Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


En ledig dag.

I natt har denna lilla goa gosse varit hemma på Brududden. Mikaela jobbade natt och Roger började sitt pass tidigt. Så då fick Simon sova hos mormor. Halva natten hos moster Nanna och resten hos mormor;) När han vaknade i morse, ja då skrattade han högt... Sereda o Tabasco stod och tittade på honom. Han har en viss förmåga att skratta åt Sereda... Men senare när Humlan fick nys på att Simon var här hemma, ja då hade hon fullt upp med att gosa med honom. Och hon står ut med allt ser det ut som. Bara hon får vara så nära Simon som möjligt, ja det spelar inte någon roll om han råkar få tag på nosen eller något...Humlan bara älskar Simon:)
28 December 2009  | Länk | Tittie | 3 kommentarer
En morgon när jag vaknar...

Är hela världen vit! Så mycket snö;) Började skotta redan vid halv fem i morse. Lars hade nog startat traktorn redan vid 3 tiden...Ja vi skulle ju i väg på jobb... Inte lätt att ta sig till Bortan i dag i alla fall. Men jag kom precis in på vägen till grupplokalen, där blev det stopp... Tror någon att jag blev lite "het" eller... Jag hade "plogat" mig in en liten bit av stora vägen. Sen satt bilen där den satt. Skotta skotta... Se´n så kom Berit och där blev det också stopp... Tur att snälla Per-Anders kom o hjälpte oss få undan snön. Ja det var ju inte det lättaste att ta sig fram efter vägarna i dag inte... Men men nu är jag hemma på en liten rast. Hästarna hade ju så klart rymmt ur hagen, de hade tröttnat på detta nu för idag. De kom i lång kutt till mig så det var bara att släppa in dom. Och hundarna har ju så roligt i snön! Men Corgisarna har det besvärligt;)
Kolla bilden av Humlan, hon står faktiskt i snön:=))
26 December 2009  | Länk | JUL | 3 kommentarer
Redan över...

Ja så är julen över för denna gång... Denna mysiga tid vi väntat på är som sagt över. Tänk på alla stackars människor som har panik inför jul. Det ska städas från topp till tå inne i husen, jag frågar mig bara VARFÖR??? Ta vara på dessa dagar och njut i stället. I dag har jag varit ledig, vi var hem till mor o far. Träffade min älsta syster från norr och hennes familj. Och flickorna hade med sina respektive;) Ja det var trevligt!!!
I går jobbade jag, men vi åt i alla fall gröt här hemma på kvällen. Så Simon har nu firat sin första jul! Bilder finns under fotoalbum:=))
25 December 2009  | Länk | JUL | 0 kommentar
Än så är det vinter!

Japp! Kylan håller i sig;) Hoppas det varar över jul... För det är faktiskt lite snö så man kan köra släde;) I dag var det Nanna o Eddie som körde, men jag hann att genskjuta dom så det blev ett bildbevis:)
Nu jobbar jag kvällen så jag har hunnit vara ute med hundarna också. Julpyntet är ju nästan klart... Men granen saknas ännu...

Fick telefonsamtal från Lisbet för en liten stund sedan.. Hon hade ett tråkigt medelande... Allas våran Berit Johanson, Himlabackens Kennel, har fått lämna jordelivet... Detta stämmde inte alls för mig... Pigga glada Berit... Träffade henne nu sist på Böda utställningen, Och nu finns hon inte längre... Ja detta är ofattbart för mig nu... Vila i frid Berit.
21 December 2009  | Länk | JUL | 1 kommentar
1 år har gått...

Sedan du fick vandra vidare... Lilla "Lofen, du var våran goa snälla corgikille. Och det var du som höll ordning på alla dessa yangsters här hemma. Det var du som talade om vad som var rätt och fel... Det klarar ju inte min "Basseman". Han försöker, men det är inte någon som tar han på allvar.
R.I.P min älskade vän, hoppas du har fått träffa Belle och Nita... Det var dina vänner...
18 December 2009  | Länk | Annwn`s Quartermaster | 1 kommentar
Det närmar sig JUL!!!!

Ja så är det;) Snart är det jul. Men det hinns att fås i ordning. Är ledig helgen. Så det är lugnt;) Nu äntligen är det vinter! Och snö! Helt underbart. -10 grader nu idag, och kallare blir det nog under natten. Men det värsta är att det blåser så "svinaktigt" kallt. Annars så har det varit en helt underbart vacker dag, även fast jag jobbat:) Tänk att man får ha ett sådant arbete, du får se alla skiftningar som är under en dag, medan du kör från de olika ställena som du ska in och jobba på! Ja inte kan jag då klaga på mitt jobb som undersköterska i hemvården i alla fall:) Men visst kan de stressa mig, mina kära gamlingar med allt detta som hör till julen;) Alla tror visst att vi som personal har allt i ordning redan! Oj oj oj mina kära vänner om ni bara visste allt som är kvar! I går kom kameran med ut när jag var ute med mina 4 benta innan jobbet. Tro det eller ej, men alla hundarna som var med hamnade på 1 och samma bild!
17 December 2009  | Länk | JUL | 0 kommentar
Stora Stockholm

Japp! Då har jag varit på utställning i Stockholm. Ställde Freesia. Hon är ju bara så underbar! Men det blev "bara" en slät etta denna gången. Hon var som inte på humör;) Kanske konstigt att gammel matte kommer bara så där... Och då ska man stå fint... Här hemma så säger jag ju aldrig sitt till mina hundar, men det blir ett annat när de flyttar. Hon fick en helt underbar kritik. Tror inte att dommaren hade något att klaga på enligt kritiken. Men som sagt, hon ville inte riktigt visa sig i går. Det kommer fler tillfällen;)
Tänk att man känner så många människor! Stötte på flera som jag inte sett på länge, ja då vet ni som känner mig att det blir lite prat:) Så roligt! Ja det var en liten rapport om helgens bravader. I dag nu på morgonen tog jag med mina hundar på en promenad. Solsken och fruset. Vad mer kan man önska sig en ledig dag!

Bild av freesia som valp. Rikako Fujita har tagit bilden.
13 December 2009  | Länk | Freesia och Fivel | 1 kommentar
Snart är det JUL!

Ja det sägs så i alla fall;) att Julen närmar sig med stormsteg... Ja det har varit jobbar helg. Men idag var jag ledig. Ja det är inte illa. Men det har ju varit ett riktigt "piss" väder hela dagen... Regn regn och åter regn. Men vi trotsade regnet i alla fall. Vi gick ut o gick i alla fall jag o Lisa;) Så hundarna är nöjda. Nu håller jag på med köksgolvet... Det fanns inte någon yta kvar på det;) konstigt;) Men nu har jag behandlat en andra gång, så det är bara att vänta på att det ska torka. Se´n kan vi bära tillbaka köksbordet och stolarna igen.
Mina små Mignon ankor har börjat att värpa! Mintgröna små fina ankägg;) Får försöka samla i hop och lägga i kläckmaskinen igen:) Och Vaktlarna är så duktiga på att värpa så det är riktigt roligt!
7 December 2009  | Länk | JUL | 6 kommentarer
Ännu en dag

Och Solen har varit framme!!! Det är ju inte klokt! Helt underbart;) Tänk att man verkligen behöver ha så mycket ljus för att fungera. Känner som att jag har blivit uppladdad:)) Och att jag klarade att pricka in 2 lediga dagar med sol! I dag var det -10 när jag gick ut till stallet i morse... Men bättre det än detta eviga regnande. Zegra såg ut för att ha ont någon stanns när hon gick på detta frusna elände... Får kolla nu sedan när det är dax för dom att komma in. Har varit ute med min lilla Tussi o ridit ca 1 timme i dag. Tabasco o Sereda fick följa med på en tur. De behöver verkligen få röra sig. Sereda för att hon ska äta, o Basseman för han blir som lite rund;) Senare så var de med alla (utom Sereda)när jag var här nere vid hästhagen o fixade lite. Gissa om det var Corgirace! Humlan o Shanelle har så roligt tillsammans. Det är jämt en fröjd att se när de leker!
3 December 2009  | Länk | Tittie | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Christina Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida