Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Utställning.

Ja då har vi varit i Västerås då idag;) Hade med Sereda och Shanelle på utställningen. Min stora vackra underbara Borzoi gick det ju inte så bra för... Men hon är i alla fall min glada och lyckliga Sereda, det kan inte någon ta i från oss! Hon är ju bara så fantastiskt underbar denna hunden!

Se´n så var det dax för "Snell" ja hon heter ju faktiskt, Welcop´s Sunshine Shanelle denna lilla läckra dam. Hon blir vä tyvärr aldrig vuxen för mig... Ja hon var i alla fall helt underbar i ringen i dag. Tänkte att vi tar det väl som en träning... Men hon blev bästa tik! Med cert! Och se´n blev hon bäst i rasen! Ja vilken dag:) Hon fick ju även sitt svenska utställnings championat nu i dag! Så roligt;)
Och Sputnic hennes broder fick sitt första cert i dag!
Ingemarie var också med och gjorde debut med sin Vita Herdehund "Smali" som var så duktig. Han fick en underbar kritik med ett första pris och hp.
Tyvärr så har vi inte hunnit med några bilder... Men det kommer;)
Och förresten, Freesia har nu fått sina valpar. Tyvärr så blev det ju inte riktigt vad jag hade tänkt... Men hon har i alla fall en liten gosse kvar... Ja det kan ju bli lite problem ibland...
25 April 2010  | Länk | Welcops Sunshine Shanelle | 0 kommentar
En tur

till Skärblacka blev det... Men Freesia ville tydligen inte valpa än. Tina trodde att hon var på gång när hon ringde på måndag em. Men icke sa nicke. Ja det är inte så mycket att göra åt. Valpningen drar ju igång när det är dax. Men som sagt, jag har ju inte varit med någon gång att de gått över tiden;) Ja ja nu är det så. Hade ju velat ta med henne hem så jag hade haft koll... Men Tina valde att ta allt ansvar för vad som kan hända. Så nu är det bara att hålla tummarna för att allt ska gå bra. Freesia var ju inte så tjock om magen. Men valpar var det där inne i alla fall. Och som jag kunde känna så var de inte som jätte valpar heller;)Kanske är önske kännande...
Men jag fick i alla fall komma o hälsa på Tina o Leo en sväng! Inte illa det heller;)
Blev några bilder tagna av Felix också. Han är ju riktigt söt fast han är långhårig...
21 April 2010  | Länk | Freesia och Fivel | 0 kommentar
Full storm

är det i mellanåt... Inte roligt. Och snön den vräker ner stundvis...
Är barnvakt till denna lilla godingen Simon. Jisses vilken go unge! Men det är klart, han brås väl på mormor;)
Här går vi i väntans tider... Freesia ska valpa, men jag har inte hört något från dom idag. Så det ser ut för att bli en lugn natt i alla fall. Får kanske åka till Skärblacka i morgon. Det blir långt, men så är det... Tina får ju ta allt jobbet med valparna, men det ska säkert gå bra... Det är ju som sagt inte bara bara med en valpkull... Det är ju så mycket som måste klaffa. Jag har ju tur som bor så nära jobbet, kan ju bara svänga in när jag har rast. Och det är ju en riktigt otrolig fördel som jag har i mitt jobb. Att grupplokalen ligger så nära hem;)
Ja vi får nu se vad som kan komma ut från Freesia, är riktigt nyfiken nu hur många det kan bli!
18 April 2010  | Länk | Tittie | 0 kommentar
Nästan 16 år...

Lilla lilla Myran. I dag fick du somna in nästan 16 år gammal. Du skulle fylla den 8/6. Du har funnits med oss länge, fast du bodde även med Mia o Anja flera år. Nu har du fått vandra vidare. Du har varit en frisk och pigg hund hela livet. Lite krämpor har det väl varit. Men inte något som har stört dig. Förra vintern så miste du hörsel. Men du klarade dig bra ändå. Men nu för ett litet tag sedan så blev du troligen även blind på ett öga.
Jag tänker tillbaka på åren när du var ung...
När vi var på utställning med en vacker liten Shih Tzu dam med lång svajjande päls! Du var så vacker!
Men senare så klippte vi ner pälsen så du fick vara som alla andra hundar... Det gillade du. Efter att du blivit nerklippt så körde du riktiga race;) Vilken fart du fick upp! Lilla vännen. Det kommer att vara konstigt här hemma nu... Ingen liten Myra som kommer och vill ut...
R.I.P älskade lilla vännen...
15 April 2010  | Länk | Myran | 4 kommentarer
Sädesärlan

Fick jag syn på nere i Allstakan i går kväll när jag jobbade! Nu är den riktiga våren äntligen här!!!Underbart.
Hemma på en delad tur. Har hjälpt Nanna med det sista i stallet. Och tvättat bilen;) Det behövdes... Nu får jag ta fönster och invändigt kanske i morgon. Hinner inte nu. Fick en "go" bild av Sefja i går när vi var ute. Hon är ju lite söt denna hunden.
Men hon är ju så rädd... Är några som håller på och skjuter med gevär i vårat grannskap... Så det är väl snart dax att få lugnande till denna stackars skotträdda hund... Hon spränger sig från hundgården om hon skulle råka sitta där och är helt förstörd. Skakar och flämtar... Lilla Sefja. Så det är att ha henne inne när vi är på jobb. Då är hon trygg. Ja det är synd hur det ska behöva vara.
Nej nu blir det en snabb titt i kylskåpet;) och en ännu snabbare dusch:)) Plikten kallar.
10 April 2010  | Länk | Våren är här! | 1 kommentar
Tiden den bara rusar...

Ja det gör den verkligen;) Men det är väl bara att försöka hänga med. Har lite djävelusiskt ont i hö hand/handled nu... Men det får gå det också. Har varit lindad i dag. Men som sagt, skulle ju va det i arbetet också... Fast det funkar ju inte så bra.
Ja förra veckan gick ju väldigt fort;) Eskilstuna, Mölndal, hemma Glava, Älgå. Men jag hann med mycket på kort tid. Ja nu är det ju bara för Merete att vänta på den nya transporten, och Kristin på sin Irländska Varghunds valp;) Och den hunden blir stor!

Skickar med en "go" bild av min systers 2 collie, Greven o Malte.
1 April 2010  | Länk | Tittie | 3 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Christina Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida