Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Valborgsmässoafton 2009

Äntligen så är det denna underbara tid här! Björkarna har knoppat ut, och nu är det bara att vänta på att Häggen ska blomma. I dag har det gått i tvätt... Ledig dag... Ja då får man ju ta tag i det som inte blivit gjort på några dagar. Så är det:)
Dammsuga, torka golv o tvätta. Men sedan så fanns det tid att bara lata sig också:)) Härligt, vilken dag! Varmt o skönt hela dagen. Har tillbringat lite tid i solen också:) Det måste man ju få göra, för det brukar ju vara dåligt väder så fort som jag är ledig...
Jag passade även på att ta med mina små söta Vaktlar ut en liten stund i eftermiddag, tror de tyckte det var härligt. De hade fullt upp med att fånga små insekter:) Ja även Sten-Sture har varit ute och grävt, och solat sig.
30 April 2009  | Länk | Våren är här! | 4 kommentarer
Stil going strong

I går fick Myran sig ett bad:) Och tänk hon är fortfarande riktigt fin! Gamla fina lilla Myran. I dag så blev det en riktig genomgång av pälsen på henne:) Kan ju faktiskt inte tro att hon fyller 15 år snart!
Hon är ju helt otrolig denna gamla hund. Och när kameran kom fram, ja då förstod hon... Jag ska bli fotad:)) Tyvärr så hör hon inte något längre. Men hon är pigg och har bra koll på det mesta ändå.

Igår var det inte så bra efter att jag var ute och tog kort av Fivel o Harry...
Det hade inte gått riktigt trekvart efter att jag varit uppe vid sjön med hundarna så kom vargen... Ja det blev hundar in. Och kvälls kissen blev i koppel...
Inte så roligt att ha den helt in på huset... Men det kanske var en stackars hane som hade lite kärleksbekymmer...
21 April 2009  | Länk | Myran | 0 kommentar
Valpar i sommar?

Nu är helgen över, och det var jobb hela helgen. Men nästa är jag ledig:) Alexandra har varit i Sunne och jobbat. Och Fredrika har tagit sitt påsklov nu.
I går kväll var jag till Jennika och hämtade hem Fivels fästman:) Och som sagt det var kärlek på direkten! Så nu är det bara att vänta och se. Har vi tur så blir det underbara små Corgivalpar här efter midsommar! Han är så underbart trevlig unga herr Harry!
Idag är jag ledig, har ordnat med bur till mina små Vaktlar som jag också hämtade igår:) Vilkna trevliga små "hönor".
Skickar med en nytagen bild av Fivel o Harry:))
20 April 2009  | Länk | Kennel Welcop´s | 0 kommentar
Fredrika o Oskars nya valp

Välkommen Magic!
Nu har Fredrika och Oskar fått sin underbara valp. En Engelsk Springer Spaniel. Hon är så söt! Hon är Brun/vit med Tan tecken:) Och inte ett dugg bekymrad för de andra hundarna. När Sereda kom tyckte hon nog bara allt var häftigt med så långa ben:) Myran är det jätteskoj att jaga runt... Men då fräser gammel mor till och så är det bra, men hon står ut länge med denna lilla valp:) Corgisar i full fart jätte skoj! Lappar som vill kolla läget. Ja nu har lilla Maggan mycket att hålla koll på:)
13 April 2009  | Länk | Nya friska tag | 0 kommentar
Påsk

Påskafton 2009!
GLAD PÅSK!
Vilken dag! Varmt o skönt och strålande sol! Och helt underbart. Har jobbat hela dagen. Fredrika har även varit med uppe på jobbet idag. Allt funkar så bra!
Väl hemma så möts jag av färdiglagad mat:) Fredrika fick gå hem tidigare, så då hade hon ordnat med Janssons frestelse och köttbullar ägghalvor, och allt vad det nu innebär.
Sedan så blev det en underbar promenad med mina 5 hundar! Gick ner till Myrudden och tillbaka. Så varmt o skönt!
Shanelle har nu sin underbara unghundsfällning:(( Jag som trodde att det kanske kunde bli någon utställning... Men men det är väl bara att vänta... Humlan fäller också något så otroligt... Så Larv är tydligen inte att tänka på...
Fivel har i alla fall börjat löpa nu äntligen! Så har vi tur så kommer det att bli valpar här på kennel Welcop´s i sommar.
Och på tal om sommar! Tussi har redan fått på sig sina sommarskor!!! Så nu min goa lilla häst slipper du att vara broddad till midsommar:)) Han brukar säga så våran hovslagare, Tussi är först att bli vinterskodd, och sist att få sommarskor... så nu i år ligger vi bra med i tiden!!!
Ha nu en riktigt underbar påsk!
11 April 2009  | Länk | Våren är här! | 1 kommentar
SOL

Det ser ut för att bli sol idag också! Så underbart. Har varit ute och gjort rent hos lilla Elsa nu på morgonen. Var tvungen att låsa ut henne i hundgården:) Hon var så nyfiken på vad jag hll på med så det var nästan hopplöst! Sedan så har Fredrika hjälpt min att frosta av frysen... Sån´t är inte roligt. Det tar för lång tid...

I går hann jag med mycket. Alexandra skulle ha stalltjänst i Arvika på ridskolan. Så hon var på plats redan kl 7. Då passade jag på att åka till mor o far. Klippte pappa:) Det behövdes:) Sen så tog vi en promenad uppe i skogen jag o pappa Tabasco o Sereda. Gick ovanför Ängbråten o upp runt Valmans torp= Valmannere.
Mamma hade ordnat med middag när vi kom tillbaka. Helt underbart!
Klockan gick o jag hade mycket kvar på programmet:))
Ut o kolla om Anders var hemma, men icke sa nicke. Fortsatte mot Glava. Siv fick sig besök:) Det var så länge sedan jag var hos henne, hon var ju som min extra mamma när jag var ung... Nästa stopp blev Svenserud, Mikaela hade köpt en spjälsäng. Bara att försöka möblera i bilen:)) Nu blev det mormors tur att få påhälsning! Alltid lika roligt att komma till henne!

Men som sagt nu var jag tvungen att fortsätta min färd, skulle ju egentligen till Grums! Marie hade varit så underbart snäll o plockat med en barnvagn som jag köpt på Blocket. Och hon kom ju den vägen fram när hon kör från Uppsala. Tack Marie för att du finns!
Ja det är ju egentligen inte jag som ska ha vagnen då... Men tänkte att det kan vara bra att ha en här hemma nu när det börjar bli barnbarn:)) Den var så fin o lätt! Så nu är det bara för mig att vänta på att den lille kommer ut:))
Så denna dagen gick väldigt fort den också...
Ja detta var en liten rapport från "gumman" på Brududden.

I morgon Måndag så börjar Fredrika sin hårda bana med praktik uppe på mitt jobb:)) Stackars henne:)) Nej det blir riktigt roligt att hon får följa med på praktik uppe på hemvården Norra!
5 April 2009  | Länk | Tittie | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Christina Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida