Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


10 år har gått...

Älskade Tini... Det är nu 10 år sedan du lämnade oss... Du var en riktigt kär vän och kamrat. Tini du var en sådan helt underbar hund som jag aldrig kan glömma... Du var min första sparade Corgi valp... O Tini vad jag saknar dig... Det var på en Måndag som du fick somna in för evigt, tidigt på morgonen. Det fanns inte något att göra, allt gick så fort. Min älskade vän... Du slickade min hand som att du förstod... Och så gav du mig en förstående blick... Sen somnade du i mitt knä.. Men min älskade vän, du lever kvar i mitt hjärta och det finns fortfarande dina linjer kvar i mina Corgi... Tack Tini för åren vi fick tillsammans.
30 November 2008  | Länk | Regnbågsbron... | 1 kommentar
Advents utställning i Arvika

Nyss hemkommen från den årliga utställningen som är i Arvika runt advent. Bra jobbat alla som har arrangerat detta!
En trevlig dag med mina hundar och vuxna barn:) Sefja BIR men inte placerad i gruppen. Welcop´s Sunshine Shanelle BIM valp mot sin härliga broder Welcop´s Starboy the Sputnic som blev BIR:) Bra jobbat Kristin, det blir revansh i Göteborg:))
Sedan hade jag med Flying Fivel som blev BIR vuxen och grupp 4! Bra gjort lilla Feffel! Sedan var det Eltans tur... Men det blev nog en riktig "black out " för honom... Han blev jätte rädd för domaren... Men men vi får jobba på det. Och lilla Shanelle skötte sig så helt underbart bra, det trodde jag inte! Mikaela ställde ut sin "lilla" Pepsi, hon blev BIR valp på Rottweiler. Lite roligt för dommaren där födde upp just de hundarna, så hon visste ju vad som var bra och dåligt! Grattis till er alla! Ja detta var en liten läges rapport från Brududden...
22 November 2008  | Länk | Utställningar | 0 kommentar
ny bild av Eltan

Har varit en sväng på jobbet, men kunde sluta tidigare:) Inte överallt det går att göra så. Så det är helt underbart. Har faktiskt hunnit träna Shanelle lite med utställningskopplet... Kom ju på att det är snart dax med hennes första utställning. Hon kunde ju inte förstå varför hon skulle behöve gå kopplad här hemma i detta hemska tunna koppel:) Tänk vilkna snodiga varelser:) Och inte få gå som hon vill, utan stå när matte säger det. Det var som att jag skulle hällt en hink med vatten över henne... Ja det blir att köra hårt dessa få dagar som är kvar. Eltan var riktigt duktig, likaså Fivel. Och det blev några nya kort av "lillebror".
19 November 2008  | Länk | Welcop´s Eltan Give Me Five | 0 kommentar
-5,5

Härliga myggfria morgon:) Ja det kan man kanske säga!!! -5,5 grader var det nu på morgonen när jag gick upp och släppte ut hästarna. Bättre det än allt regn som kommit. Hinner ta en ridtur nu på förmiddagen idag. Alexandra är hemma denna veckan så nu kan vi passa på att rida tillsammans. Hon har tagit sitt höstlov nu. Vilken underbar dag! Tanja, Tabasco och Sereda fick följa med idag. Så nu är de nöja. I går blev det bullbak;)) Helt otroligt! Så nu finns det även hembakta bullar i frysen, ja det varar ju inte så länge... Tänk vilkna ryck man kan få ibland:)
Nu blir det att äta middag och duscha, se´n så får det bli en tur på jobbet. Jobbar kväll idag och i morgon.
17 November 2008  | Länk | Tittie | 0 kommentar
Torsdag

Torsdag. Start tidigt. Fredrika skulle med tåget från Kil kl 06:21, är nere i Göteborg och hälsar på Anette:) Ja hon tar till fällena i akt! -3,4 grader var det här när jag gick upp i morse... När vi kom till Arvika så var det "go"väder... Längre mot Kil så var det duggregn, tänk vad det kan skillja på en sån kort sträcka. Sen var det sängen som hägrade:)) Tänk vad "gött" det är att få krypa ner under täcket och sova ett tag till när man vet att allt är klart ute med djuren! Och inte skulle jag på jobb heller:) I kväll ska jag till Gardemoen och hämta Marita o Margot, som kommer hem från semester´n. Ja de behöver komma hem och känna på den riktiga Svenska hösten... Men regn och mörker...
13 November 2008  | Länk | Tittie | 0 kommentar
hemma

Hemma i dag på en liten "klämdag". Men sedan så blir det jobb. Helgen och nästan hela veckan som kommer:) Tänk hur det kan bli! Men men jag har själv lagt mitt schema så, med delade turer och allt som man kan få till:))
(Så jag kan inte klaga på någon annan.) Fast å andra sidan så har jag ju varit mycket ledig nu ett tag, så nu är det bara att jobba på.
I dag har jag kört 2 arbetskamrater till Gardermoen i Norge, ja vissa tar ju semester och åker till värmen:)) Ja det är rätta tag. Här hemma så har det annars varit en helt underbart vacker dag. Strålande sol! Vad kan man mer begära? Och ledigt till och med! Har varit ute med hundarna en riktig sväng. Så nu ligger de flesta och sover. Medan några inte har tid:)
I dag är det Fivel som fick vara med på bild. Måste ju bara ta med kameran när det är så underbart ute... Och då blir det gärna någon av hundarna som fastnar:))
6 November 2008  | Länk | Tittie | 0 kommentar
Ny Kennelsida

www.welcops.se så heter webbadressen till den nya kennelsidan som Lisbet har ordnat till mig! Tack Lisbeth för att du ville göra detta!
Tack och lov att det går att få en enkel adress:))
Välkomna till den nya sidan och lämna gärna en liten signatur i gästboken också:)
Tur att det finns människor som förstår sig på allt detta i datavärlden... Själv hade jag aldrig klarat det...
Åter igen tack Lisbeth för att du gjort denna fina sida till oss!
3 November 2008  | Länk | Kennel Welcop´s | 1 kommentar
Alla helgona helgen

Ja då var det Alla helgons helg. Och ledigt:)) I går morse så var det -7 grader här på Brududden. Så nu är det som så att vintern är på gång! Kanske dax att plocka bort sandalerna i jobbet nu? Nej de får nog gå ett tag till:))
I dag är det strålande sol. Har varit ute och fixat i stallet nu på morgonen. Hästarna är ute och allt är frid och fröjd. Lofen är på semester hos Mia o Roger:) Det är bra för honom det. Då får han se om sin gamla kompis Belle. Ska ta en riktig tur med både hästar och hundar nu idag. Måste få passa på att vara ute och få lite dags ljus på sig... Har ju inte sett solen så mycket den sista tiden...
2 November 2008  | Länk | Tittie | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Christina Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida