Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Och valparna växer!

Ja man kan nästan se hur de växer dag för dag... De största blir ju redan 8 veckor på Lördag, hur fort har det gått...
På Fredag blir det veterinärbesiktning av dom. Ja nu får de vara med om mkt. Häromdagen så hade Mikaela ordnat små halsband till var o en:=) så nu har de provat på att ha det också. Sen så har vi varit ute på bilträning också. Ja allt ska ju inte behöva vara nytt när de lämnar sina syskon o mamma. Men de var riktigt duktiga i bilen;)
"Pinnen o Hontas" växer de också, har börjat busa med varandra nu:=)
och småttingarna de är bara så nöjda;=) Väntar på att de börjar leka de också.
30 April 2013  | Länk | Våren är här! | 0 kommentar
Vi växer o växer...

Tänk vad fort tiden går... Nu är de första småttingarna redan 6,5 vecka... Hur fort går inte tiden? ja man kan ju undra. Har beställt halsband till dom nu;) Och tänk när de är ute vad mycket det är för dom att utforska! Ja de är för härliga. Finns någon hane o 1 tik kvar i denna kullen som är till salu.

Kull nr 2 har fått börja med att äta köttfärs nu:=) Ja de var inte tröga med att förstå att detta var ju riktigt gott!!! De börjar också få tänder nu... Skulle tro att deras kära mor snart lämnar valplådan...

Kull nr 3 blir 2 veckor i morgon, där väntar vi på att ögonen ska öppnas:=) Och de växer o blir stora alldeles för fort dom också... Snart är väl de med här nere dom också... Där tror jag att endast hanvalpen finns kvar till salu.

Så finns det intresse för valp från Kennel Welcop´s så finns det någon kvar som ännu inte är tingad, intresserad? Välkommen att höra av dig.
24 April 2013  | Länk | valpar | 0 kommentar
5 veckor

Ja idag är valparna redan 5 veckor! Och som sagt, det är svårt att gå ifrån dessa underbara småttingar:=)
Finns några som inte är tingade kvar till salu... Både stubb och långsvansade. Blir faktiskt "lite" svårt att lämna dom... Men som sagt det är ju så, kan ju inte behålla allt...

Humlans valpar är nu dryga veckan, och de börjar ju också bli riktiga valpar nu;) Ja de är ju så goa. Ska bli riktigt roligt att se vad det blir av dom 2. Förra kullen med samma kombination blev ju faktiskt riktigt bra. Så det hoppas vi på även att dessa småttingar ska bli.

Elfie flickan är ju en sådan duktig mamma! i den valplådan sovs det mesta delen av dagen när det inte är matdags;) och som sagt det ser ut som att de äter varje gång jag går förbi valplådan:=)
13 April 2013  | Länk | Kennel Welcop´s | 1 kommentar
Elfies valpar

Nu är de här de sista valparna! Elfie ligger nu så nöjd med sina småttingar i valplådan. Vilken duktig mamma. Efter att hon intagit sin plats i valplådan så tog det inte ens 2 timmar förrän den första valpen var född:=) Ja hon var verkligen duktig. Så nu ser allt ut för att vara bra. 1 hane och 4 tikar blev det.

Och de "stora" valparna leker o leker! Tänk att de blir 5 veckor till helgen redan... Hur fort kan tiden gå?

11 April 2013  | Länk | valpar | 0 kommentar
Elfie

Ja nu väntar vi på att Elfies valpar ska komma under dagen. Hon har börjat förbereda sig för de kommande småttingarna;) Hoppas nu att allt går som det ska denna gången! För som sagt det är inte givet...

Annars så växer de andra valparna så det knakar! Tycker redan de ser ut som 8 veckors valpar... Vad ska de det bli av dessa underbara småttingar! Är ju faktiskt flera ur den kullen som gärna kunde fått stanna kvar... Men som sagt nu räcker det med hundar här hemma ett tag. Tror vi har så vi klarar oss:=)

Humlans valpar har nu också börjat att komma sig, hon hade nog svårt att släppa mjölken de första dagarna tror jag... Men idag ser det ut för att fungera som det ska. Ja som sagt det är inte bara bara att föda upp valpar när det väl börjar krångla... Men som sagt nu ser vi framåt igen!

Och som sagt har vi tur så har Elfies valpar kommit innan natten!
10 April 2013  | Länk | Kennel Welcop´s | 0 kommentar
Äntligen är Humlans valpar födda!

Ja nu är valparna här;) Som sagt så blev jag riktigt lurad av Humlan... Så valpmagig som hon var, och så var det bara 2 valpar! Ja ja men något fick hon för besväret i alla fall. Troligen så var det så mkt fostervatten som gjorde att jag trodde det var många valpar. Men som sagt, nu har de i alla fall fötts!
En tricolor långsvansad hane som kommer att heta Pinoccio eller om han kommer att stava Pinocchio det har jag inte bestämt ännu. Och en röd/vit stubbsvansad tik som heter Pocahontas.
De är så otroligt vackert tecknade så jag blir nästan lite sjuk... Lite vitt vid nosen och så jämna teckningar som de har;) Ja det är inte illa. Så nu har Shanelle och hennes syskon fått 2 underbara små syskon;)

Och "huliganerna" som snart är 4 veckor, ja där vill jag lova det är full rulle:=) Fia är nu helt återställd efter den hårda pärs hon gick igenom. Men som sagt nu tror jag den flickan är mer laddad än hon har varit någonsin! Ja det är helt underbart!
5 April 2013  | Länk | Welcop´s Bumblebee | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Christina Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida