Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Shanelle

Ja då har vi varit till Borås då en sväng:)) Varmt var det i alla fall... Och lilla Welcop´s Sunshine Shanelle fick sitt första CERT! och blev 2 btkl. Inte illa av lill tjejen. Suukkosuun Beast of Love "Salla" blev 1ökl 1 ökk, men tyvärr inte något ck. Men hon fick i alla fall första pris!
"Shorty" fich 1 med hp. "Sputnic" fick 1 med ck och blev res bhkl. Jättebra jobbat! Tack för att ni var med.
Welcop´s Jasmine var och blev utställd i Trondheim igår och fick sitt Norska NKK cert! Och blev 3 btkl. Grattis "Mini" och Jennica!
Så jag kan summera gårdagen som en mycket bra dag i utställnings svängen:))
Varmt är det även idag! Tänk att det är en riktig sommar här hemma i Sverige! Det är ju riktigt varmt uppe i sjön, fattas bara att det blir algblomning... Ja då är det ju riktigt kört... Då blir det jobbigt både för husfolk och hundar...
Men som sagt det är semester och en riktig sommar!
Ska försöka ta bild av Shanelle lite senare i dag...
Nu blir det nog att ta tag i "hösvängen" det ser ut som att det kan bli hö körning i dag. Varmt och skönt:))
28 Juni 2009  | Länk | Utställningar | 0 kommentar
Fivel

Ja inte kan jag tro att fivel har 5 små välmående valpar i valplådan:) Det syns inte på henne i alla fall. Var bara tvungen att ta någon bild av henne. Har just varit ute med mina små djur så de har fått vad dom ska ha nu på morgonen:) Vaktlarna har fått mat o vatten, Elsa den vedervärdige heter hon just för tillfället:) Har fått massor av gräs o haver. Så nu klarar hon sig ett tag... Ankebarnet o Gåsart har också fått komma ut.Och hundarna har fått gjort en rusch här ute, så nu är alla nöjda o belåtna.
Ja Fivel fick följa med själv till sjön:) Och gissa om hon har ätit smultron! De är ju helt hopplösa när de väl märker vad som finns:)) Men det är hon väl värd.
25 Juni 2009  | Länk | Freesia och Fivel | 1 kommentar
Det är sommar!

Kan man få en bättre start på semestern? Det ÄR sommar och varmt! Så underbart. Och lilla Fivel som är så duktig med sina valpar. Ja man ska inte klaga. Valparna växer och går fint upp i vikt. Nu ligger de på runt 320-340gram. Så det är ökning från 260-280gram. Inte illa.

Och se´n så har jag ju främmat denna veckan av gamla Tyra:) Hon bara finns! Ja hon är som sagt hemma igen... Så hon gör inte så mycket väsen av sig:)) Leker med lapparna, de tycker hon bäst om. Men koppel promenaderna kan vi ju glömma:)) Det vill inte damen vara med om. Men får hon springa lös, ja då är det fart i henne!

Har haft ankebarnet och Gåsart med till sjön även idag så de har fått bada, gissa om det är uppskattat! De är ju för härliga, vart jag än går så följer de mig... Så nu börjar det kanske bli dax att syster yster får sin lilla ankunge o Gåsart:)
Skickar med en blid av min gamla Tyra som jag var ute tog på henne i går kväll.
24 Juni 2009  | Länk | Sommar | 0 kommentar
Valpar

Ja nu är väntan över! 5 underbara Corgi valpar kom till världen nu i morse. 1 tik och 4 hanar. Alla röd/vita med lång svans. Ja det är något visst med dessa små liven. Har tagit bilder av de små så klart:)) Hon var så duktig Fivel! De var 6 från egentligen, men den sista var dö född... Men hon har i alla fall 5 underbara små liv att ta vara på nu Feffel. Och hon är så nöjd. Fivel ser ut för att vara en duktig mamma.

Vill även passa på att skryta om Freesia också:) Tina har börjat att valla med henne! Och hon är så duktig! Freesia vallar både Nöt, Får och Ankor:)) Inte illa av Freesia! Bra jobbat Tina. Det är ju så roligt att Tina har tid att göra detta med henne. Kanske Kennel Welcop´s snart får en vallhunds meriterad Corgi också:))
20 Juni 2009  | Länk | Freesia och Fivel | 2 kommentarer
Mini o Jennica

Grattis till Cert och BIR Jennica!
Ja idag har de varit och ställt ut Welcop´s Jasmine uppe i Avesta:) BIR och sitt första cert! Grattis! Måste ju även passa på att säga ett grattis till Kristin o Sputnic som har gjort sitt anlagsprov i eftersök, med ett mycket fint resultat! Så nu snart så kanske det även blir en viltspårschampion:))
Och grattis Mikaela på din födelsedag:)

Är ledig nu idag. Och solen skiner:)) Sedan så är det bara 4 dagar kvar till semester! Faktiskt så ska det bli härligt att inte behöva titta på klockan under 4 veckor! Inte illa.
Ja lilla Fivel har inte så länge kvar nu innan hon ska valpa... Hon är riktigt tjock om magen. Så nu får vi hålla tummarna att allt går bra.
Nej nu får jag gå ut o fixa lite ute.
14 Juni 2009  | Länk | Utställningar | 1 kommentar
Student

Nu är det gjort! Fredrika har tagit studenten. Så nu är det arbetslivet som väntar:) Hoppas det finns något jobb i alla fall, och det gör det säkert om de vill ha jobb, så brukar de få jobb:) Ja det var student kalas här hemma på Brududden i går. Och smörgåstårtorna räckte och även de vanliga tårtorna... Man kan ju aldrig vara säker:) Fredrika o Oskar fick åka stor fin bil från Arvika! En BUICK, så fin! Tack Monika och Guy för att ni var så underbart snälla och körde våra studenter.
Nu är det då bara Paraden som är kvar. Och den går från stadsparken till Olssons brygga kl 17:00 i eftermiddag. Så nu är det håruppsättning och Balklänningen som ska till...
12 Juni 2009  | Länk | Sommar | 1 kommentar
Sjung om studentens lyckliga dar

Hej och hå! Nu nalkas det med stormsteg:)) Vadå? Jo STUDENTEN! Fredrika har sin stora dag i morgon. I dag har vi gjort det sista innför morgondagen. Fredrika har städat det sista, jag har gjort smörgåstårtor. Senare underdagen så gjorde Fredrika o Alexandra bottnarna till tårtorna:) Ja det är lika bra att fixa o dola!

Sedan tog vi transporten och for o hämtade björkar, för att sätta upp vid trappan och på verandan och vid friggeboden. Och vi hämtade bord o stolar och satte upp på altanen... Vi har ju som sagt va inte plats inne i huset, det är ju för litet... Men de som fryser får ju lov att försöka få plats inne... Men jag får ju tänka som så, Jag är född viking! Det finns väl kläder att hänga på sig om det behövs.

Denna dag har Fredrika väntat på. Skolan har inte varit det roligaste för henne. Det har varit mycket strul med lärare mm i småskolan. Och det har tyvärr hängt med hela skoltiden. MEN nu är hon klar! Hoppas du får en underbar dag i morgon Fredrika, ja och även Oskar så klart! Han tar ju också Studenten i morgon. Tur att jag får se dom båda två:))
10 Juni 2009  | Länk | Sommar | 1 kommentar
Ärland

Tänk att man kan bli så glad i en liten sädesärla... Lilla Ärland finns inte längre. Fredrika o Oskar fann denna lilla fågelunge nere på stora vägen. Han hade ramlat ur sitt bo. Var det nu var någonstans. Han bodde hos oss över en vecka, åt och mådde bättre och bättre. Han blev överlycklig när han hörde att vi var påväg till honom. Hoppade fram till oss och ville upp i handen. Älskade lilla fågel. Så som vi har passat tider så denna lilla rackare skulle få mat nog ofta, ja ibland var det riktigt svårt. Men det löste sig alltid. Nu finns inte vår lilla Ärla längre, vad som hände vet vi inte. Han låg på sidan i morse o kunde inte flytta sig... Fredrika lyfte upp han, han tittade på oss sedan var han borta... Ja det är inte fritt utan jag tyckte det kändes...I går var han med mig ute när jag krattade gräs, han satt på min axel eller på handen hela tiden, men han var inte redo att flyga...
9 Juni 2009  | Länk | Regnbågsbron... | 0 kommentar
Gammel mor 15 år

Måste ju säga grattis till Myran! Hon fyller hela 15 år idag:)) Pigg och glad är hon denna gammla hund. Men hon har tyvärr förlorat sin hörsel... Och hon ser bra fortfarande. Älskar att följa med till stallet och ha full koll på alla små djur:)) Skulle ju gärna vilja komma in till ankungarna... De flesta vet ju om hur Myran var som yngre... Vet inte hur många dvärghönor och kycklingar hon har sett till att de lämnat jordelivet... Och kaniner...Hon var ganska så grym på den tiden:))
Men det är så roligt att se hur fin hon fortfarande är trots sina 15 år, lång päls med rosett i luggen!
8 Juni 2009  | Länk | Myran | 0 kommentar
Humlan CHAMPION!

Vi har varit till Norrköping på utställning, passade även på att hälsa på Tina o Leo som har Felix o Freesia:) Tack Tina o Leo för att vi fick bo hos er! Vilken underbar gård ni har köpt! Så mysigt och hemtrevligt.
Nyss hemkomna från Norrköping med en ny Welcop´s Champion:)) Och hon blev även BIR!
Freesia var även med och blev 2 i öppenklass tikar. Och Tina du gjorde ett jättebra jobb! Hoppas du inte blev avskräckt för utställningar:))
Nu kan vi skriva in Such framför Welcop´s Bumblebee! Alltid lika roligt! Får säga Grattis till min lilla Humla! Nu är de två i den kullen som har blivit Utställnings Champions!!! En Svensk utställningschampion o en Grekisk utställningschampion! (Welcop´s Butterfly)
Skickar med lite bilder från resans gång från Norrköping, fick ju även syn på mina älsklingsdjur:)) Åsnor... Kanske det kan bli det någon gång:)) Har även några bilder av Lisa:) Men hon blir nog inte så lycklig på mig om jag sätter in dom:)) Men det finns trevliga bilder av våra utställnings resor!
7 Juni 2009  | Länk | Welcop´s Bumblebee | 3 kommentarer
1 Juni

Sommar! Ja det kan man nog säga att det varit:) Helt underbart hela helgen o även i dag! Varmt o bara så skönt. Bad har det blivit för både 2 o 4 benta under dagen, ja även för mina små ankebarn:) Gjorde ett hägn uppe i sjön så även de fick vara med o simma. Gissa om det var uppskattat! Så nu idag kan jag väl inte skryta med att jag varit så aktiv...
Men vi har haft det så underbart uppe vid sjön, man måste ju kunna få unna sig någon dag i bland:)) Men som sagt det var bad vänlig temperatur!!! Skickar med en bild av mina "badankor":)))
Och alla som undrar hur det går med lilla Fivel, HON ÄR DRÄKTIG! Så nu får vi vänta på valpar till midsommar!
1 Juni 2009  | Länk | Sommar | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Christina Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida