Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Nu är det sommar!

Äntligen! ja säger bara det;) Nu har jag o Tanja varit uppe vid sjön i eftermiddag. Gissa vad vi gjorde;)) Just det. Vi simmade, helt underbart. Trodde ju inte att det redan var simvänligt. Men det kan jag säga att det var! Ja då var årets första bad avklarat för denna gången. Men nu vet både jag och gamel tant att det är helt ok att lägga sig i plurret. Så som sagt nu är det SOMMAR!!!
Och snart student för lill flickan... Ja inte har jag några små barn längre... Torsdag den 10/6 kl 15:00 så är skolan slut för Alexandra. Hur fort har mitt liv rusat iväg???. Det är ju inte länge sedan de var små...
Tur att det redan har kommit ett barnbarn;)
31 Maj 2010  | Länk | Tittie | 2 kommentarer
Sommaren är här!

Vad kan man säga mer än att sommaren var riktigt efterlängtad;) Har en känsla av att jag inte kommer att hamna i sängen något tidigt i kväll... Det har ju varit så fantastiskt ute nu i em sedan jag kom hem från jobbet. Solen skiner och det är varmt och gött!!! Jag älskar denna ljuva tid. Tyvärr så klarar jag inte av att ta vara på de fina dagarna som jag skulle vilja göra. Men jag försöker i alla fall. Det skulle faktist vara staffbart att behöva jobba soliga dagar:))
Fick höra att mina kära fyrfotade vänner, hundarna hade varit på rymmen i morse... men de kom tillbaka allihopa. Tack och lov. Vet inte riktigt hur de hade klarat att smita. Men de är kluriga de små liven!
Nu i kväll så har jag gått uppe i skogen och plockar murklor! Så rogivande det är att bara gå och strosa runt med hundarna.
I morgon är det Gônnerske mârten, så då får jag väl lov att åka ner en sväng:)
Nytagna bilder av den lilla godingen Simon har det också blivit .
21 Maj 2010  | Länk | Tittie | 2 kommentarer
Ja då var det födelsedag igen.

Mammas lilla gosse fyller 6 år. Nu var det tätt mellan födelsedagarna;) Man får ju faktiskt inte glömma bort de fyrfotade... De är ju också familjemedlemmar. I dag har det varit jobb. Regn från och till. Men så i em så sprack det upp;) SOLEN kom fram, och jisses vad det blev varmt! Det var att få fram kortare byxor när jag kom hem från jobbet.
Tror man kunde höra hur knopparna spräckte ut i träden:))
Och i morse så var det faktiskt 10 grader varmt när jag var ute och ordnade med djuren innan jobbet. Helt underbart är det i alla fall nu.Vilken vacker tid. Ta vara på stunden här och nu alla mina vänner! Det går så fort över denna underbara tid... Så passa på och njut av de fina dagarna. Det ska i alla fall jag försöka att göra.
15 Maj 2010  | Länk | Welcop´s Tabasco | 1 kommentar
3 år idag

Ja det fyller min kära Sereda;) Tänk att hon redan är 3 år. Kan ju inte riktigt förstå det... Och nu idag så kan jag ju säga att hon är totalt urfälld... Min älskade socker topp! Men kanske pälsen har kommit tillbaka innan sommaren;) Kan ju alltid hoppas det.
Om 2 dagar fyller min andra älskling 6 år;) Mammas "basseman" Tabasco. 6 år... Tänk hur fort det kan gå. Tycker ju inte att det var längesedan han var född. Men uppenbarligen så har åren bara rusat iväg.
Idag har jag hört Göken! Han har kockat i väster länge och väl. Var som att det hakat upp sig! Ja så nu är det väl snart försommar.
Oskar ska hjälpa mig att byta däck på min pärla senare under kvällen. Tror inte att min bil är så laglig längre... Så det är väl bäst att fixa innan det är för sent.
13 Maj 2010  | Länk | Sereda | 3 kommentarer
Helt underbart

och jag är ledig! Ja kan det bli bättre? Hovslagarn har varit här och fixat med hästarnas hovar, så nu får vi verkligen hoppas att det blir sommar;) Ja det kan ju inte bli snö o drivis igen... Men vem vet...
Strålande sol nästan hela dagen. Men det har blåst lite väl kallt. Fast man kan ju inte få allt...
Ja då har det ordnat sig för lilla "Paintball" också. Ingela som hade Sigge känner att det är dax med en ny Corgi nu! Alltid roligt när de som haft förr känner att nu vill jag ha en Corgi igen. Tror att det känns bra för min äldsta dotter också sedan "Dora" flyttade in i familjen. Kan förstå att det blir tomt utan dessa underbara hundar...
Har varit hem till Lisa och tagit lite bilder av Tudor och Dag-Otto;) Vilkna underbara gossar! Tudor flyttar nu till Sundsvall i morgon. Lycka till säger vi till de nya ägarna, och ni kommer att få en gudomligt go och snäll valp!
Lite nya bilder är det också i mitt fotoalbum:)
7 Maj 2010  | Länk | Våren är här! | 1 kommentar
Mycket att göra...

Ja då var det ledig dag;) Har varit ute och möblerat om med djuren. Camal o Barbie har ju som sagt kommit hem igen så då måste även de få tak över huvudet. Jag hade ju gjort en bur till mina vaktlar i en av boxarna... Men nu har vi ordnat nytt "boende" till dom i gammla stallet. Ja det finns att mixtra med. Och ank äggen har kläckts färdigt också. 13 gulliga ankebarn blev det till syster yster;)
Nu har vi dragit bort den så kallade häcken på framsidan av huset... Ja det är ett arbete för sig;)
Hörde på radion att det var en lös häst i Gaterondellen i går em. (hade just kommit till parkeringen vid jobbet)Ja ja en från ridskolan tänkte jag lugnt. Men bara en sekund. Kom ju på att jag körde ner lilla Hampus på morgonen... Japp... Visst var det Hampus. Tror ni att jag fick ökad hjärtverksamhet eller...
Men han tog av mot centrum så de fick väl tag på honom vid Kocki kiosken;) Så allt gick bra. Tack och lov.
Skickar med en bild av Freesias valp. Han kommer att heta Welcop´s Paintball. Han har nu redan hunnit bli 1 1/2 vecka. Två veckor på fredag. Tänk vad fort det går.
4 Maj 2010  | Länk | Nya friska tag | 3 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Christina Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida