Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


23 år har gått...

Sedan första Welcop´s kullen föddes. Ja det var i dag för 23 år sedan som mina första valpar föddes. Minns att jag skulle jobba kvällen... På Gunnebo. Tulah hade börjat tidigt på morgonen och var riktigt orolig. Men se´n framåt middagen så föddes den första valpen. Och se´n så följde ju resten på. Men min älskade Tini missade jag när han föddes. Då var det Lars som satt och passade, för jag var ju tvungen iväg... Så han föddes ganska så snart när jag hade rest.
Och nu idag så kommer Sallas valpar att födas;) Så det blir Lisas första kull med underbara Corgi valpar:) Men tänk så underligt det kan vara, på samma dag fast ganska så många år emellan för våra första kullar!
28 Februari 2010  | Länk | Kennel Welcop´s | 0 kommentar
O se det snöar;)

Ja det kan man säga! Luften är alldeles vit här ute... Men nu är det tyvärr inte någon lätt snö. Det är "govär" ute. Ja ja så är det. Ledig denna helgen. Ligger i "bakjour" till Lisa o Salla:) Men det blir nog inte några valpar än... Säkert till måndagen eller tisdagen när jag jobbar... Men Lisa är ju i alla fall hemma och ledig:) Så detta fixar hon lätt. Eller hur Lisa?
Har varit ute och gått med hundarna. Helt underbart. Varit till skogen med lite havrekross mm. De har det inte så lätt dessa vilda djur nu. Snön gick över knäna på mig, och då kan man tänka hur det är för ett litet rådjur...
27 Februari 2010  | Länk | Vinter | 1 kommentar
Freesia

Ja då är Freesia parad;) Så nu är det bara att vänta och se! Känns ju lite konstigt när inte valparna kommer att finnas här hemma...
Och ärligt talat så är det ju så jättesvårt att förklara hur man sköter den dräktiga tiken... När ökar jag foder ransonen. Hur gör jag??? Det är ju sådant som jag bara gör utan att direkt tänka på...
Ja ja Tina ja ska försöka att tänka till... Men allt detta liksom bara gör jag... Skötsel, motion, mat... Det kanske är det sunda förnuftet;)

Freesia finns nu hemma i Skärblacka igen hos Tina och Leo. Hon blev ju så lycklig när vi mötte Leo i Örebro! Och lika glad blev hon när jag hämtade henne. Hon är för härlig denna Freesia. Det var ju som sagt inte det lättaste att köra i det vädret som var i Lördags... Men vi klarade det, även om det då fick ta tid...
Som sagt, nu går vi i väntans tider!
22 Februari 2010  | Länk | Nya friska tag | 0 kommentar
Min underbara "Drottning"

Klarar ju inte att låta bli att ta bilder av denna underbara hund! Hon är ju bara så läcker;) Och solen fann ju också fram en stund när jag var hemma och ledig.
Blev inte någon sjukgymnastik idag... Han ringde tidigt i morse och talade om att han blivit riktigt förkyld. Så det blir en dag till veckan i stället, och det tror jag ju nu själv att det behövs...
Var med Mikaela och Simon till BVC nu i em. Lilla gossen fick nr 2 av svininfluensa sprutan... Stackars lilla Simon... Men han tog det bra:) Lite försök till gråt, men så glömde han bort sig:) Han är för härlig denna lilla pojke!
Skulle ev ha åkt över till Norge även i kväll med Freesia, men nu är hon inte snäll mot lilla gossen här hemma... Så hon var nog precis på dagen när vi var över och träffade Touch i förrgår:))
18 Februari 2010  | Länk | Sereda | 1 kommentar
Kärleks resa

Ja då var vi över till Kennel Siggens en sväng i går kväll;) Freesia och Touch fick som sagt tycke för varandra direkt. Tänk så lätt det kan gå med en del parningar... Så nu får vi hålla tummarna för en kull med underbara valpar!
Det blir ju Freesias första kull och Touch har ju heller inte några valpar efter sig ännu:) Det ska ju bli så roligt.

Har jobbat idag, känns som att det är oro i "lägret"... Ja vi får se hur länge det går att ha det så här...
I morgon är det åter dax att ta sig en sväng till Sjukgymnasten i Arvika. Kändes som att det var ganska bra under helgen, men nu känns det igen efter 1 jobbad dag...
Ja ja vi får se vad det blir. Klarar ju i alla fall att hålla i hundkopplen nu;) Alltid något possitivt! Och bilkörningen går ju också betydligt bättre...När jag tänker tillbaka så har jag nog haft ont väldigt länge... Men som sagt, man ska inte klaga... Det finns de som har det betydligt mycket värre.
17 Februari 2010  | Länk | Freesia och Fivel | 0 kommentar
Alla hjärtans dag

Och vi säger grattis till Welcop´s Valentine Piraya och hennes kullsyskon som fyller 8 år idag. Tänk vad fort åren går...
Som sagt igår så kom Freesia hem för att åka på en liten kärleks tripp;)
Har vi tur så blir det valpar i vår!
Sedan så går Lisa och Salla i väntans tider... Bara 2 veckor kvar innan det blir småttingar på Östby, Ingersbyn. Det är en spännande kombination att vänta, Salla med sina helt andra linjer och Sputnic med de gamla Welcop´s linjerna. Ska be Lisa göra en bloggsida som ni kan följa;))
Och som sagt, lite nya bilder från idag.
14 Februari 2010  | Länk | Kennel Welcop´s | 0 kommentar
Freesia hemma på besök;))

Nu har jag varit och hämtat hem Freesia för en liten stund;) Det är nämligen så att vi ska ta oss en liten tur över till Norge. På kärleks resa... Och träffa en underbar ung vacker och helt fantastisk Corgi kille!

Började ju helt enkelt inte bra nu i morse när jag skulle iväg... Lilla gröna JPX`n ville inte. Det var för kallt... Trodde att allt var helt kört. Ringde till Margith och sa att nu skiter jag i allt detta...Så trodde jag att det skulle bli... Jag var rejält irriterad när den inte startade.
Men goa snälla Fredrika sa att jag kunde ta hennes bil:) Tack underbara dotter.

Ringde åter till Margith, att jag kommer. Så drog vi i väg och mötte Tina o Leo med Freesia i Örebro. Underbart vackert väder var det i alla fall. Hoppas på samma i morgon.
Nästan hemma så gick den vita Älgkon och kalven, gissa om jag hade kameran med??? YES! Ut i skymmningen och gick så nära som möjligt, och i gång med kameran!!! Hoppas de kommer att finnas i närheten nu ett tag. För jag vill ha fina bilder av dom. Skickar med en bild som jag tog av älgarna i kväll.
13 Februari 2010  | Länk | Kennel Welcop´s | 0 kommentar
Underbart

Ja det kan man väl säga att det är nu! Massor av snö och lite kallt. Och helt underbart de dagar som solen tittar fram. Söndag hade jag delad tur så jag var hemma en liten sväng på rast;) Nanna ville att jag tog bilder i djupsnön av henne och Zegra. Ja som sagt det är ju bara så roligt med denna kameran. Det bara "rasslar till" och hux flux så har det blivit hur många bilder som helst:)) Varför har de inte kommit på detta med digitala bilder förr???
Lilla Findus katten följde även med ner i stora hagen. Så det blev ju även några bilder av honom också... Min lilla "kattuggla" Han är ju bara för härlig.
Det planeras även valpar på Kennel Welcop´s. Det är Freesia Made For Welcop´s som ska paras nu nästa vecka, om allt går efter planerna;)
8 Februari 2010  | Länk | Vinter | 1 kommentar
Släd tur

Japp! Då han jag vara ute med Tussi och släden idag innan arbetet;) Helt underbart! Mikaela följde med mig ut och körde, orkar ju inte riktigt hålla emot henne med min arm... Tussiluttan har ju som sagt viss förmåga att vilja röra på benen när hon vet att det bär hemmöver;) Och då blir hon ganska så stark... Så idag fick Tabasco och Sereda följa med på en riktig spring tur även dom. Inte illa. Kameran fick ju följa med den också:)) Efter Tussi så körde vi även Nimbus. Så då fick Mikaelas hundar följa med på samma tur. Så vi tog flera flugor i en smäll idag! Det var så härligt ute uppe på skogen, perfekt slädföre.
5 Februari 2010  | Länk | Vinter | 0 kommentar
Ja det kan man säga

Inte minns jag när vi hade en liknande vinter här i alla fall;) Nu finns det mycket av den vita varan ovanfrån:) Det har ju varit kallt och snö ända sedan jul tror jag... Och så som det har snöat idag! Gissa om jag blev förvånad över hur bra lilla Golfen på jobbet tog sig fram genom snödrivorna:) Helt otroligt. Där ligger faktiskt Toyotan långt efter i framkomlighet! Ska försöka att få fram min lilla bil från snödrivan som blev när Lars plogade... Inte det lättaste, men det får gå. Men en sak är säker, det är MYCKET snö ute nu!!! Känns väldigt bra att inte jobba i kväll;)
3 Februari 2010  | Länk | Vinter | 2 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Christina Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida