Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Hemma igen

Nu är vi tillbaka hemma igen. Har varit med på sjukhuset i Karlstad en liten sväng. Helt otroligt vilken utrustning det finns för de olika delarna på kroppen:)) Men som sagt, de fann inte något fel på Mikaela. Och det onda har inte kommit tillbaka heller. Så det är ju bra. Hjärtultran visade inte heller något fel på hennes hjärta, tack och lov.
Men som sagt, nu är vi hemma igen.Och Mikaela är här hemma o hälsar på. Alexandra fick sjuts hem från skolan av henne.
28 Maj 2009  | Länk | Tittie | 1 kommentar
Den gångna helgen

Ja helgen blev väl inte det jag hade tänkt... Gônnerske mârten, Alexandra var med och körd Hampus med rockarden. Han tyckte nog om när alla kom fram o klappade han:) Mycket folk, strålande sol. En helt underbart vacker dag. Men det hände för mycket för oss... Mikaela o Roger kom, ja då hade ju Mia så ont i rygg/mage så det blev akut till Arvika sjukhus... Tack Siv L för att du hjälpte mig. Sedan så bar det av med ambulans till Karlstad för Mikaela o Roger... Och där är de fortfarande... Vet ännu inte vad det är som gjort så fruktansvärt ont. Inte nog med det att de fick ge sig i väg.
Sedan var mamma o pappa uppe på mârten också, o pappa skulle hjälpa mig att ta in rockarden i transporten. Ja då var olyckan framme...
Han kom i kläm med handen så illa att hela översidan av handen spräckte så senor o allt blev blottat... Oj oj oj. Vad göra? Upp på Gunnebo o hämta något att lägga förband med... Det såg inte trevligt ut. Stackars pappa. Ja de fick ju också ta vägen över akuten. Tänk er att pappa gick med på det till slut! Han var som vit om näsan. O vad det måste gjort ont. Så nu går han där med en massa stygn. Och som sagt, helgen blev inte som jag tänkt...
25 Maj 2009  | Länk | Tittie | 1 kommentar
Vaktlar

Nu har Vaklarna börjat kläckas:) Det kommer någon ny kyckling nästan varje gång jag tittar till de andra. Så nu sist när jag var ute så var de 10 stycken:)) Så små och söta! De är som en stor humlai storleken:) Helt otroligt. Och så pigga och allerta de ser ut att vara. Ankungarna undrar nog vad det är som kommit i buren brevid...
Har även varit ute o snickrat en annan bur till de stora Vaktlarna. De har fått flytta in i det gamla stallet, till Elsa.
21 Maj 2009  | Länk | Nya friska tag | 3 kommentarer
Vilken kväll

Helt underbart!
Vilken kväll det varit nu idag:) Sol mestadels, men även någon riktig regnskur! Men så härligt. Jobbat heladagen men slutade vid 16:00. Var ute med hundarna så att de fick springa av sig det värsta efter att middagen var avklarad... Tänk så lyckliga de är när de riktigt rusar fram över åkern:)) Se´n så blir det tvär stopp! Då är det dax att gräva sork! Tänk så de håller på. Men lyckliga är de i alla fall. Bara de får springa lösa!

Har även eldat en massa gamla kläder och skräp... Tänk vad mycket det blir... Men tyvärr så märks det inte så väl, fast vi försökt få bort mycket...
Hästarna fick gå uppe vid sjön o beta nu när vi var ute och höll på:) Ja, då fick ju Barbie bli på bild... Och förresten! Den första Vakteln har kläckts!!! Så söt!!! Bilder kommer snart! Den var som en humla! Ja det finns inte ord så söt var den! Men det är mera påväg ut ur skalen!
20 Maj 2009  | Länk | Tittie | 0 kommentar
Svea blev BIS!

Vilken dag!
Inofficiell utställning i Sunne. 3 kullsyskon från förra årets Corgivalpar var med:) Så roligt att se dom tillsammans! Sputnic blev BIM och Svea blev bästa tik Och blev då BIR! Grattis till både Kristin o Sputnic och Mirjam o Svea! Ja ja Mirjam o Svea slog ju ut min lilla skönhet Shanelle:)) Men vad gör väl det! Grattis till er ännu en gång!
Men det är inte slut på gratulationerna ännu! Mirjam och Svea blev nämligen Best in Show också! Grattis, bra jobbat! Och reserv BIS gick faktiskt till min underbara Borzoi Sereda! Kan inte säga annat än vilken dag!
Och Lisa som nu äntligen visade Salla:)) Vilken skillnad när matte visade henne:)) Bra jobbat Lisa! Ha ha nu vet jag att du fixar det!!!
Skickar med en bild av en lycklig Best in Show vinnare!
17 Maj 2009  | Länk | Utställningar | 0 kommentar
Tabasco 5 år

Mattes älskade Tabasco fyller år idag! Tänk att han redan är 5 år... Mammas "heffaklump". Ja säga vad de vill om Basco, men det är i alla fall min älskling. Det är en riktig mammegris. Vaktar gör han kanske lite väl mycket när jag inte är hemma... Men är matte hemma så får det komma och gå folk hur som helst:) Nästan i alla fall. Vissa barn tycker han är otäcka. Men ser han att jag tycker det är ok. Ja då går det bra. Lilla Oliver tycker han om, för han brukar alltid bjuda på något gott:)
Idag fick Mikaela o Nimbus fastna på kort:)
Vilken underbar dag! Sol och helt underbart.
Hästarna fick gå en stund och beta uppe på dammen, det brukar de få göra innan det är dax för Fortum att röja gräs:))

Har badat min lilla docka inför utställningen i helgen. Men det tar ett tag att shamponera in en stor Borzoi... Lite lättare med Corgisarna:)) Ska försöka få någon bild av min stora vackra hund! Hon är så vit så det glänser och glittrar av henne. Hon är bara så underbart
15 Maj 2009  | Länk | Födelsedag | 1 kommentar
3 Ankungar

Ja nu är det klart med ankäggen. 3 underbara ankungar har det blivit! Ja så underbart söta små ankungar. Men som sagt, det blev inte så många som jag hade hoppats på, men några blev det i alla fall. Bättre lycka nästa gång kan man väl säga... Nu får vi vänta på Vaktlarna, de äggen är ju som sagt på plats nu. Detta var ju riktigt spännande! Vill kläcka fram allt möjligt... Men men det tar sin lilla tid. Kanske jag lägger några mer ankägg om Oskars anka fortätter att lägga ägg:)) Eller varför inte några roliga hönor:) Skickar med en bild av mina yngsta småttingar från Brududden.
8 Maj 2009  | Länk | Nya friska tag | 1 kommentar
Ankungar!

Nu har den första ankungen kläckts! Så söt! Har ju egentligen inte tid att fara på jobbet, men plikten kallar som sagt... Skulle ju gärna stanna hemma idag och se när de andra små kommer ur sina skal:) Nu har i alla fall nummer 1 fått lägga sig under värmelampan. Och sedan så får jag väl plocka dit resten allt efter hand. Annars så är allt som vanligt, jobb, ledig jobb ledig. Ja så som livet är:) Sedan så får vi ju vänta på små vaktlar och hundvalpar:) Det är mycket pågång nu! Roligt! Ja det är så som livet ska vara:) Full fart! Bild kommer på mina nya små bäbisar:))
6 Maj 2009  | Länk | Nya friska tag | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Christina Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida