Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Ja då hände det...

Det som jag befarade med Tussi hände i går kväll... Svår kolik av någon sort... Stackars min häst, så sjuk hon har varit innan veterinären kom. Gick till stallet direkt när jag hade slutat vid 22:00 . Så jag var väl hemma någon minut efter 10 i går kväll. Går in i stallet och blir mycket fundersam... Tussis box dörr ligger omkullsparkad i stallgången och inte någon häst... Där ligger hon i boxen med smärtor. På med grimma och får upp henne. Nu började mitt andra kvälls pass. Var ute o rörde på henne i över en timme... Men det var så konstigt, hon hade så ont. Och var så trött. Var bara att ringa veterinären... Tur att det finns jourveterinärer. Smärtstillande och några andra sprutor, troligen kramplösande. Sondning mm. Men hon svarade väldigt bra på det hon fick bara några minuter efter sprutorna;) Tack och lov. Ja så natten som var blev det inte mycket sömn... Jag var trött och Tussi var trött. Men det var bara att ordna för dagen, Tussi o Barbie fick stanna kvar inne. Och jag fick fara på jobb. Men nu är min Tussi lutta ute i hagen igen!
21 Oktober 2009  | Länk | Hästarna | 2 kommentarer
Dop som blev bröllop;)

Ja då var det dop i Gunnarskogs kyrka. Simon skulle döpas. Vi var där tidigare för att fixa i ordning i socken stugan innan. Mia o Roger kom de också. Mamma o pappa kom med blommor som skulle ut på borden. Lars var o hämtade tårtor i Charlottenberg. Allt var i sin ordning;) Klockan närmade sig 11:00 då vi skulle ha dop. Mia o Roger gick före... Ja inte hade jag en aning om att det även skulle bli bröllop:) Gissa om tårarna rann... Så fina de var! Och jag har aldrig förr sett en sådan vacker brudbukett! Lilla Simon!
Dop och bröllop på en och samma gång! Ni är smarta ni, Mia o Roger! Grattis och lycka till!
17 Oktober 2009  | Länk | Barnbarn | 1 kommentar
Tussi

Ja idag är det 18 år sedan jag hämtade min älskade Tussi! Glömmer inte första gången jag såg henne. Det fanns en annons i NWT. Det var en lördag i början av Oktober. Det var kärlek vid första ögonkastet. Den hästen är min! Ja du Tussi... Vi har haft många år tillsammans du och jag. Och snällare häst får man nog leta efter. Inte en endaste gång jag har rammlat av dig. Inte en gång du har skenat. Tänk alla kvällar jag har gått i månskenet och tömkört dig när du var ung... Ja vi har haft många fina år du och ja... Och hoppas att det blir många år till. Nu är det höst och då brukar du alltid få kolik... Men det är bara att hoppas du klarar dig i år. Min snälle fine goe Tussi.
12 Oktober 2009  | Länk | Hästarna | 1 kommentar
Höst träff

Ja då blev det äntligen av med en liten träff vid Kennel Welcop´s igen:) Det är ju som sagt lite svårt att få till dagarna, men nu var jag som sagt ledig i går. Då var det ju bara att spinna på och få ihop så många som möjligt. Och det var ju en helt underbar eftermiddag med SOL! Vi gick ner till Alunda vid älvkanten där det är så underbart att bara få vara. Grillen tändes och de som ville fick då grilla det som fanns med i korgen;) Har försökt att räkna hur många vi var... Plus hundar av de olika slag! Tror att jag har räknat rätt... 15 personer och 22 hundar:)) 14 corgisar och 7 andra hundar, Cocker, springer spaniel, Isländsk fårhund, Lapsk Vallhund Whippet, Borzoi, Mini aussie och en blandras. Ja vi hade som sagt lite hundar med oss! Tack alla som hade möjligheter att komma. Nästa gång så tror jag att det blir Björn och Britt-Inger som fixar till något runt Färjestad;)
11 Oktober 2009  | Länk | Kennel Welcop´s | 2 kommentarer
Nanna o Nattfara

Ja då har Alexandra kommit så långt med Nattfara att hon hänger på henne;) Och hon är ju så snäll. Hon har haft mycket markarbete med denna lilla dam nu några veckor. Nattfara är nämligen Alexandras projektarbete i skolan... Hon ska rida in henne åt moster Carina. Och det är en väldigt snäll och trevlig Islands häst. Det är väl lite emot syster ysters principer detta med att ha ryttare på sig innan 5 års ålder... Men nu får det bli lite tidigare för Nattfara. Men det ser ut för att gå väldigt bra för dessa 2;)

Idag fick jag samtal från Dominitas ägare... Fina, snälla Dominita har också fått lämnat jorde livet och vandrat över regnbågsbron... det var inte så många dagar efter att Belle fick somna in som även Dominita fick vandra vidare... Tack älskade "Nita" för de åren som du bodde här på Kennel Welcop´s och var den underbara hund som du var. R.I.P Älskade vän

5 Oktober 2009  | Länk | Hästarna | 2 kommentarer
5 år...

Ja som Mikaela skrev i sin blogg... Det är 5 år sedan Gilda och Chrizzi fick lämna oss... Våra ponnys. Kan ju verkligen inte förstå att det är så länge sedan, var ju tvungen att sätta mig och tänka... Gilda var ju vårat fina lilla Gotlands Russ och Chrizzi var Mikaelas New Forest ponny. R.I.P mina älskade vänner...
Ja det har som sagt varit jobbar helg, igen;)
Tänker mig aldrig för när vi lägger nytt schema. Men det är smällar man får ta:) Nästa år så är jag nog kanske ledig på Arvika Mârten. Ja vi får se. Har varit ute en sväng så hundarna har fått rasa av sig det värsta. De vill ju också ha del av mig när jag jobbat hela helgen;)
Se´n så försöker jag få i ordning ute i stallet så att hästarna ska få komma in. Har inte bestämmt riktigt hur jag ska lösa detta ännu. Men det ordnar sig.
4 Oktober 2009  | Länk | saknad | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Christina Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida