Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


3 år har gått

Ja nu i kväll var det 3 år sedan du min älskade häst fick vandra till dom evigt gröna ängarna. Saknaden efter dig är fortfarande så stor... Du var så snäll och fin min älskade Tussi.. Tänk så många fina minnen jag har efter dig! Att jag hade den turen att få köpa dig som ettåring! Allt som vi har gjort tillsammans... Du var den som tog med oss alla ut på picknick när flickorna var små... Med släde eller 4 hjulsvagnen. Du var alltid lika trygg och trogen.
Saknar dig min vän...

Känns lite som att du finns med oss nu genom Beauty... Hon påminner om dig min älskade vän. Ditt träns passar på henne, din sele passar på Lukas... Så du finns med mig på sätt och vis ännu... Min älskade Tussi.... Saknar dig!
22 November 2013  | Länk | saknad | 1 kommentar
vad händer...

Ja nu var de som sagt väldigt längesedan det blev något skrivet... Tiden liksom bara försvinner. Ja ja sånt är livet. Men denna höst har i alla fall varit varm o fin. Fast just nu är det ganska så blött där ute.
Mycket jobb har det varit. Men nu ska det för hoppningsvis bli till det normala. Hundarna är det full rulle på som vanligt! Och av valparna som blev i våras finns endast lilla busiga Ina kvar här hemma...
Biggles visste jag ju som sagt redan i somras att han skulle flytta. Men Pinnemannen flyttade även han! Ja de har fått helt underbara hem våra valpar.

Welcop´s Elfie har varit i Norge på utställning. Blev BIR med cert! Ja hon är ju faktiskt bra den hunden, även om jag själv saknar det bättre huvudet på henne... Men som sagt, man kanske inte kan få allt. Hon är i alla fall en Corgi som mycket väl skulle kunna användas till det som de är ämnade till!

Och för 2 veckor sedan fick Welcop´s Eltan Give me Five vandra över regnbågsbron... Så båda bröderna lapp finns där nu... Ja det känns konstigt, fast Eltan inte bodde hos mig o Björn så var det jobbigt... Han fick troligen en väldigt stor hjärnblödning... Låg i respirator hela natten, men lilla "Valdemar" "Nalle" vaknade inte något mer... Så detta året har varit tungt... Alldeles för många av familjen fyrfotade vänner har fått vandra vidare...
4 November 2013  | Länk | Tittie | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Christina Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida