Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Norge

En dag i Norge blev det denna Lördag;) Med bra resultat! Ingemaries Smali tog sitt 2 cert och blev BIR! Grattis;) Har haft strålande sol hela dagen. Och den ringen var utomhus! Ja det har varit en riktigt bra dag. Inte illa. I morgon bär det av igen till samma ställe;) Kanske hon har en Champion med sig hem? Skulle ju vara trevligt.
Nu inväntar jag bara att Alexandra ska komma hem, då blir det en sväng till Charlottenberg.


(bild av min lilla struts;) )
30 April 2011  | Länk | Tittie | 0 kommentar
Ja det kan man verkligen säga;)

Vilken underbar dag! strålande sol och så underbart det varit denna dag! Ja det är ju jämt helt underbart att leva:=) Startade dagen med att förflytta mina små hulliganer till store hundgården uppe mot skogen idag. Gissa om det var mycket att undersöka! Det såg ut som jag hade hela stora hundgården full av rävungar;) Oj oj oj vad de hade brått att undersöka allt. De är ju bara för härliga. Tror jag kommer att ha trötta valpar i kväll:=)

Trav har vi också hunnit med under dagens lopp. Merete o Pacific Joy kom på 5 plats. Men jag är glad att allt gick bra o att han skötte sig. Han är lite speciell denna gossen;) Han har inte tävlat heller något i år pga olika omständigheter... Men som sagt han skötte sig fint!

Ja då har Nelson åkt tillbaka till Madde. Tror han var överlycklig att få följa med sin matte hem nu. Passade på att tillbringa den sista tiden uppe vid sjön där de älskar att vara, även jag;)
Och så klart att det blivit nya bilder igen:=) I morgon bär det i väg till Norge med Ingemarie o Smali på utställning. Ha en underbar helg nu alla mina vänner!
29 April 2011  | Länk | Våren är här! | 1 kommentar
Mina små;)

Ja de är ju för härliga dessa valpar;) tänk vad de höll på o busa förut när de var med lösa ute! Valpar överallt... Påhittsamma småttingar vill jag lova:=) Som sagt kameran är ju med för det mesta, så åter igen lite bilder av busungarna. Faylinn fann vägen till sjön... Och de andra var inte sena med att hänga på. Ja det är roligt med stora vida världen! Faylinn hade tom varit ute o testat hur det var ute i vattnet/gyttjan;) Nej nu får det bli att äte o dra iväg till jobbet. Ha en underbar eftermiddag alla mina vänner.
28 April 2011  | Länk | Kennel Welcop´s | 1 kommentar
1 år idag;) och 1 år i morgon;)

Just det! Belanka och Fia fyller ju 1 år. Mina småttingar! Ja det blev att åka o köpa ett gäng med tuggben så att alla fick något att gnaga på:=) Kan säga att det blev en hel del ben... Alla vuxna och sen valparna. Men Belanka o Fia fick de största i alla fall;)
Gå in o kolla på lite nya bilder som jag tagit idag;) Både av Alston o Lily, Fia o Belanka mm.
27 April 2011  | Länk | Kennel Welcop´s | 0 kommentar
Första turen nere på banan.

Ja då har jag varit med Merete nere på travbanan i Arvika med lille mannen, Valle. För första gången i sitt liv så har han varit där och sprungit;) Så lugn och fin han var hela tiden, både i transporten och på stallbacken och på banan!
Ja det ska bli roligt att få följa denna.
Nanna o Eddie ska flytta! Har fått hyra ett hus nere i Näbbol. Ja se dessa barna de blir stora de;)
Nu ska jag bara fixa lite innan jobbet kallar.
26 April 2011  | Länk | Våren är här! | 0 kommentar
Övernattning;)

Har just hämtat Simon. Mikaela jobbar nere i Glava i natt. Och då fick drängen komma upp till mormor;) Han har varit sjuk en längre tid så det blir nog för jobbigt med dagis. Han måste få hämta krafter först.
Har varit till mormor o hälsat på;) Alltid lika trevligt! Kan inte tro att hon blir 91 år nu i Juni...
Hon blev så glad när jag hade med kycklingarna som nästan var dags färska o visade henne:=) Hade med 11 små kycklingar som Anders barn skulle få;)
Tänk sa hon... så roligt det var när jag hade höns, de var så tama... Ja det var roligt att få visa henne dom.

Skickar med en bild av Lily;) En helt bedårande liten go flicka som söker ett eget hem;)
25 April 2011  | Länk | Barnbarn | 2 kommentarer
Flyttat

Ja då har 4 av valparna flyttat... Men det är ju som sagt så det ska vara. Musti åkte till Finland idag. Rhoselyn och Tingeling flyttade igår. och Elwin flyttade i onsdags. Ja så nu är det "bara" 6 underbara corgivalpar kvar. Nästan som en normal kull:=)

Det finns fortfarande 3 tika kvar som söker egna hem. Varav 1 stubb.
Idag har vi varit uppe vid sjön så de har lekt;) Det är verkligen roligt, tänk så de busar där uppe!
Och även mor i huset har haft sin första vilostund uppe på bryggan;) Gissa om det var underbart.
Nu väntar vi på att maten ska bli färdig. Blir Janssons frestelse med till tugg.
Ja det är ju påsk! GLAD PÅSK alla vänner!
22 April 2011  | Länk | Kennel Welcop´s | 2 kommentarer
8 veckor

Ja idag är de redan 8 veckor! Hur fort har inte detta gått??? Hinner inte med alls känns det som. Ja ja livet ska tydligen vara så. Våra kära gamlingar säger att vänta du så ska du få se hur fort det kommer att gå när du blir äldre! Kan livet gå fortare än vad det gör!!! Morgon kväll morgon kväll... Ja dagarna bara rusar från mig.
I natt har lill drängen sovit hos mormor;) Mia skulle jobba natt i Glava. O Roger skulle börja tidigt. Så då fick han stanna kvar i Gunnarskog.
Idag har även Mithra fått sin vaccination, och valparna är besiktade, chippade och vaccinerade. Härligt när allt detta är klart. Det står som komentar om hela kullen, fina valpar! Känns riktigt bra.
Och nu har den första gossen flyttat. Welcop´s Elwin har flyttat till Lindesberg. Lycka till säger vi till han och hans nya familj!
Och i morgon flyttar nog 2 av tikarna. På Fredag så åker lilla "Musti" till Finland.
Och en sak måste jag ju också säga;) Lommen har kommit uppe i sjön!!!
Isen är borta!!! Ligger bara lite "is röffs" i vika. Annars så är den nu en sjö!
Och även den gula ärlan har kommit till oss i år också!
20 April 2011  | Länk | valpar | 2 kommentarer
Sädesärlan har kommit

Jo nu har jag sett den idag! Lite sent men bättre sent än aldrig! Nu är det verkligen våren! Underbart!
Nanna o Mithra har varit på hopptävling idag. Gick jättebra! Grattis till min häst o dotter;)
Badat Sereda inför dagens utställning, och allt som hör till... Fön borstning ja hela kittet:=) Lite mör i ryggen vill jag lova. Men nu gnistrar det i hennes vackra päls! Så underbart vackert det är att bara stå o titta på henne... Ja Fia är också badad och genom borstad. Hon ska ju få komma på sin första riktiga utställning hon också. Ja till morgonen bär det av till Västerås:=)
Idag har det varit strålande sol. Haft med valparna uppe i skogen en sväng. Tänk så mycket roligt det finns att undersöka där!
16 April 2011  | Länk | Våren är här! | 4 kommentarer
Tiden bara rusar iväg

Och valparna har redan hunnit fylla 6 veckor... Vart har tiden tagit vägen???
Fattar inte hur fort detta har gått. Ja ja så är det.

Som sagt nu är det bara 2 veckor kvar innan Musti åker till Finland.
Sen så har jag ju lite problem denna gången vilken av valparna jag kommer att behålla... Nu var det svårt. Annars så brukar jag alltid ha fastnat för den jag ska ha direkt när de är födda... Men nu är det förmånga som jag kan tänka mig ha kvar...

Idag har det varit en jobbardag igen;)
Men det är inte någon sak när flickorna hjälper mig de dagar som ja har heldag:=) Tack mina älskade barn för att ni jhjälper mig!
Valparna har varit ute flera gånger nu idag när det varit så fint väder. Inspekterat hönor och ankor:=) Det är spännande för Corgi valpar det! Ja det ska börjas i tid.
7 April 2011  | Länk | valpar | 0 kommentar
Känner mig inte pigg...

Nu i kväll så känns det som att förkylningen tagit ny fart... Åkte ju på en omgång i början av veckan utan att va "sjuk" om jag säger så. Men hostig blir jag ju direkt så fort som det är något. Men nu i kväll så känns det annorlunda... Ont i hôvve, halsen och ont i örat. Ja kanske jag inte är riktigt bra helt sonika... Känns som att det sitter i vart enda hålrum... Kanske bihåleinflamation? Ja ja. Kanske jag får ringa farbror dokror´n. Ja nu räcker det med klagan;) Ska va gla att en tar sej ur sänga om möran i alla fall:=)

Men jag kan i alla fall säga att valparna är det full rulle på i alla fall;) Oj oj oj vad de växer!
Tänkte jag skulle ha tagit nya bilder av dom denna helg, men det får bli i morgon i stället. Fixar inte det idag...
Men som sagt, i morgon är det en ny dag, nya krafter och kanske jag är helt pigg igen:=)
3 April 2011  | Länk | Tittie | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Christina Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida