Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Flyttat

Ja nu som sagt har jag och mina djur flyttat till Glava. Det ser ut som att alla har funnit sig väl tillrätta. Hundar hönor ankor och vaktlar. Nu väntar jag bara på att Mithra och Nimbus ska komma. Häst hagen är uppe o klar. Stallet är beställt liksom hundhuset. Så nu fram igenom blir det att bygga klart innan semestern är slut. Midsommaren har varit helt underbar. I dag har jag och hundarna gått ner till sjön Gla så de har fått bada. Gissa om det var uppskattat:=)
26 Juni 2011  | Länk | Tittie | 4 kommentarer
Mycket händer nu.

Som sagt det är mycket som händer nu idagarna. Men som sagt jag nås nog lättast via min mobil för tillfället. Svarar jag inte så är jag nog på jobbet. Annars så ska det gå bra... (om det är täckning)
Valparna är sålda. Celing åker till sitt nya hem den 21/6. Även hon hamnar i Arvika! Alltid roligt när man har möjligheter att få träffa dom efter att de har flyttat.
Ja semestern närmar sig med stormsteg! Helt underbart!
Men som sagt nu går det i packning och åter packning. Planering och åter planering;)
Och livet är helt underbart!
Kanske jag inte hinner skriva nu på ett tag... Men som sagt vi kanske syns i sommar i alla fall;) Har anmält till lite utställningar. Ja vi får se vad som jag hinner med;)
Ha det riktigt bra alla vänner. Snart kallar jobbet. Och tänk! Sommaren är här!
11 Juni 2011  | Länk | Tittie | 1 kommentar
Vänersborg 20110604

Ja då har vi varit en sväng till Vänersborg;) Det var lill Fias tur att vara med på utställning idag. Hon var så duktig. Hon hade ju med sig Belanka som rese sällskap:=) Dom två är ju som ett tillsammans... Fia o Belanka är ju som sagt riktiga vänner!
Ja hur gick det då??? Jo 2 bästa tik! Med Cert;) Min lilla Fia lotta knott! Ja det var riktigt roligt att det gick så bra för henne!
Grattis säger vi även till Tommy och Kosol som ställde Cocki Som blev BIR Och till Mi och Pepper som blev BIM!
Ja det har varit en riktigt härlig dag;)
Tur att Margith ändrade sig ang utställningen med Emmie:=) Nej då hon skulle inte ställa henne inte... Hon var urfälld, hade för stora öron mm... Men si det går att få gumman att ändra sig;) Hon fick jättebra kritik på Emmie, Exelent med ck!
Och min lilla Belanka har varit så duktig idag! Hon tog allt med "knusende ro". Ja det känns riktigt bra, hon har ju varit lite bekymrad av sig, men det gick hur bra som helst! Så nu blir det till att anmäla till lite utställningar i sommar! Det kommer att hända mycket nu i sommar:=)
4 Juni 2011  | Länk | Utställningar | 2 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Christina Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida