Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Lill Fia;)

Ja nu har hon kommit in som en stormvind, Lill Fia! Hon är ju för härlig. Underbart med en liten stubbsvansad corgi flicka med ruter i på Brududden igen! Barnbarn till Frideborg är det. Och "Humlan" är ju då farmor;)
Ja hon är liten men tuff denna tjej:)) Hon tog och hälsade på alla storlekar direkt när hon flyttade hit på Torsdag kväll. Allt från Corgisar till Lappar, Islänning o Borzoi!
Se´n så är det ju så roligt att försöka valla mina små höns och ankor också. Hon har minnsan generna för vallning i sig Lill Fia!
I går så ville hon vara med Simon i hans lilla barn pool... Ja hon vek ner kanten och gick o plaskade i vattnet tillsammans med Simon. Ja hon är för härlig!

27 Juni 2010  | Länk | Fia | 5 kommentarer
Midsommar 2010.

Härligt! Vilken tid det är nu. Känner som att jag inte har tid att sova bort denna ljuva sommar tid. Vill bara vara ute... I morse var vi till Arvika. Alexandra ville ner o rida i ridhuset med Zegra. så då lastad vi och åkte. Tänkte att det skulle gå att handla när jag var där... Men oj så mycket folk! Så jag idess inte leta parkering. Var bara in på Apoteket och fick lite avmasknings medel till katterna;) De tar så otroligt mycket sork o möss, så det är bäst att stoppa i dom lite nu känns det som. Har suttit uppe vid sjön nu i em. Härligt!!! Hundarna var med och härjade, de blir som ungar där de springer o leker. Tog lite bilder av dom.
Se´n så säger vi välkommen hem till lilla "Fia". Hon ligger nu här på mina fötter och sover. En alldeles underbart ljuvlig liten Corgi flicka är det;) Bilder kommer...
24 Juni 2010  | Länk | Nya friska tag | 0 kommentar
Förkyld...

Ja tänk hur "tvär förkyld" man kan bli... Började hosta lite i förrgår, se´n så var jag "tättare" än vanligt i huvet... Men inte sjuk om man säger så... Men oj va mycket jag fått ur snabeln... Men nu är det redan bättre:)
I morgon är det ledig dag, och det ska bli sol!!! Det gillar jag!
Min älskade Basseman ä sjuk... Får se hur det utvecklar sig. Feber snuvig även han. Men han kan ha fått en reaktion efter alla fästingar han fick på sig förra helgen, eller av att han blev kraftigt nerkyld i det regnet som varade på heltid då de var på vift... Ett antal timmar...
Men ja får se hur han är i morgon. Kanske ett besök hos veterinären kan behövas...
Lite nya bilder av min student;) kommer det med i denna omgång.
Men de ligger i fotoalbumet.
20 Juni 2010  | Länk | Tittie | 2 kommentarer
Sjung om studentens lyckliga dar!

Japp! Då var denna student över den också... Inte någon mer student... Konstigt. Ja sån´t är livet. Då är Alexandra också färdig med skolan;) Men visst är det en underbar känsla när denna dagen har kommit. Det är ju faktiskt ganska många år i skolan...
Tur med vädret hade de också. Men nu idag när det var student parad så fullkomligt öste regnet ner. Stackars studenterna som skulle gå i dessa fina klänningar och kostymer... Men så vackra de var fast det spöregnade.
Säger ett särskillt grattis till Alexandra o Eddie som även förlovade sig:))
11 Juni 2010  | Länk | Sommar | 2 kommentarer
Ja det är ju så...

Men inte så länge. Har bara tagit några dagar nu innan Alexandras student;)
Men nu ser det ut som att läget snart är under kontroll. Nanna har fixat och städat så det har gått riktigt bra detta:))
Men nu kan vi inte göra så mycket mer förrän till Onsdan... Nu ska jag åka till Kil och hämta hundmat till Sereda;)
Det får bli en sväng till Ulla-Britt också!
Inte illa:))
Kameran kom med ut även idag. Nu var det lilla Camal som fick stå modell!
Hon är ju faktiskt riktigt snygg denna hästen!
7 Juni 2010  | Länk | semester | 2 kommentarer
Vänersborg.

Ja då har vi varit i Vänersborg på utställning under helgen;) Hade bara med mig Welcop´s Sunhine Shanelle som min egen hund denna gången... Men "Sputnic" är ju av min uppfödning också, men det är Kristin som äger honom.
Sereda är så urfälld så det skulle inte vara rätt att ta med henne på utställningar nu... Men underullen är på väg tillbaka i alla fall:)) Så kanske jag kan få ställa henne någon gång i sommar. Hoppas det!!!
Ja hur gick det då? Jo alldeles utmärkt! Det började med att Ingemarie var in och visade "Smail" först. Minns inte om han gick i Junior eller unghunds klass. Men han fick sitt första Ceret! och BIM! Bra jobbat Ingemarie o Smali! Jo vad är Smali för någon? Jo det är ju familjen Axelssons Vita Herdehund. Han är hel skön;)
Ja se´n så var det ju "Puttes" tur;) Andra raka Certet!!! Och 2 bhkl. Grattis Kristin och Sputnic!
Se´n så var det lilla Shanelles tur. Bästa tik! Och BIM:)
Vilken underbar dag!
Ja det var helt enkelt en toppendag!
Bilden är av min lilla skönhet Shanelle.
6 Juni 2010  | Länk | Utställningar | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Christina Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida