Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Gott Nytt År!

Ja då står vi för ett nytt år framför oss. Vad kan det ha att erbjuda tro?
Tyvärr så blev det ju inte några valpar detta år som varit. Men vi tar nya friska tag 2013;)
Ja för övrigt så är livet helt underbart!

Vi har även köpt en ny Fjordhäst. Beauty heter hon, en underbar dam som förhoppningsvis kommer att ge oss ett föl i April! Då blir både Björn o jag en erfarenhet rikare:=) Det är något som vi aldrig har varit med om. Men det ska nog gå bra.

Tabasco har tyvärr fått väldigt ont i sina bakben... De sista veckorna har jag märkt att det inte varit bra... Idag är det en sådan riktigt hemsk dag för han... Hoppas att det smärtstillande snart hjälper honom... Blir alltid värre framåt kvällen. Min stora älskade Basseman... Men han har varit med ute och letat råttor /möss/sorkar, då är det onda som borta...

Får innerligt hoppas han blir bättre, min älskade Tabasco.

Idag har vi varit på häst fångar tur... Det hade snöat så mycket att eltråden hade tyngts ner på flera ställen långt neri i hagen... Ja då kan ni själva räkna ut hur det blev. Men som sagt efter ca 2 km så fick vi tag på våra kära hästar;) och hagen är åter fixad tills nästa riktiga snöfall.

Ha nu ett riktigt Gott Nytt År alla mina vänner!
31 December 2012  | Länk | Gott Nytt År | 0 kommentar
GOD JUL!

Ja nu är det jul;) God jul på er alla!
Nu väntar vi oss en riktigt go o fin jul. Köttbullarna, revbens spjällen o skinkan är klara. Tomtarna är framme;) Älskar mina små tomtar.

Klapparna är köpta. Alla djurens julklappar är fixade;)

Idag var det en snabb visit till Charlottenberg, har inte varit där på väldigt länge... Träffade min kära mellan dotter där:=) Fick lite mor-dotter tid även om tiden var knapp... Men bättre än inte någon alls...

Lille Lukas sörjer sin kompis Pelle... Det är verkligen synd om honom... Men det ser ut som att vi för hoppningsvis har fått tag på ett fjordsto! Har varit ute på en ridtur med honom o alla 8 hundarna var med o sprang i djupsnön;) Så nu är alla trötta o nöjda.
Åter igen önskar jag er alla en riktigt GOD JUL!
23 December 2012  | Länk | JUL | 0 kommentar
Snö

Ja idag har det verkligen snöat... Men jag klagar inte;) Är ju som så att jag gillar detta vita som kommer ner. Men tyvärr ser det ut för att bli regn...

Har haft flera bra dagar nu från värken! Kanske det blev förvärrat av några övningar jag hade fått som jag skulle göra ett visst antal varje dag... För när jag slutat med dom så peppar peppar, jag känner mig mkt bättre!!!

Idag har Nanna varit hos kära mor, var som förr i tiden;) Hon hjälpte mig att sela Lukas o vi drog ut med släden! Så underbart! Tanja, Basco o Eltan var med o sprang. Ja det är kvalite på livet det:=)

Helgen är ju som sagt inte så rolig denna gång... På måndag ska Pelle få vandra vidare... Alexandras travare som vi har här hemma som sällskap till Lukas.
Benen håller tyvärr inte ens för att gå i hagen... I Onsdags så blev han mkt värre, svullen och helt halt... Så nu har vi tagit beslutet att han inte ska behöva ha ont längre... Ja det är inte alltid en dans på rosor att ha djur...
15 December 2012  | Länk | Tittie | 0 kommentar
Ja nu är det vinter!

Och snö! Helt underbart. Fortfarande hemma o sjukskriven. Trodde jag blivit bättre... Men som sagt har inte haft så bra dagar nu... Men skam den som ger sig. Ja ska bli bra;)
Idag är det i alla fall inte lika kallt som det varit någon dag... Var inte mer än -10 idag. Härligt!
Och mer snö har det kommit:=) Björn är väl inte lika possitiv som jag när vintern är här... Men det går mot ljusare tider och det känns riktigt bra!
Söndag var en "ond" dag... Men Björn han hjälpte mig att ta ut släden och sela Lukas så att jag fick komma ut med den! Då är livet helt underbart!

Äntligen har Sereda flyttat in... Hon ville bara vara i hundgården förut. Fann sig inte tillrätta... Men nu har min älskade socker docka flyttat in! Känns riktigt bra får jag säga;)

Sen så väntar jag på att mina tikar ska komma i löp... Hoppas på att det kommer att finnas underbara Corgivalpar här på Kennel Welcop´s det kommande året;)

5 December 2012  | Länk | Vinter | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Christina Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida