Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


3 dagar

Ja de har redan hunnit med att bli några dagar dessa småttingar;) Äter sover och växer! Det är väl så det ska vara. Ja Shanelle är som sagt en riktigt duktig mamma. Hon är noga med sina alla 10 valpar;) Men idag har hon faktiskt velat vara ute lite utan att jag har tvingat henne...
Ja det måste vara ett himmelrike för henne att slippa denna otroligt stora spända mage som hon hade de sista dagarna... Lilla Shanelle.
Det är i alla fall bra att hon äter med god aptit;) Tänk om jag skulle vara tvungen att mata alla dessa småttingar!
Har varit och sett när de körde i skogen med häst idag, det är en mäktig syn att få se!
Och som sagt... Jag är utan e-post... Men jag hoppas att det kommer att ordna sig under helgen...
26 Februari 2011  | Länk | valpar | 1 kommentar
Nu är dom här!

Ja då har Shanelle fått sina småttingar;) Gissa hur många det blev??? Jo 10 st!!! Inte undra på att hon var stor denna stackars lilla corgi dam.
Men som sagt nu är valpningen över och allt har gått bra! Bara det känns helt fantastiskt;) Inte ens ett K-snitt... Har ju som vana av att det kan bli det...
Ja det är helt otroligt hur många valpar hon har burit på, lilla Shanelle...
Vad blev det då?
Jo 3 hanar 2 röd/vita med stubbsvans 1 tricolor hane med lång svans. 7 tikar varav 4 röd/vita stubb, 1 tricolor liten långsvansad tik och 2 röd/vita långsvansade tikar!
Nu tar vi kvällen.
23 Februari 2011  | Länk | Kennel Welcop´s | 4 kommentarer
Magen den växer o växer...

Nu är denna lill stumpa 77 cm över magen... Vad ska det bli?
Det sparkar o lever bus inne där. Men jag skulle tro att hon valpar tidigare än 63 dygnet. Ja valpar är det.

Har suttit o kollat lite på paketpris med färja o boende på Gotland. Men så svårt att välja... Ja ja det ordnar sig det också:=) Har ju som sagt tänkt åka över dit i slutet av Augusti om allt går som vi tänkt;)

Ja då har jag semester denna veckan;) Inte illa kan jag säga! Känns faktiskt riktigt "gött". Väntar på att syster yster ska komma nu i em så jag får permanenta henne:=) Inte någon garanti hur det blir;) Men lite lockar brukar vi få till i alla fall...
Igår var jag o Mithra ute på en helt underbar ridrur! Tänk att man kan få känna sig "hel" igen!
22 Februari 2011  | Länk | Welcops Sunshine Shanelle | 1 kommentar
72 cm

Har Shanelle hunnit blivit på tjockaste stället över magen. Nu har hon det jobbigt. Ja vi får se hur länge det går innan hon ger upp detta. Men det ser ut som hon blir större o större för varje dag som går;) Ja det är snart över nu i alla fall. Till veckan har jag som sagt semester!!!! Gissa om det ska bli helt underbart att bara få vara hemma:=) Yes! det ska faktiskt bli helt otroligt underbart:=)

I går så fick jag faktiskt den vita älgen på bild! ÄNTLIGEN! Så nu känner jag mig nöjd;) Men det är klart, det kunde ha fått vara solsken mm. när jag var så nära den... Men som sagt, ja har den på bild:=)
Här har vi 50 års dag idag... Men han i huset vill inte veta av det... Så här är stilla o lugnt:=) Ja det var så som han önskade. Och det är väl tur det!
17 Februari 2011  | Länk | Kennel Welcop´s | 5 kommentarer
9 år

Fyller idag min Valentine;) Grattis mina "små" 9 åringar! Piraya,Jessie, Vanessa, Fimpen, Bärry. Flipper fick tyvärr lämna jordelivet förtidigt... Han fick vandra över regnbågsbron i våras...
I den kullen så var det 5 stubbar. Det var bara Vanessa som hade lång svans. Och tyvärr så blev alla 3 stubbgossarna "fluff"... Tänk hur det kan bli;) Men söta var de i alla fall!

Har mätt magen på Shanelle idag. Hon mäter redan 70 cm... Vad ska det bli innan hon är färdig??? Hon ligger här bredvid mig nu. Tycker nog att livet börjar bli lite jobbigt.
14 Februari 2011  | Länk | Kennel Welcop´s | 0 kommentar
Ja den har huggit tag igen...

I morse var det -27... Det är för kallt. Men det är bara att gilla läget. Igår var det -25 på morgonen, men helt underbart under dagen;) Ja trålande sol var det. Nanna o jag tog oss en ridtur, varma kläder och så iväg. Vilken snäll och go häst jag har fått! Så ärlig på alla sätt och vis.

Tanja fick följa med o springa, men det blev nog lite för jobbigt. Det var över 30 cm med nysnö. Stackars Tanja. Ja hon börjar ju bli till åren hon också... 10 fyllde hon under veckan. Ja åren rusar iväg...

Shanelle blir tjockare o tjockare för varje dag som går. Ja det är nog ett antal småttingar i henne. Nu är det bara att hoppas att allt går bra vid valpningen... Men det ska det väl göra;)

Mamma o Pappa är på väg upp en sväng till oss idag, så nu är snart maten färdig. Tänkte de kunde få lite "föe" när de kom hit;) Mia o Simon är också hemma.
Kanske blir en sväng uppe på sjön även idag, ja vi får se. Det ligger så mycket nysnö där för tillfället. Och inte någon har kört med skoter ännu...
13 Februari 2011  | Länk | Vinter | 2 kommentarer
Vilken dag!

Helt underbart har det varit ute idag i alla fall! Simon har sovit hos mormor i natt. Mia jobbade nere på södra så då fick gossen stanna här uppe över natten, så han slapp gå upp så tidigt en morgon denna veckan.
Så underbart skönt det varit, strålande sol och helt otroligt vackert.
Varit ute flera omgångar under dagen, Simon ville ut till "kackkack ägg" som han säger;) Då är det bara att hänga med honom ut... För då ska det kollas efter ägg.

Mithra har fått sin en liten dusch... Det var välbehövligt. Troligtvis nästan ett år utan en riktig ryktning... Hon var så snäll när jag spolade av henne, tyckte nog det var skönt;) Men i morgon ska jag nog försöka att komma upp på henne en "liten" sväng i alla fall:=) Måste ju testa!

Och Shanelle... Ja det ska vi inte tala på... Det får nog bli en specialare åt henne innan hon ska valpa... Oj oj oj så tjock hon blir...
8 Februari 2011  | Länk | Nya friska tag | 0 kommentar
Mithra!

Nu är hon här Mithra!!! Stor snäll och helt underbar! Ja som sagt nu har hon kommit min nya häst;) Och hon är inte liten... Har lite bekymmer hur jag ska kunna komma upp på henne och rida:=) Men det ordnar sig. Det är ju några dagar innan jag kan ta med henne på en ridtur. Hon måste först o främst få bli hemma stadd, och se´n så måste jag få hit hovslagaren. För hon är ju barfota nu... Bilder av min stora vän kommer snart:=) Men tyvärr så jobbar jag ju hela helgen... Men har delad tur i morgon så då kan det bli lite bilder... när jag är hemma på timmar.

Och Shanelle blir bara tjockare o tjockare för varje dag som går... Hur ska detta sluta??? Hennes små korta ben kommer inte överhuvudtaget kunna nå ner till marken som det ser ut. För hon har ju i alla fall några veckor kvar. Tänk så underbart med Corgi valpar igen! Ja efter allt som varit så kanske det kommer att kännas bra igen;) Just nu känns det som att det är hopp om livet kan jag ju säga!
5 Februari 2011  | Länk | Hästarna | 3 kommentarer
Idag fick jag...

reda på att jag hade högsta anbudet på Mitra!
Hästen som gick raka vägen in i hjärtat på mig... Troligen så får jag hem henne nu på lördag;) Om jag inte kan få någon med mig tidigar o hämta hem henne... Ja vi får se. Längtar efter att få komma ut i stallet på morgonen igen. Har tappat så mycket av den lilla styrkan som jag hade. För trots allt så var det ett arbete att varje dag mocka Tussis box... och nu har jag inte gjort något sådant på några månader... o jag känner hur svag jag blivit... Tyvärr... Men har jag tur så kanske jag klarar att träna upp mig igen:=) Och tänk att få komma ut i skogen på häst ryggen!!! LÄNGTAR!!!
Jag kanske inte har berättat att jag var o tittade på en häst??? De skulle säljas genom anbud... Mitra ett Halvblod sto på 15 år gick raka vägen in i hjärteroten på mig:=) Trodde aldrig jag skulle kunna känna den känslan igen... Men det var som när jag såg min älskade Tussi första gången... Bara den känslan... Så nu gôtt fôlk har jag blivit med häst igen!!! Och hon är inte liten... ca 170 i manken...

Och en sak till DET BLIR VALPAR!!! Shanelle är så tjock redan:=) Vad skola detta bliva??? Många Corgivalpar;)
1 Februari 2011  | Länk | Nya friska tag | 5 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Christina Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida