Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


En ledig helg;)

Ja då har jag varit "jobb" ledig fredag lördag och även i morgon. Varit i Ransäter och ställt Fia och Belanka. Fia blev 2 btkl på Fredag med reserv cert och reserv CACIB. Hon var som en liten ängel i ringen lill snuttan! Kanon bra kritik. Helnöjd är jag. Hon blev slagen av en tik från Ryssland;)

Belanka fick också även hon fin kritik. Och hon var så duktig i ringen även hon. Ja hon mognar även hon;) Verry good fick hon på sin kritik. Det som är för henne är att hon måste mogna och växa till sig. Och det vet jag att hon kommer att göra. Hon är ju inte gammal ännu. Hon kommer att ta lite tid innan hon har grovnat i sig. Även Lisa fick jättebra kritik på Dag Otto:=) Exellent. Grattis!
I dag ställde jag endast lill Fia;) Och hon fick ännu en gång Exellent och ck.
Jag blir så förtvlivlad på hund ägare...

Igår var det en stackars hund som dog i bilen av värmen... Hur kan de göra så mot sina hundar??? Om det ändå kunde bli ett riktigt hårt staff för dom...

Nu håller vi på att köra in hö:=) Har redan fått in ett antal lass! Härligt;) Tur att jag inte behöver köpa allt till hästarna i vinter. Nu hör jag att traktorn är på väg hit igen. Bäst att lassa in ytterligare ett lass!
30 Juli 2011  | Länk | Tittie | 1 kommentar
Hund hus och stall.

Ja då har vi i alla fall fått upp hundhuset. Det är inte riktigt klart ännu. Men bra på gång är det. Fattas lite knutbrädor och dörrfoder;) Och sen så ska hundgårdarna byggas också. Ja här är det inte några stilla dagar inte;)
Vi har även rest upp väggarna till stallet idag! Ja det är tur att vi har fått hjälp, för de var inte lätta stallväggarna... Men som sagt här går det undan. Snart är det dax med jobb igen... Känner mig inte laddad;) Men det blir säkert bra bara jag kommer iväg upp till Bortan igen...
15 Juli 2011  | Länk | Kennel Welcop´s | 3 kommentarer
Hundhus

Ja då är hundhuset uppe! Känns så otroligt bra. Men visst är det kvar att göra på det. Har lite målning kvar mm. Knutbrädorna ska på plats också. Men det går framåt i alla fall. Ska kolla om jag kan få tag på en dörrsektion till hundgården också;) Ja det är snart Måndag morgon och jobbet kallar...
Idag håller vi på att resa stallet:=) Jisses vilkna tunga väggar! Tur att vi har hjälp med detta... Annars så hade det blivit svårt. Och det har varit en del pyssel att få hem det hit till Sigfridstorp;) Men nu finns det här och det är nästan uppe! Ja nästan o nästan. Det är ju kvar som sagt. Men det är 5 sektioner uppe nu. Sen så får vi ta lite mera efter maten;)
15 Juli 2011  | Länk | Kennel Welcop´s | 0 kommentar
Dagarna rusar förbi...

Ja hur fort kan en semester gå??? Här är det full rulle hela dagarna;) Nu har vi i alla fall kommit igång med bygget av det nya hundhuset. Grunden är klar och vi har lagt golvet nu i dag i alla fall. I morgon blir det att isolera och fortsätta med byggandet. I går så kom gruset som ska vara under stallet. Så nu blir det att få hjälp med att göra botten till stallet också;) Ja det är nog för kort med 4 veckors semester... Men men vi gör så mycket vi kan. Snart är det jobb igen...
I kväll har jag varit ute på en barbacka tur med Mithra, och 6 av hundarna fick följa med:=) Bäst att vara rationell;)
9 Juli 2011  | Länk | Tittie | 0 kommentar
2 veckor...

Ja nu har det redan tagit nästan 2 veckor på semestern... Men det är i alla fall 2 veckor kvar;) Har varit ner till Arvika och handlat. Har haft besök av Ingemarie också! Trevligt att mina vänner även finner hit;)
Blev lite bekymrad i morse när Tabasco o Belanka gick till skogen på egen hand... De har ju inte bott här så länge, men de kom tillbaka;) Hästarna har även kommit hit! Helt underbart. Men både Mithra o Nimbus har tappat skor... Fast jag tog en liten barbacka ritt på henne i alla fall uppe på de fina vandringslederna! Gissa om livet är helt underbart! I morgon var det egentligen tänkt att åka till Borås... Men Fia lotta knott är utan päls... Så det känns inte rätt att ställa henne nu. Men Belanka tar jag en tur med på Söndag i alla fall som det ser ut:=)
1 Juli 2011  | Länk | semester | 4 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Christina Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida