Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Det har varit mycket nu...

Ja det kan man verkligen säga att det varit... Och tyvärr så känns det av innombords... Har varit hemma nu några dagar för jag känner att det var på vippen för mig nu igen... Men har jag tur så går det att bromsa innan det är för sent. Har ju lärt mig hur det är... Men bara denna otroliga trötthet går över så blir det nog bra. Skulle kunna sitta o sova... Men men det blir bra. Som sagt det har varit mycket med huvudbry ett tag. Men som det ser ut i dagsläget så har allt ordnat upp sig. Fia som blev så sjuk när vi skulle på Gotland, hästar som smet, Basco på rymmen. Ja som sagt, mitt huvud har nog arbetat lite väl mycket både dag o natt en längre stund... Men en sak är säker, jag har världens underbaraste sambo! Så otroligt mycken han har hjälpt och stöttat mig;)
Nu ska jag helt sonika bara lata mig och finna lite energi så att jag kommer igång igen;)
Basco är hemma, Fia är pigg och elektrisk som vanligt, hästarna är i hagen, ja det känns riktigt bra!
9 September 2011  | Länk | Tittie | 4 kommentarer
Hemma!

Mattes Basseman är hemma igen efter 41 timmar ute på helt okända marker! Så som vi har åkt och letat efter honom... Men nu är han i alla fall hemma igen. Får bli ett bad för hans del nu tror jag innan han stelnar till helt;) Killen som körde sopbilen nere i Skyberg hade sett honom vid halv tio tiden nere i vägen vid min stora syster;) Kan han ha kännt igen sig??? Mamma ringde till mig och talade om att han hade sett honom där, så kära mor o far hade åkt och sett efter Basco, men inte ett spår av honom... Men när jag kom vid kvart i elva, ja då satt han så fint inne på Carinas väg och liksom väntade på att jag skulle komma;) Men som sagt nu är han hemma! Så nu känns det som att vi tar en liten lur både jag o Basse... Får bli ett litet bad först för Bascos del:=)
8 September 2011  | Länk | Welcop´s Tabasco | 2 kommentarer
18 timmar...

Har min älskade vän varit borta nu... Det var väl det minsta som behövdes just nu i alla fall. Tänkte han skulle få följa med ut när vi red i gårkväll... Men han hade tydligen andra planer för sig. Hade sätt på honom halsbandet med bjällan i för att jag skulle kunna höra var han var när vi red. Men Basco tyckte nog det var bättre att starta före oss... Belanka var med honom i över 4 timmar. Men hon kom i alla fall hem i går kväll. Blöt, trött och helt färdig. Hon har inte orkat vakna ännu... Ligger här på soffan och sover. Har åkt kors och tvärs på vägarna här och letat efter min kära vän Tabasco... Utan resultat... Får väl ta mig en tur till och leta...
7 September 2011  | Länk | Welcop´s Tabasco | 0 kommentar
Återbesök i K-stad

Ja då har vi varit till K-stad på återbesök med lilla Fia Lotta Knott. Och gissa om de blev glada när det kom in en pigg liten Fia till de som jobbade där;) Fia var riktigt hemma stadd där, det syntes på henne. Hon pussade runt på alla som kom o hälsade på henne! Och som det ser ut så går det bra med lill tösen! Tog blodprover mm på henne. Så jag får provsvaren om någon dag. Men allt ser bra ut i dagsläget i alla fall:=) Tack alla ni som jobbade med henne när hon var så sjuk! Och min älskade Björn som körde henne till Djursjukhuset. Ja han fick stå ut med mycket dessa dagar som jag var på Gotland...
NU är även hund gården klar! Härligt;) Och den blev minsann inte liten heller! Där kommer de att ha det bra när vi är på jobb. Känns riktigt bra när det är fixat nu, stall hundhus och hund gård;)
Som sagt, här har det regnat något helt otroligt... Tycker det räcker med den varan nu... Bild av hundhus och hundgård kommer när regnet har stillat sig...
5 September 2011  | Länk | Fia | 0 kommentar
Lilla Fia Lotta Knott är hemma!

Nu börjar det kännas bra igen;) Fia är hemma från Djursjukhuset efter en vecka! Så otroligt sjuk denna lilla flicka har varit... Ett stort brydderi för alla som varit inblandade i hennes fall. Ja som sagt det hände ju något när vi var uppe i skogen ock plockade lingon förra helgen. Trodde först hon stukat bakbenet... Men så var inte fallet. Hon blev dålig på måndag, men bättrade på sig vid lunch... Tisdag förra veckan var hon lycklig o ville ut o leka... Men då blev det koppel. Natt till Onsdag innan jag skulle fara till Gotland blev hon så dålig... Inte alls roligt att lämna Björn hemma med en så sjuk hund, men han fick tid hos distriktet och senare vidare till Djursjukhuset... Där våran snälla lilla Fia har svävat mellan liv och död i många dagar... Akut bukoperation för misstanken var att det var något som stoppade upp där inne... Men icke... Blödningar här och där... Misstanke om ett riktigt yttre trauma... Men det stämde inte det heller... För det finns inte något som var trasigt i henne... Förgiftning??? Inte det heller... Utan det är nog ett ormbett som ställt till livet så otroligt för denna lilla kära hund. Men som sagt jag bokade om färjan från ön så vi kom hem snabbare... Min helt underbara Björn har inte haft det roligt dessa dagar vi varit borta... Fia som höll på att lämna oss, hästar på rymmen... Ja livet kan sättas på hårda prövningar i bland.
Men nu är vi hemma allihopa och livet fortsätter:=) Fia är lycklig och pigg efter allt hon gått igenom. Nu hoppas vi att det inte blir något mera bakslag för henne.
Ja som sagt nu har jag varit på Gotland. Hann faktiskt åka över bra mycket av ön dessa dagar vi var där;) Men det bästa var nog uppe vid den Blå lagunen! Där fann jag min plats på Ön:=)
Utställningen gick också bra. Nalle blev BIR valp o Elfie BIM. Belanka fick Exellent i sin kritik av värlens mest underbaraste dommare! Tänk om folk kunde gå i den domarens skola!
1 September 2011  | Länk | Fia | 4 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Christina Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida