Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Lille Nalleman

säger vi grattis till idag!
Han kan nämligen stollt bära sin titel:) Han fick sitt sista Cert uppe i Ransäter idag! Nu är han Svensk Utställningschampion. Han är så otroligt vacker denna gosse.
Men förra utställningen så fick han att han var aggresiv på kritiken. Lilla Nalleman... Bara för att han råkade låta lite, som han så ofta gör utan någon mening... Han bara är så´n:)
Alexandra o Eddie for upp till utställningen nu i morse. Och hem kommer de med en ny Welcop´s Champion! Och han blev ju även BIR denna utställning;) Tyvärr så stannade de inte kvar till gruppen... Det kunde de faktiskt ha gjort. Men som sagt, det är ju tyvärr SÅ sällan som domarna ängnar sitt öga på en Lapsk... Så jag är ledsen men jag förstår att de åkte hem. För alla gånger som man varit inne i gruppen och tack o hej... För jag tycker faktiskt att ibland kan det vara väl värt att få se en vacker Lapsk Vallhund. Men vi har väl för olika tycke o smak;)

Har haft besök också!
Igår så kom Tommy o Kosol med hundar;) Tack för en helt otroligt trevlig kväll och förmiddag!
Imorgon så bär det av till Ransäter för min del. Sereda ska ställas:)Min söta underbara Sereda! Ska även ställa ut Sputnic åt Kristin som har åkt till Stockholm:)
Ja det ska bli oligt att komma ut igen!
31 Juli 2010  | Länk | Welcop´s Eltan Give Me Five | 2 kommentarer
Ja som sagt

det är ju semester;) Och trodde ni att jag även tagit det från bloggen??? Icke sa nicke. Men jag har inte haft tid!
Semester? Jo det är när jag inte behöver gå efter klockan... Och jag kan bara säga att livet är helt fantastiskt. Snart har 2 veckor gått av denna ljuva tid som jag längtat så efter. Och ledig har jag varit från arbetet, men det har varit lite smått och gott av allt möjligt. Förra veckan var jag med Merete på trav i Arvika. Alltid spännande när han ska starta gossen. Och det var grymt nära seger... Kanske 2 cm... Till veckan så blir det Färjestad:)

Fia växer och blir bara busigare o busigare;)
En riktigt läcker liten dam får jag lov att säga.
Nikita är hemma hos mig denna veckan, Sofia jobbar mycket o Jocke är i Columbia. Men hon har som sagt varit sjuk igen, lilla Nikita. Hon var inlagd på djursjukhuset för hjärnhinneinflamation i våras, och tydligen så blossade det upp en aning nu igen förra veckan... Inte bra. Men nu idag så är hon mer pigg o allert igen!

Hur gick det med mina Påfågel ägg? Ja kan bara säga som så, det blev inte någon... Tyvärr. Hade ju så gärna hoppats på att det skulle kläckas någon i alla fall. Men så blev det inte.
Fick fram 6 mignonankungar i kläckmaskinen! De är ju så söta.
Se´n så har ju min lilla höna Guldlock kläckt fram 5 små söta kycklingar själv.

Corgi träff har vi också varit på,Mikaela hade ordnat så vi fick möjlighet att träffas nere i Arvika. Roligt när någon försöker att hålla liv i träffarna:) Tack Mia;)
(Bild av en Lycklig Frideborg i tunneln)

I tisdags var jag o Nanna i Brunskog på Gammelvala! Alltid lika trevligt på det stället!
Ja det var en lägesrapport från Brududden:)
I morgon väntar jag på att Tommy o Kosol ska komma! Och helgen kommer vi att tillbringa i Ransäter på utställningen;)
29 Juli 2010  | Länk | semester | 3 kommentarer
Ja det är sant!

Äntligen är årets huvud semester här!!! UNDERBART! OCH DÅ KVITTAR DET OM DET REGNAR, BARA JAG FÅR VARA LEDIG;) Ja ja det är klart att det är trevligt om det blir sol också. Det skadar ju inte...
Kummin o Grace har åkt hem nu i em. Ja de är sig lika dessa gamla vänner... Kummin blev som galen uppe vid sjön. Tror att han kommer ihåg när han bodde hemma... Grace speedade som vanligt när det fanns tillfälle.
Fick några bilder av dom;)
Tack Björn för att jag får ha dom ibland.
7 ankungar har det blivit. Men inte någon Påfågel, tyvärr... Hade ju varit trevligt att ha här på Brududden. ja ja så är det. Nu ska vi faktiskt ta kvällen. Ha det nu underbart gött alle:))
18 Juli 2010  | Länk | semester | 3 kommentarer
Nu snart...

är det semester!!!
Och den är efter längtad ska ni veta:) Ska bli så underbart, det går inte att beskriva med ord. Nu ska jag bara finnas och göra endast det som faller in för dagen;) Trot om ni vill, men så ska det få bli nu i sommar. Jag löver!!!

Igår kväll åkte jag en sväng ill Bortan med kameran. Fångade ardennerhästarna på bild. Men jag fick inte den bilden som jag ser framför mig. Men det kommer:)
Ganska så skapligt blev det ändå.
Se´n så blev det stopp hos Merete o Per-Anders.
Fick några bilder av hennes ädla springare också.

Idag har Mia o Simon varit hemma. Ingela o Oliver kom också på besök. Grillat med strips och sallad fick det bli till middag. Inte illa det heller:)
Ännu mer bilder av gossarna i den lilla poolen;) Tänk att vatten kan vara så roligt!

Ja nu i em så kom Kummin o Grace hem en sväng. Ska vara till på Söndag, Björn skulle vara med och spela på ett bröllop under helgen. Roligt när mina gamla hundar kommer hem och hälsar på!
Ankungar har det blivit också! Så underbart söta små Mignon ankungar! För tillfället är dom 5. Kanske kan bli någon mer... Hoppas det.

15 Juli 2010  | Länk | semester | 2 kommentarer
Nu är hon hemma stadd...

Denna lill Fia;) Vilken skön liten valp! Jisses vad hon håller på. Ja det går på bredställ när hon satsar här inne i huset;) Och allt o alla ska hon busa med. Tabasco tycker hon är en riktigt liten rackar unge verkar det som...
Försökte ta lite "stå" bilder nu i kväll... Men det kommer nya någon dag. Fast det syns vilken goding det är ändå.
Tog lite bilder av Simon som trodde han skulle få bada själv i sin lilla pool;) Ja vi måste verkligen passa dessa små ankor så de inte kliver ner i poolen till Simon. De vill så gärna plaska runt dom också... Men inte i sjön...
1 Juli 2010  | Länk | Fia | 7 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Christina Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida