Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Celing.

Ja som sagt nu är det ju bara Celing som är kvar till salu... Fina underbara Celing! Hon är för härlig, vilken rackare till valp;)
Har som sagt varit ner till Arvika och gjort veterinärbesiktning av Faylinn i dag. Hon flyttar till Ekshärad i början av veckan. Vilken underbar valp! Så snäll och mjuk på alla sätt och vis. Hon var lite åksjuk, men inte värst heller. Får ha med henne nu under helgen på små bilturer.
Väntar på att Simon ska komma och sova hos mig i natt;) Mikaela ska jobba tidigt i morgon. Och då har gubbarna åkt till Elmia.
Ja som sagt, då har hundmaten kommit. 900 kg blev det denna gång... Och nu hoppas jag på att det ska räcka ett tag, men som sagt, det är många magar att mätta:=)
I morgon tar jag med mig Simon och åker "hemöver" till mor o far. Har börjat få hemlängtan efter alla år här i Gunnarskog...
27 Maj 2011  | Länk | valpar | 2 kommentarer
Flyttat.

Ja då har Lily och Luella flyttat. Två av mina småttingar har nu flyttat till egna hem. Nu är det Faylin och Celing som inte har fått något eget ännu.
Faylin är den "mjuka" lilla flickan. Celing är den lilla rackaren som älskar att hitta på saker;) Men de är ju helt underbara båda 2!
Ja Luella har flyttat till Deje och får som sällskap "lilla" Eroz;) En helt underbart vacker och trevlig Borzoi hane!
Och Lily har flyttat till Arvika;) Lycka till säger jag till era nya familje medlemmar!
Nu är det bara att hoppas att Faylin och Celing får ett eget hem också.
24 Maj 2011  | Länk | Kennel Welcop´s | 4 kommentarer
jobb;)

Och Punka 2 dagar i rad på samma ställe! Är inte det helt otroligt... Tror inte att jag vill jobba i morgon delad tur... Kommer att åka på det stället flera gånger i morgon... Och jag med min tur... Ja ja vi får väl utmana ödet även i morgon jag o Anna;) Team working... Ja gossarna nere på bilvården ska ju ha att göra även dom, ja och inte att förglömma bilbärgaren och däckfirmor och chefen:=) Stackars våra chef... Hon har inte haft det roligt denna helgen... Förlåt Birgitta att jag har varit tvungen att störa din ledighet... Men vad gör man när bil efter bil blir punka...
Thats life;)
Ja ja nog om krångel på arbetstid.
På tisdag ska valparna på nytt vaccineras. Och någon ev veterinärbesiktas... Ser ut som att det ordnar sig för mina små. Många vill köpa Lily... Men det finns ju bara en liten Lily...
Tyvärr så fick jag inte telefon nr av hon som ringde på Lily från Exhärad...
Nanna O Mithra har varit på tävling även denna helg, Clear round. Och det gick fint:=) Bra jobbat Nanna o Mithra!
21 Maj 2011  | Länk | Tittie | 0 kommentar
4 flickor...

Ja som sagt det är 4 underbara tikvalpar som ännu inte funnit ett eget hem. 2 långsvansade och 2 stubbar.
Faylin en underbart snäll o go rödvit stubbtik, är bara så snäll och trevlig;)
Lily of the Valley långsvansad trefärgad tik. Också en tjej som bara vill vara go.
Luella;) Rödvit långsvansad tik som älskar livet:=)
Celing röd/vit stubbsvansad tik som också är helt underbar och som också älskar att gå på upptäcktfärd!
Bilder finns under valpar;)
19 Maj 2011  | Länk | Kennel Welcop´s | 0 kommentar
7 år idag

Basse man fyller 7 år idag;) Mitt stora underbara hjärta! Tänk att tiden ska gå så fort... Var ju inte längesedan han var liten. Ja livet rullar på.
Idag flyttar Alexandra o Eddie... Nu är jag riktigt gamal idag. Vad ska det bli? Kanske Fredrika o Oskar också får sig något eget också... Ja då är det kört...
Men som sagt det är livets gång;)
Kanske jag tar mig några extra turer på Mithra.
15 Maj 2011  | Länk | Welcop´s Tabasco | 2 kommentarer
Ledig helg!

Och det känns helt underbart! Det kan jag lova;) Var inte helt fel. Kände att det behövdes lite ledighet innan jag får min semester vecka i slutet av månaden;)

Idag har vi varit på auktion hos Skrot Kalle på Emterud. Belanka o Luella fick följa med på lite miljöträning. Det behövdes... Vilkna roliga komentarer folk har när man kom med stor o liten! Barna som kom fram frågade om det var en rävunge:=) De trodde mig inte när jag talade om att det var en hundvalp... Gissa om Luella var nöjd över alla som ville prata med henne.
Belanka tyckte däremot att de var jobbiga, för hon väljer själv vilkna hon tycker om:=) Hon är för härlig denna flickan! Men som sagt... Det kan bli svårt på utställningarna...
Idag har jag lagt i nya ägg i kläckmaskinen;) Mille Fleur har jag fått tag på denna gång! Fina vackra små hönor hoppas vi på att det kommer att bli.

Fortfarande så söker några av mina små flickor ett eget hem. Finns intresse av en underbar Corgivalp så är ni välkomna att höra av er.
14 Maj 2011  | Länk | Tittie | 0 kommentar
10 veckor

Ja tänk så fort allt går... Valparna är redan 10 veckor. Och så underbara. Vilkna personligheter det är.
Det finns någon av tikvalparna kvar till salu ... Måste ju snart inse vilken jag ska ha kvar... Ja det var inte lätt vill jag lova. Men Luella finns till salu även Faylinn och Lily... Faylinn är stubbsvansad röd/vit. De andra har svans. Ja så är det. Alltså är det tikar som finns kvar som är till salu. Annars så har det varit hanar som blivit kvar ett litet tag, men nu är det tvärt emot;)
Ja denna vecka har gått fort, vet inte riktigt vart den tagit vägen. Den liksom bara försvann.
I morgon är det åter en dag i tjänstens tecken;) Sen så tar vi helgen:=) Igen, men det blir att dra till Lidköping o ställa hund. Sereda o Fia är anmälda. Tyvärr så har min ängel fällt av sig nästan all underbar änglapäls... Thats life.
5 Maj 2011  | Länk | Kennel Welcop´s | 2 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Christina Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida