla fall;) Vi for ner till mor o far. Alexandra o jag och lite hundar. Gissa om jag var nere på Glafsfjorden och fotogaferade! Pappa skulle "syna" efter Lake eller vad det var för någon fisk:)) det var i alla fall något som han bara brukar fiska på vinter´n. Så vi traskade ner till sjön. Med kameran i hösta hugg! För det var ju lite solsken där hemma i Älgå... Hundarna fick springa o leka som de ville. Gissa om de hade roligt. Tabasco Sereda Humlan o Shanelle fick följa med i dag. Ja och bilder blev det:))
Efter maten så ville jag ju bara ut igen. Tillslut fick jag med mig farsgubben, så vi gick nästan över hela sjön;) Men då fick ju min lilla socker topp syn på att det var människor som åkte långfärds skridskor på den andra sidan... Då var det bara att koppla upp henne o Basse man. Men det var en underbar promenad. Inte varje dag man nästan går till Arvika:))
31 Januari 2010  | Länk | Tittie | 0 kommentar
Tänk om...

Jag ändå kunde försöka att tänka på vilken inställning jag har på kameran... Var ute en liten sväng och skulle testa igen. Men kommer jag i håg vad jag hade då vi de olika tillfällena. Får försöka att ta kanske 20 blidet åt gången med olika inställningar.Och olika hur det ska fokusera mm. Men det är ju typiskt att så fort som jag är ledig så är det mulet... Tycker inte om detta. Jag vill vara ledig och ha SOL. Men men jag har några nya bilder i alla fall:) En av Humlan, Sereda och Tabasco. Men jag ska ut i morgon igen och ta nya bilder! Var så säker;)
30 Januari 2010  | Länk | Tittie | 1 kommentar
Pepsi...

Lilla vännen... Du hann aldrig fylla 2 år... Du var en mkt aktiv liten Rottis dam, men så snäll... Tankarna går nu till Mia o Roger som har varit tvugna att låta sin vän få sommna in. Denna dag är aldrig rolig...Lilla Pepsi, hur mådde du egentligen. Var det pga din mage som du aldrig kunde vara stilla??? Börjar faktiskt tro det...
Hälsa Belle och de andra nu när du har vandrat över regnbågsbron...
R.I.P vännen
27 Januari 2010  | Länk | Regnbågsbron... | 2 kommentarer
6 månader drygt...

Och har nu kommit på hur man kryper;) Denna lilla godingen är nästan överallt nu. Låg med kameran och bara fotograferade honom nu idag! Han är ju för härlig denna lilla Simon. Mikaela skulle ut o rida så jag skulle ge han mat... Men det passade inte lilla herr Thyberg:) Icke, det var bara att klä på honom och gå ut o gå en sväng. Gissa om han har bråttom med att hinna se allt som är runt honom:) Men tillslut segrade mormor;) Gossen insåg nog att det var skönare att få ligga ner än att sitta när middagsluren ville anlända!
25 Januari 2010  | Länk | Barnbarn | 2 kommentarer
Full fart!

Ja det kan man säga att det var uppe på sjön idag;) Tog med mig hundarna och den nya kameran, SÅ ROLIGT! Nu kommer jag att testa allt möjligt med den:)) Men jag har nog inte fått till riktigt rätt med inställningen och färg mm. Men det ordnar sig... Gissa om det var roligt att ta bilder! Var inte ute många minuter, men över 200 bilder blev det. Så jag kan ju säga som så, det var svårt att välja bild. Det var så jätte många som jag skulle viljat lägga med i bloggen...

Vargen har varit här under veckan som varit. Tisdag kväll var hundarna vansinniga upp mot sjön. Och ganska troligt att det var herr varg. Nu var Eltan o Sereda helt tokiga uppe vid sjölandet ungefär däråt som de markerade under tisdagen... Kollade vad de håll på med nu idag. Mycket kiss på stenen o enebusken. Och tidig Onsdag morgon var det lika, helt vansinniga var Tabasco o Sereda, Gick o kollade ungefär åt det håll som de visade på morgonen... Jodå mycket markerat och troligtvis har den suttit bara någon meter från hundgården... Inte trevligt... Men nu är det i alla fall slut på alla löptikar här hemma, tack och lov! Så det är ju inte konstigt att de kommer här åt...
23 Januari 2010  | Länk | Vinter | 1 kommentar
Jobb igen;)

Nu i morgon ska det bli jobb igen:))
Var till sjuk gymnasten i går och han sa att jag kunde gå tillbaka till arbetet, men jag måste då jobba "kroppsnära". Och prova mig fram. Men fick jag mer ont igen... ja då blir jag sjukskriven igen... Har lite övningar som jag ska göra här hemma. Lätta men nog väldigt bra. Han tyckte jag var spänd??? Och jag som nu tycker det är väldigt mjukt över axel/skuldran...Ja ja allt är väl relativt;) Men det är nog så...
19 Januari 2010  | Länk | Tittie | 3 kommentarer
Drygt...

Ja det är väl det minsta man kan säga när man MÅSTE vara stilla o försiktig med armen. Bättre är jag ju... Det bara "bränner" och så nu. Men då har jag ju hela tiden medicin i kroppen också. Provade lite igår att "bruka" armen som vanligt, men jag fick ge mig. Då känndes det för det lilla jag gjorde. Så ni som känner mig förstår nog att jag mer eller mindre blir helt sonika "stöllig". Men Mia följde med mig ut med hästen o släden i alla fall, så jag kunde sitta på rätt sida i släden så att hundarna kunde få springa;) Orkar inte hålla kopplen i vänsterhanden. Då känns det inte bra i lilla axeln. Men i morgon tidigt ska jag till sjukgymnasten i alla fall:) Och hoppas på arbete till Onsdan!!!
17 Januari 2010  | Länk | Tittie | 2 kommentarer
Sjukskriven...

Ja så kan det bli. Tydligen en inflamation i skuldra/axel... Fick medikamente nu när jag var till doktor´n i dag. Men det känns ju så dumt, jag är ju inte sjuk/smittsam, men jag har just det... otroligt ont. Men nu ska jag äta medicin i 3 veckor! Vågar inte tänka hur "kistan" kommer att bli. Och sedan så försökte jag få tag på en sjukgymnast. Inte det lättaste, men jag får fortsätta i morgon. Tur att Fredrika var hemma så hon fick frakta lilla mor till Arvika:) Så nu blir det att stanna hemma från arbetet denna veckan... Men som sagt, jag hoppas jag är så pass smärtfri så jag kan gå o jobba nästa vecka, för som jag är för tillfället tror jag inte att mina kollegor vill ha mig på jobbet;)
12 Januari 2010  | Länk | Tittie | 3 kommentarer
fortfarande totalt MYGGFRITT

Ja det kan man säga... Inte en endaste mygga finns här i Gunnarskog...
-29 även nu i morse när jag skulle till jobbet. Kallt på grupplokalen endast +13 -14 grader... Lite väl kallt.

Hästarna fick bara mat o vatten inne. Hade inte hjärta att ta ut dom så tidigt i kylan. Och jag tror inte att de var så besvikna på det beslutet dom heller;)
Hundarna sprang och lekte medan jag fixade stallet. Se´n var det för dom att gå in.
Nanna o Eddie hade med dom uppe på Sjön senare under dagen så att de fick springa o härja som de ville. Men nu blir det synd om Eltan... Alla 5 tikarna löper... Blir inte roligt när de kommer att avlösa varandra med höglöp... Men som sagt det är ju över fort i alla fall. De började nästan samtidigt allihopa...
9 Januari 2010  | Länk | Vinter | 1 kommentar
Än så sova videung...

Ja nu kan vi väl säga att vi har en riktig vinter här i Gunnarskog... -31 var det när jag kom till jobbet i morse... Inte roligt. Kallt på våran grupplokal så jag till och med frös. Fytt i rackarn säger jag bara.
Lilla "lisa"bilen LKJ var så trögstartad på morgonen så jag trodde det var kört. Men till slut brummade pärlan igång;) Ja när vi kom tillbaka till lunch så hade vattnet frusit... Jippi vilken underbar dag! Men kära hyresvärden fick komma till Börtan och fixa och dona:) Tillslut fick vi vatten. Men jag tycker faktiskt synd om mina kollegor om är ute o jobbar kvällen. Det är redan -30 ute nu i kväll... Vad blir det innan morgondagen???
Hästarna har till och med frusit in i stallet... tidigt... Ville inte vara ute så länge idag, och det kan jag förstå.
Och lilla tjocka Findus ligger o kurrar i mitt knä... Tror inte jag får ut några katter i kväll.
6 Januari 2010  | Länk | Vinter | 0 kommentar
Gott nytt år!

Första dagen på 2010. Det är i alla fall inte så kallt nu idag;) Det var faktiskt inte mer än -10 grader nu i morse. Ska sätta på mig lite tjockare kläder och sen så får det bli en tur med Tussi, hundarna och släden.

Tanja får inte följa med... Hon kunde det gått riktigt illa med igår... Kom under höbalsvagnen när den tippade baköver, och det gick inte sakta... Fick den rakt över ryggen och blev riktigt illa klämd... Men idag så an hon till och med springa till stallet för att kolla efter möss;) Utan att gnälla i trappan. Hon fick sig en riktig smäll. Helt otroligt att hon klarade det utan att ryggen gick av. Ibland har man tur... Lilla Tanja.
Kommer lite snö nu på förmidda´n. Härligt! Allt blir så rent o fint. Men egentligen räcker det med snö, för det är nog nästan 40 cm. Men det är underbart;)
1 Januari 2010  | Länk | Gott Nytt År | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Christina Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida