Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


13 år har gått.

Tänk hur fort åren kan gå... Idag är det 13 år sedan min älskade Welcop´s Tini Teeliman fick vandra vidare. Han var en så underbart härlig och snäll o vacker Corgi kille. Tini han var nr 1. Det var en måndagsmorgon som han lämnade oss. Tack min käre vän för allt du gav oss alla år som du var med! Dina linjer lever fortfarande kvar i mina Welcop´s hundar! Min älskade Tini... För er som minns honom så vet ni vad jag skriver om... Tini var den första Corgi valpen som blev sparad på min kennel;) Han var med oss i många år. Han hade även en dotter nere i Italien på kennel Cambiano. Så kanske det kan finnas några små spår efter honom även där;)
I morgon ska jag ner till Arvika igen för läkarbesök... Men hoppas att allt är bra nu så jag kan få börja att jobba. Men som sagt man vet ju aldrig med detta blodtryck. För tillfället så är vi utan telefon... Har varit ett otroligt blåsväder i natt... Men nu skiner solen och det är helt underbart!
30 November 2011  | Länk | saknad | 5 kommentarer
1 år har gått...

Ja nu i Tisdags så var det 1 år sedan min älskade häst Tussi fick vandra vidare till de evigt gröna ängarna... Ja saknaden efter henne går inte att beskrivas... Tårarna rinner fortfarande ibland... Min Tussi... Men jag har ju otroligt många fina minnen efter henne...

Som sagt, jag har haft problem med mitt blod tryck en sväng, så nu har jag varit hemma 1 vecka... Ska till doktorn nästa vecka igen, ja då får vi se hur det ser ut... Har varit ner till Arvika nu flera dagar för att kolla hur trycket varit, och nu sist så var det väldigt lågt...
Har som sagt tagit dagarna som de kommit nu ett tag. Nu har jag och min käresta i alla fall fått upp belysning ute i granen och i busken;)
Luckan till hundhuset är också på plats!

Fredrika pendlar mellan Gunnarskog och Karlstad... Nu är hon visst hemma igen, väntar på att den lille ska komma ut:=)
Är "barnvakt" till lilla Todde gôbben;) Gissa om det har varit vinthunds race!
25 November 2011  | Länk | saknad | 1 kommentar
Besöks tur

Ja det blev det igår;) Det var så länge sedan jag var hemma hos Ingemarie A;) Men igår blev de äntligen en tur upp till Aschtan:=) Alltid lika trevligt. Har inte varit hos henne sedan jag flyttade från Gunnarskog. Tack Ingemarie för en underbar dag! Var även upp till Gunnebo och träffade min gammla chef för ett avslutnings samtal. Även det var riktigt trevligt:=)
Efter detta skulle jag och gratta Lisa som fyller i dagarna... Men vem möter jag? Jo Lisa. Så hon fick sin uppvaktning på parkeringen vid Gunnebo;)

Idag har det hunnits med mycket. En riktigt härlig ridtur med Mithra. Hundarna fick stanna hemma idag, skulle utforska en ny väg. Vinterhagen är fixad, Björn har varit med mig ute och hjälpt mig hela eftermiddagen! Han är bara så underbar min sambo! Sen så bytte han till vinterdäck på min bil;)
Besök fick vi av Mikaela, Simon och Marcus! Mia tog sig en tur på sin Nimbus. Ja det var längesedan hon red honom nu. Men nu är det annorlunda. Magen är som sagt inte i vägen längre:=)
8 November 2011  | Länk | Tittie | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Christina Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida