Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Skulle jag vilja ta.

Men just nu räcker inte mina krafter till det... Förkylning som bara kommer o går. Tror aldrig jag blir av med den. Ser ut som att den trivs hos mig;) Tydligen en riktig vän...
Jobbarhelg är det också. Ja det går fint, jag har ju inte feber. Bara host attacker som kommer o går. Men nu har jag inhandlat Bisolovon idag, kanske det släpper lite på "tjockan". Hoppas det i alla fall.
Idag har handen varit för besvärlig, oj oj vilken värk det varit. Känner som att det är en riktig "klump" i stället för en hand. Och det värsta är att jag kan inte komma på att jag har gjort något särskillt... Men svullen o öm är den ändå.
I morse när jag vaknade så var lill gôbben vaken;) Mia o Simon har sovit här i natt. Han skrattade högt när han fick se mormor. Full rulle halv 6 morse;)
Sa till han att jag var tvungen ut till hästarna. Då smackade han och sträckte fram dessa små underbara armar. Han skulle med ut:) Han är en riktig liten stalle dräng!
30 Oktober 2010  | Länk | Nya friska tag | 4 kommentarer
Och kallt...

Ja det är den tiden nu. Så det är inte så mycket mer att räkna med. Har varit ledig denna helgen. Men nu väntas det jobb från 14:00-22:00. Ja så är det. Förkylningen har huggit tag i "kärringa" igen. Vet inte vilken gång i ordningen nu i höst... Men denna helgen har varit seg... Känns som att huvudet är fast satt på en "stör" som går ända upp i huvudsvalen...
Men det går med febernedsättande o hostmedicin. Egentligen skulle jag nog inta sängen. Men det är svårt... Var finns det vikarier?? Särskillt när kvällsjobbet börjar tidigt... Ja ja det är ialla fall huvudet upp o benen ner än så länge;)
Tabasco har läkt ihop fint. Tog lite länge innan det läkte ihop riktigt på sidan huvudet. Varade länge, så det har blivit tvättat vill jag lova... Läpparna som jag trodde skulle behövas snyggas till, läkte tillslut och blev fint. Syns inte så mycket av det nu. Mammas lille Basseman...
25 Oktober 2010  | Länk | Höst | 0 kommentar
Tiden

Ja hur fort kan en dag verkligen gå? Ja det är frågan det... Idag har jag hunnit med en del saker i alla fall. Inte illa;) Morgonsysslor här hemma, ute o inne. Fm kaffe hos Ingemarie. Se´n till Gunnebo o prova arbetskläder:) Ja det var bra, för jobbarkläderna börjar som sagt bli slitna. Där emellan han jag ta en promenad med Tabasco o Sereda nere i Stommen. Senare under em så var det medarbetar samtal med chefen. Ja så var det dax att ta en sväng å jobbet också:) Så nu är även jobbet avklarat, allt har flytit på bra i kväll. Kallt är det också. Snön ligger kvar uppe på skogen! Vackert är det!!! Nu är det helt MYGGFRITT i alla fall! Inte illa det inte.
Nanna hade ordnat kvällen med alla djuren när jag kom hem, så det tackar vi för;)
Imorgon får jag inte glömma att ta med kameran... Det går en stor fin vit älg runt omkring där vi åker på våra vägar. Tänk om jag kunde få en bild...
Nu tar jag kvällen. Snart en ny dag att ta hand om och förvalta väl;)
20 Oktober 2010  | Länk | Tittie | 0 kommentar
Höst...

Riktig höst är det nu. Och jag lever efter denna jobbarhelg;) Nätt och jämt... Nej då det går bra, men det har varit tuffa pass. Men nu är jag i alla fall ledig i morgon. Ska bli helt underbart när jag känner efter... Blev ganska många timmar på 4 arbetsdagar.
Ja nu blev det städat också efter att jag kom hem från jobbet. Efter att djuren fått sitt så var jag helt enkelt tvungen att ta tag i hemmet... Inte det roligaste precis. Men nu är det gjort för idag:) Inte det lättaste att hålla grus, jord o hundhårs fritt vill jag lova!
Nej skämt o sidor, det går faktiskt inte här på Brududden att ha det så:) Men för tillfället så är det skapligt.
(Bild av Per-Anders när han plöjer med sina 3 Ardenner hästar, en mäktig syn vill jag säga!)
18 Oktober 2010  | Länk | Tittie | 4 kommentarer
Barbie...

"En sliten grimma hänger på sin plats, en blank nött sadel hänger på sin pall, och till svar varför jag tårar bär, min ponny borta är..."

Ja i morse så fick Barbie vandra vidare till dom evigt gröna ängars klöver...
Tack älskade lilla vän för allt som du har gett oss...

Nu finns det inte någon mer Barbie som är "polis" i hagen...
De hade gjort så fint där du ligger begravd... Dom hade funnit en nästan helt hjärtformad sten som ligger på din grav...
8 Oktober 2010  | Länk | Regnbågsbron... | 3 kommentarer
Ja då har det hänt...

det som inte får hända... Basseman har varit en sväng i skogen igen med Sefja. Kommer hem och är skadad... 12 stygn blev det. Tack underbara människor på Distrikts vetrieärstationen i Sunne!!! Ni är underbara när ni kan ta emot en sargad hund tidigt på Söndags morgon. Tabasco har blivit fint ihopsydd. Även Lasse Larsson från Länsstyrelsen kom och dokumenterade Bassemans skador. Diagnos = Rovdjursangrepp. Han blev sargad runt läppar och revor vid ögat, lite ytliga sår vid vänster sida halsen. Det är det som syns idagsläget. Nu ligger det en trött och öm hund vid mina fötter. Men "lagad".
Skickar en bild där det syns lite av skadorna...
3 Oktober 2010  | Länk | Welcop´s Tabasco | 6 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Christina Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida