Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Ny år

Ja då är det 2010 sista dag...
Vad har det nya året att bjuda på??? Hoppas det blir bra. Helgen går i jobb... delad tur idag sedan har jag dag i morgon och delad tur på söndag.
Så jag får önska alla vänner ett GOTT NYTT ÅR!
31 December 2010  | Länk | Gott Nytt År | 2 kommentarer
Redan över...

Ja denna julen gick fort även den;) Fattar inte vart dagarna tar vägen... Men det är väl tur att livet inte är långtråkigt.
Ja det var en kall vit och fin jul i år. Så det kan vi inte klaga på. Var hem till mor och far på julafton och fick jul mat:=) Lutfisk mm helt underbart! Det var bara äldsta syster från Norrland som inte ar hemma. Annars så var det så full pott som det kunde bli. Simon var som sagt inte rädd för tomten;) Hej var det första han sa till tomten och se´n fram till honom.

Hundarna fick stanna hemma. Blir som många om de skulle med... Skulle nog inte vara så possitivt... Men de hade redan fått sina leksaker och tuggben. Så jag tror de var rätt nöjda här hemma.
Humlan o Shanelle löper... Även Tanja och Sefja... Stackars lille Eltan, nu har han det jobbigt...
I morgon ska Sefja till veterinären... Hoppas att hon kan få något lugnande innan nyår... Hon är ju SÅ rädd för skott och smällare... Och även åska..
28 December 2010  | Länk | JUL | 0 kommentar
Kallt kallt och åter kallt;)

Ja det är nog inte någon som missat att det är vinter nu i alla fall;)
Det är väl som det ska vara...

4 veckor är det idag sedan Tussi fick vandra vidare... Men som sagt, livet måste ju gå vidare i alla fall. Men visst är det konstigt att inte ha henne ute i stallet...

Ja får väl dra fram släden o köra Nimbus nu när jag blir ledig istället. Han tycker säkert det är skoj han också att få göra mig glad. Hoppas det ...
Ja det har varit jobb idag. Denna dagen gick fort som en "grisblink";) Vips så var det dax att ta kvällen. Har varit o hämtat mat till Sereda:=) Så nu ska väl hon ha ett tag hoppas jag. Hon har varit inne i en svår period med mat igen. Men det går över. Inte någon idé att få panik här inte! Hon är ju pigg och glad, men tycker det är onödigt vissa dagar med mat;) Tänk om det kunde vara så för mig också! Så smal jag skulle va då:=))
20 December 2010  | Länk | Vinter | 2 kommentarer
Jag försöker se framåt...

Ja det måste gå vidare detta livet. Nu har det gått i arbete så det är nätt o jämt jag hinner med;) Tur är väl det...
Måndag kväll var jag med Merete o Joyen på V5 på Färjestad. De kom i mål på 5 plats. Ja så blir det ibland. De kan ju inte ligga på toppen jämt;) Men visst är det roligt när de vinner!
Vi hade besök också på måndag. Kristin Sputnic o Molly var o hälsade på. Molly en "liten" valp på dryga 5 månader. (irländsk varghund) Det gillade Sereda;) Men Belanka tyckte det var otäckt. Ja det var en för konstig sak det tyckte min lilla:=) Men Fia bus hon gillade sin pappa och hans kompis helskarpt!
15 December 2010  | Länk | Nya friska tag | 0 kommentar
Nu kan man väl säga att vintern är här.

Ja det tror jag i alla fall... Nu har det varit flera dagar med riktig kyla. Stackars mina små hönor. Men det ser ut som de klarar detta bra ändå. De har en värme lampa inne hos sig, så det ska nog gå bra även denna vinter.

Ja livet måste gå vidare... men det känns väldigt meningslöst ibland... Känns så fruktansvärt tomt utan Tussi...
Tur att jag har full rulle runt mig för det mesta...

Nu har i alla fall isen blivit tjock så hundarna kan få busa uppe på sjön;) Gisses vad de springer o leker! De älskar detta när vi går dit! Ja som sagt nu ligger de trötta o nöjda lite varstans... Sefja har varit sjuk, kunde ha gått riktigt illa där... Troligen blev hon förgiftad... Men nu är hon helt som vanligt igen. Fann inte något konstigt på proverna. Idag har det blivit Lussekatts bakande. Så nu har jag det i alla fall i frysen;) Känns riktigt bra.
11 December 2010  | Länk | Vinter | 5 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Christina Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida