Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


11 år har gått...

Sedan du älskade Tini lämnade oss... Ja tycker fortfarande som det känns som att det var i går du fanns med oss... Ja älskade dig så otroligt min underbare corgi kille... Jag har tur som har kvar lite av dina gener i alla fall. Men det blir aldrig som när du fanns med oss... Tror aldrig det kommer att finnas en så underbar corgi gosse här igen.
Det var en måndag morgon som du fick vandra vidare min älskade vän... Det är det även idag... Lika grått och trist som för 11 år sedan. Ja försöker tänka på allt roligt vi hade de åren du fanns med, och tänka på alla minnen... Men nu trillar tårarna ner för mina kinder, fast det gått så många år.
R.I.P min älskade vän
30 November 2009  | Länk | saknad | 3 kommentarer
Advents utställning i Arvika

Ledig helg;) = Utställning här på hemma plan. Brukshundklubben har den årliga adventsutställningen på Vik. Inne i ridhuset, många hundar men mycket väl arrangerat är det får jag lov att säga! En heder till alla som jobbat med den!
Hur gick det då? Jo 2 av "mina" små gossar från kullen i sommar fanns med. Ådi och Nelson. Ådi blev 2 bästa hanvalp o Nelson blev BIR valp och senare gruppreserv. Var jätteroligt att se dom igen! Tack för att ni kom o ställde ut dom! Hur gick det se´n då??? Fivel blev BIM. Och den yngre "racern" Shanelle 2 btkl med hp. Hon var riktigt på speeden idag;) Roligt!En norskfödd stor hane med lång stubb blev BIR... Ja dommaren tyckte väl om den. Men han var STOR. Där var det inte innom standardens gränser inte. Maggan blev 3 BTKL, och var så duktig. Mamma Inka blev BIR! Hur gick det för min lilla docka (sereda) då;) Jo BIR och grupp reserv. Så nu är vi hemma igen i det underbara blöta Gunnarskog... Regn regn och åter regn...
28 November 2009  | Länk | Utställningar | 1 kommentar
Ledig helg

Ja vi fick i alla fall se solen under gårdagen! Härligt. Tog med lilldrängen på en promenad på förmiddagen. Han hade sovit hos oss natt till Lördag, Mia o roger skulle försöka få ordning på sjövärmen.
Härligt med sol en dag i alla fall!
I dag var det regn regn och åter regn... Har varit ute o ridit en sväng. Nu tar vi oss en tur ner till Stefan o Lena, det var längesedan...
22 November 2009  | Länk | Tittie | 0 kommentar
Tabasco

Ja då har jag även hunnit rida en tur i dag;) Tabasco o Sereda fick följa med. Hästarna har stått inne länge nu idag... Spöregn... Inte så roligt att gå i leran hela dagen. Nej det fick bli en ridtur innan det var dax för dom att gå till hagen. Mikaela var också med ute med Nimbus och sina 2 "råttor" . Lars fick stanna inne och vara barnvakt;)
Lilla Simon låg på golvet en stund, ja då passade basse luringen på att krypa intlill honom! Ja han gillar denna lilla "bäbisen". Hoppas det fortsätter så, han är nämligen lite skeptisk till barn annars... Mammas Basse pöjk.
17 November 2009  | Länk | Tittie | 0 kommentar
4 månader

Ja lilleman har ju hunnit bli 4 månader nu. Vart tar tiden vägen??? Kameran kom ju fram när han skulle få smaka på sin första puré;) Vilen syn det blev när han förstod vad det var som hände. Stackars liten... Men nu har de funnit sådan mat som han gillar!

I dag har det varit en mörk ledsam dag. Men jag o hundarna har varit ute o gått ner till Myrudden med Simon. Kände att jag var tvungen att få komma ut på en liten promanad efter en jobbar helg. Tabasco o Sereda ser så nöjda ut när vi tar med oss Simon på promenad. Sereda vill gärna kolla ner i vagnen så han finns där;)

Mina små Vaktlar har börjat värpa! Roligt! Och även mina 2 små hönor! Så nu är det ägg produktion här på Brududden;) Ja många blir det ju inte men det är roligt att finna något då och då!
16 November 2009  | Länk | Barnbarn | 0 kommentar
Höst...

Känns som att jag kan gå i dvala nu... Har varit mörkt o tråkigt flera dagar. Men snart är det advent så då lyser det väl upp lite både här och där.
Har varit ute nu på morgonen o försökt finna det vita på lilla Barbie... Inte det lättaste med en ponny som ÄLSKAR att rulla sig i den värsta leran hon kan finna;)
Men men det finns i alla fall en vit ponny där under. Och Nimbus är inte något bättre han. För tillfället set det ut som en tigrerad fjording!!!
Väntar på att hovslagaren ska komma o vinter sko mina fyrfotade vänner. Då blir hundarna lyckliga när hovslagaren kommer:) Det kommer så mycket gott från hästarna när han är här! Ja det är väl bäst att få dom till hundgården innan. De riktigt älskar hov bitar. Men det kan bli för mycket av det goda också...
Se´n så är väl Lars arbetslös... Hoppas det blir körning igen...
Influensa sprutan har jag fått, så jag borde väl klara mig mot svinet... Men jag är ju lite bekymrad för Simons skull. Den lilla godingen.
Har även anmält till Arvikas adventutställning! Ska faktiskt bli riktigt roligt med en heldag på hemma plan:)
4 November 2009  | Länk | Tittie | 2 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Christina Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida