Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
November (2021)
>>


Ajo har börjat värpa!

Lilla fina vita Ajo har börjat värpa;) Så roligt. Men nu hinner det nog inte bli några mer ankungar i år. Har ju i alla fall fått några nya småttingar. De är ju så söta dessa små ankor:) Gillar dom skarpt!
Gissa om Mingo som jag kallar hanen för är nöjd över att vara hemma hos sina andra ankvänner igen. Och Ajo är så lycklig där de går sida vid sida och letar i marken efter än det ena och än det andra.
Nu är det snart dax att bege sig till Öland! UNDERBART ska det bli! Gissa om vi ska ha det skönt;) Synd att Marianne inte kunde följa med... Men det blir nya turer till Öland. Var så säker!
Fia växer så det knakar. Ska försöka få lite nya bilder. Men den lilla elektriska valpen är inte stilla så länge. Men som sagt vi ska försöka en dag det inte spöregnar...
Sereda är redan bättre i sina öron. Stackars min lilla socker docka så ont hon måste haft... Men nu smakar maten bra igen och hon är på busar sidan! Ja det har varit mycket jobb nu denna veckan som gått... 7 dagar blev det, så det gick liksom inte att lägga in något mer;) Nej skämt o sidor, det blev bara så här pga av en kollega blev sjuk så då hjälptes vi åt att täcka upp turer som det fattades på. Inte så lätt att få tag på vikarier alla gånger. Men nu tar jag ledigt en vecka så det är inte något synd om mig;)
29 Augusti 2010  | Länk | Tittie | 0 kommentar
Han

är hemma igen! Min söta lilla gosse. Trodde ju hela tiden att han var död min söta lilla Mignon ankhane... Men hela tiden har har varit borta så har han funnits vid grannhuset nere vid stora vägen. O jag som trodde han var död... Kom hem från jobbet o fick höra att Sören har haft en anka hos sig de senaste 14 dagarna;) Gissa om jag fick bråttom ner till Vikebo! YES! Där gick han med Sören när han höll på att slipa o svetsa på en gräsklippare i godan ro! Nu är han hemma hos de sina igen;) Han blev så lycklig när Ajo började att snattra med honom. Nu får de lov att stanna hemma i fortsättningen. Och han blev även pappa till 3 småttingar i natt.
24 Augusti 2010  | Länk | saknad | 2 kommentarer
lite

mera djur har det blivit på Brududden idag;)
Tack Ingemarie för mina små söta Blommekycklingar!
Ja så kan det gå när man följer när Ingemarie ska köpa 2 kycklingar:)) Hon fick inte bara 2 med sig hem! Det blev 5:))
Väntar med spänning om det går bra med Ankäggen i maskinen. Har ju som sagt inte en aning hur länge ankan hade legat innan hon förolyckades... Ser i alla fall ut som att det är liv idom. Ja det är bara att vänta o se.
Har även hunnit vara ute o ridit en tur på förmiddagen;) Inte illa det heller. Nu blir det jobb 1 vecka... Se´n har jag 1 vecka semester igen!!! UNDERBART kan jag bara säga. Lisa o jag drar till Öland igen. Och kanske vi får med oss Marianne;) Vi hoppas ju på det. Så underbart det ska bli. Väntar o väntar...
Var nere i Arvika på häst premiering i går. Per-Anders var med med sin ardenner. Hon den "lilla" fick diplom! Så roligt. Grattis!
22 Augusti 2010  | Länk | Tittie | 1 kommentar
Slut på semester´n...

Jo det är sant... Jobbar kvällen idag. Ja så är det.

Helgen tillbringades i Askersund;) Kampade i tallskogen mellan Askersund/Laxå:)
Ett tält en bil... Två personer o 4 hundar! Yes, och gissa vem som hade glömt allt hemma... Jo jag... Alla rena kläder för Söndagen, nesseserén ja allt:) Gissa om jag kände mig DUMBO!!! Men allt ordnar sig. Tvättade upp tunikan jag hade på Lördag, Pressade den torr, flaxade mellan varven så den blev luftad. Och satt i REGNJACKA hela kvällen:)) Men torr blev den! Så jag slapp ha svettiga kläder...
Tandborste fick inköpas i Laxå... Så allt ordnade sig till slut. Kristin och alla 3 Corgisar låg i tältet;) Jag o Sereda låg i bilen. Allt går med en viss teknik!

Hur gick utställningen då? Jo kanon!
Sereda fick ett första pris så jag är jätte glad.
Shanelle blev bästa tik o BIM;) Med CACIB!!! Helt underbart.
Ja detta var en liten rapport. Nu väntar jobbet...
16 Augusti 2010  | Länk | semester | 2 kommentarer
Är de inte...

Underbart vackra mina Näckrosor!
Jag känner mig så stolt över dom;) Har väntat hela sommaren på att de skulle blomma, men så nu hade jag glömt bort dom... Fick syn på dom när jag gick förbi dammen igår:) Gissa om jag blev lycklig!
Har just varit ute o plockat MASSOR av Kantareller. Så underbart. Fick hjälp av Fredrika att rensa dom. Får se om vi tar dom till en uppköpare eller om jag tar hand om dom själv.
Ja helgen tillbringade jag uppe på Morokulien. Oj så många vackra Corgisar jag har fått se denna helg:)
Sista veckan är det nu på semestern... Vill inte det...
10 Augusti 2010  | Länk | Sommar | 1 kommentar
AJO har kommit hem!!!

När klockan var tio över fem i morse så vaknade jag av ett välbekant ljud;) En anka som stod utanför stallet o pratade. YES, hon hade kommit hem igen min fina söta vita lilla anka! Nu får det bli åtgärder så fort som möjligt... Hon får faktiskt stanna kvar inne nu idag hos den ankan som ligger på ägg. Vill inte att hon ger sig iväg igen...
Nu är det dax att ordna resten innan utställningen;) Ha dé.
7 Augusti 2010  | Länk | saknad | 1 kommentar
Morokulien...

here we come;) Ja då går den Norska specialen i morgon uppe på Morokulien. Alltid lika trevligt att vara där. Söndag så är det den Svenska Corgi specialen, inte så ofta som man har möjlighet att tävla om 2 cert på samma helg;) Men Shanelle som ska med är ju redan Svensk utställningschampion. Så nu får det bli Norge i stället:) Både för henne och "Humlan". De behöver ha sina Norska cert...

Min lilla nya anka hade blivit ihjälkörd nu i morse. De hade smitit för mig i natt...
Hanen finner jag inte, och den lilla vita simmar nere i viken o vill inte komma hem... Har försökt komma nära henne med kanoten, men det fungerade inte som jag tänkt...
6 Augusti 2010  | Länk | Kennel Welcop´s | 0 kommentar
Ransäter...

ja då var även årets utställning på hemma plan över. Welcop´s Eltan Give Me Five fick sitt championat;) Grattis Nanna o Nalleman. Fick även CACIB o BIR på honom. Han är snygg denna lille gosse. (Lapsk vallhund)
Söndagen var det Seredas tur. Min älskade vän fick ett andra pris... Ja ja men hon är min underbara Sereda i alla fall, vad de än hittar på;)
Träffade trevliga Borzoi människor! Hoppas ni ska ner till Askersund, jag har mycket att lära om rasen..
.
Corgisarna gick det bättre för. Nelson o Ådi fick 1 med hp. Welcop´s Spotlight Safira fick sitt första cert! GRATTIS Miriam! Detta vill jag se mera utav;) Welcop´s Starboy The Sputnic fick endast en slät etta... Men det var ju inte matte Kristin som visade honom heller...
Uppfödargruppen fick jag förstapris med hederspris på! Roligt! Det hade jag inte själv trott!
Igår var jag med Merete till Färjestad på trav, hon startade med Pacific Joy;) De är duktiga dessa två tillsammans. En jättefin seger fick de i lopp 2. Grattsi Merete!

Idag har jag varit i Magnor o handlat räkor, vilken skillnad i pris jämfört med här hemma... Ja ja det blev 5 kg till mig o 5 kg till Mia. Och några paket med blöjor till Simon;) Som också var betydligt mkt billigare i Norge än här hemma.
4 Augusti 2010  | Länk | Utställningar | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Christina Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida