Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Underbart

Tänk att det äntligen är våren påriktigt! Härligt. Lite kallt om natten men riktig vårluft på dagen. Kan det bli bättre. Helgen gick fort över... Som vanligt. Alexandra var på hopptävling med Nimbus. Och tänk så graciös han var över hindren:) Och duktig! Bra jobbat båda två. Fredrika har börjat sin praktik i Arvika... Och det känns inte bra för henne... Så synd när de inte får en handledare som bryr sig om eleven... Det är TYST som i graven på den avdelningen som hon är... Ja det är absolut INTE roligt för elever att komma på ett sådant ställe.Trodde ju i min enfald att hon skulle få vara med och lära sig lite...
Men som sagt hon kommer nog upp till mitt arbete i stället! Det blir nog bra, där tar vi i alla fall hand om våra elever:)
Skickar med en bild av Nimbus med sin fina clearound rosett:))
31 Mars 2009  | Länk | Våren är här! | 1 kommentar
Våren

Äntligen är våren här påriktigt! Snön har sjunkit ihop något helt otroligt nu på några dagar. Och stora vägen är helt bar!
Har varit inne i en jobbperiod nu... Startade Lördag morgon och i morgon Fredag går jag av, så då tar jag ledigt några dagar:) Har varit ett äventyr varje gång vi ska ut på alla småvägar uppe på skogen:)) Lördag så var det min tur att hälsa på diket med jobbarbilen...
Oj oj oj vad jag försökte att få bort snön från hjulen på lilla skodan. Men pin tji fick jag. Det var bara att invänta att någon ev skulle komma. Och tänk! Helt underbart. En bil med en massa killar i olika åldrar kom det!!!
Kan det bli bättre:) Har inte en aning varifrån de kom, men helt underbart snälla var de i alla fall och hjälpte mig upp. Tusen tack till dessa helt fantastiska människor! Är nästan så jag börjar tro att det verkligen finns änglar!
Nog om diken...
Har varit ute en sväng med Tussi och ridit... Nu har vargen varit nära... Bara en liten bit upp i skogen har den gått. Jisses vilkna tassar det var efter den... Så nu mina nära och kära är det alltid koppel på mina hundar efter mörkrets inbrott...
19 Mars 2009  | Länk | Våren är här! | 4 kommentarer
Städar dag...

Ja det måste ju städas ibland... Inte det roligaste man gör. Det finns ju så mycket annat som jag hellre prioriterar här i livet. Men men nu var jag tvungen att ta ett ryck:)) Och visst är det väl bra när det blir gjort. Fredrika fyller 19 år i morgon! Ja de är inte små mina flickor längre... Så i eftermiddag ska vi göra några pajer som vi ska ha i morgon. Och kanske lite tårta, ja inte vet jag riktigt säkert vad hon vill ha! Men det ordnar sig.
I morse när vi kom upp så var det -8,9 grader kallt! Så vi får hoppas att snön får ligga kvar ett litet tag till:)) Känner att jag inte är riktigt färdig med Tussi och släden ännu...
Skickar med en bild av Sereda. Den bilden tog Rikako Fujita när hon var här.
12 Mars 2009  | Länk | Våren är här! | 1 kommentar
Nästan en hemma dag

Som sagt, skulle ha varit ledig idag. Men det var en föreläsning i Arvika som jag måste åka på. Ja det är inte så dumt. Det handlar om vård i livets slutskede. Och det är bra att vi får tillfälle att gå på sådant. Idag är det mulet och grått, blåser lite och det kommer någon snöflinga då och då. Har varit ute och gjort klart i stallet. Fredrika o Alexandra är med skolan till Karlstad idag på teater tror jag visst det var. Skickar med en bild av Shanells bror Sputnic:) Fick passa honom under helgen när matte var på tävling med sin andra hund:)
5 Mars 2009  | Länk | Våren är här! | 0 kommentar
Första vårdagarna...

Första vårdagen började med en mulen dag... Har jobbat helgen. Lördag strålande sol och KALLT! -20 var det på morgonen. Men sedan under dagen var det så underbart med sol och allt man kan önska sig.
Alexandra o Tanja har varit på en inofficiell agillity tävling och fick mkt bra placering. De kom på andra plats! Grattis, bra jobbat:)

I dag jobbar jag kvällen, ska till Lässerud först och hämta spån till hästarna för det är slut... Men det är inte något vidare väder... Snön vräker ner och det är strax under - strecket... Det blir att ta det försiktigt.

Hemma efter en kvällstur på jobbet:) Gissa om vi kört i snö i kväll! JA DET KAN MAN SÄGA:) Men nu är jag åter hemma och vi kom in till "lokalen" faktiskt i tid också... Nu blir det att lägga sig en stund innan klockan ringer för en ny underbar dag igen:))
2 Mars 2009  | Länk | Våren är här! | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Christina Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida