Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Welcop´s Danibelle

Sent i går kväll fick lilla Belle lämna oss...
Vi fick ha denna fina snälla Belle i nästan 10 år. Mikaela var med när du föddes, du var ju hennes hund... Du följde henne hack i häl... Och Mikaela var med du fick somna. Tack Belle för allt du gett oss.
Nu har vi bara minnen kvar...
tänk hur fort ett liv kan ändras...
Nu finns du på andra sidan regnbågsbron tillsammans med din son "norsken" och mamma Pirkko. Och dina vänner Tori och Lofen.
25 Augusti 2009  | Länk | Regnbågsbron... | 0 kommentar
Welcop´s Starboy the Sputnic

Nu snart så har kennel Welcop´s ytterligare en viltspårs champion;) Om allt går vägen... Sputte har inte så mycket kvar förrän han är Champion! Han har varit på ett större prov nu i dag med mycket bra resultat. Bra jobbat Kristin! Det är ju så roligt när det går så bra för mina valpköpare;)
Och rapport har jag fått från mina valpar. Det ser ut som att det går bra med dom allihopa. Det är väl lilla Nikita som är lite väl vass i sina hemska valptänder... Men det ger sig nog det också. Om inte annat så blir hon väl lite glesare och mjukare i sina tänder om någon månad...
Fredrika o jag har varit ute nu en liten sväng och plockat kantareller:) En korg fick vi nu också! Härligt.
20 Augusti 2009  | Länk | Kennel Welcop´s | 0 kommentar
Ullared

Japp! Då har även jag och Alexandra varit i Ullared. Fanns mycket att se o köpa;) Men det var ju som vanligt att det blev för mycket "bra att ha" saker... Men det var ju en upplevelse bara att få se hur mycket folk som åker dit tidigt en morgon mitt i veckan. Vågar inte tänka hur det är runt löningsdax!
Kära Tommy på Kennel Noble Baguette fick också en blixt visit av Värmlänninger;)
Det satt perfekt med en kaffe tår vid den tiden! tack Tommy;)
Senare så gick resan hemöver... Med ett litet stopp ca 2 mil från Alingsås:) Hämtade mina söt Mignonankor. Så nu är jag ankägare igen!
Nu ska jag resa ner till Mikaela o Roger och bära tegel. De håller på att bygga o ville ha lite hjälp. Men jag kanske hinner ut en sväng med hundarna först...
19 Augusti 2009  | Länk | semester | 0 kommentar
flyttat

Nu har valparna lämnat Kennel Welcop´s... Konstigt när det inte finns någon liten kvar. Men så är det. Lycka till nu med era nya familjemedlemmar;)

Måste ju skicka med en bild av "Ådi" som flyttat till Johanna Ylén i Arvika. Bilden är tagen av Johannas syster Rebecka.

Grattis säger vi även till Annelie och Jackpot som har gjort så bra på tävlingsbanorna uppe i Norrland! Jackpot är nu uppflyttad till lydnadsklass ELIT!!!! Bra jobbat Annelie!
Och ett grattis till Tina och Freesia som var på utställning i går i Norrköping. Freesia fick sitt 1 cert och även reserv CACIB;) Och sedan blev hon 2 btkl.
Tack Tina för att du åkte med henne!
Kanske det även blir ett championat där;) Skulle ju vara trevligt med en utställningschampion och ev även ett Vallningschampionat...
17 Augusti 2009  | Länk | valpar | 2 kommentarer
Augusti 2009...

Tiden den bara rusar iväg... Men i går kväll så var vi i alla fall uppe vid Älgsjön;) Härliga underbara Älgsjön. Ja det är något visst när man kommer dit. Tänkte på hur många gånger jag varit där på kräftfiske... Man blir som nostalgisk när man går där och tänker tillbaka på alla år som vi varit där. Och nu i år så var jag där som mormor... Jojjomensan Simon och Mikaela kom de också:). Så nu har lilleman varit med på sitt första kräftfiske.
Valparna de växer, och nu åker de redan till helgen... Mina små valpar. I morgon ska de vaccineras och chippas och besiktas. det är lite att stå i för tillfället.
Alexandra har fått sitt körkort i dag!!! Grattis Nanna! Inte en enda liten flicka kvar längre... Ja som sagt, tiden den bara rusar iväg.
13 Augusti 2009  | Länk | Tittie | 5 kommentarer
Lediga dagar

De lediga dagarna försvann väldigt fort;) Hur kan det komma sig? Ja det har i alla fall varit trevligt! Syster yster från Norr har varit hemma. Så Måndag var det att bege sig hem till mor och far, o träffa mina syskon och min mormor:) Inte för ofta som man kan träffas allihop. Tisdag morgon då trodde jag det var Mikaela o Simon som kom. Men det var Annica som kom o hälsade på lilla syster:)) Tur hon hade kameran med sig. Blev ju lite bilder av allt möjligt. Valpar hästar kycklingar mm. Sedan bar det av till Arvika för att hjälpa Carinas svärfar med lite städning, går som smidigare om man är flera! Nu ska jag nog ta mig en tur till skogen med hundarna innan jobbet. Så att de har fått rasat av sig lite.
Har även haft premiär på Vaktel ägg nu till frukost! Inte illa, små gulliga ägg på frukostbordet. Sedan så är kläckmaskinen i gång igen!
5 Augusti 2009  | Länk | Tittie | 0 kommentar
Helt otroligt!

Ja det kan man ju säga att det är:) En hel dag med uppehåll! Det är man ju inte bortskämd med precis...Tänker på mina stackars arbetskamrater som har semester nu... Sjön ligger så högt i nivå nu så det får inte bli så mycket mer vatten innan det blir översvämmning...
Idag har det varit jobb, ganska så hektiskt... Men det konstiga är att det ordnar upp sig ialla fall så småning om... En av leasing bilarna mår nog inte så bra... Men jag har i alla fall ringt verksta´n om den... Men men det blir väl helt stopp innan de tar in den... Alltid spännande... Kanske "bilhaveri" uppe i skogen i morgon;)
Fast de ska inte klaga för vi började påpeka att något var fel på den redan i Maj månad... Nog om det.

I eftermiddag har Rikako Fujita varit och tagit bilder av mina valpar! Spännande att få se dom bilderna sedan:)) Alltid lika roligt när hon har varit här och fotograferat!
Och Ilana har varit och träffat sin lilla Non Stop också, Non Stop ska kallas för Ludde. Det blir ju lite mer verklighet när de fått sett och gosat sin egen lilla valp:) förstår att ni väntar på att de ska bli 8 veckor!
1 Augusti 2009  | Länk | Sommar | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Christina Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida