Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


My Birthday!

Idag, onsdagen den 11 mars, är det min födelsedag. Jag fyller 41! 

Kanske inte nån speciell siffra på ålder, men för mig är det speciellt. Det symboliserar mycket, både positivt och negativt. Mer än jag egentligen kan uttrycka i ord.

Positivt för att för varje år som går blir jag starkare i mig själv, säkrare i mig själv, och hittar fler och fler bitar av mig själv...på min väg att bli mer hel som människa. Många fler år kommer det att krävas, men jag är på väg i alla fall.

Negativt för att jag nu börjar närma mig den ålder min mamma var i när hon gick bort. Hon var bara 43 år när hon dog, och jag är snart i samma ålder hon var då. Och efter det, kommer jag för alltid vara äldre än min mamma fick lov att bli. Det känns hårt, mycket hårt. Att fylla 43 år kommer att ta mig riktigt hårt. För det är nu man förstår hur ung ålder det faktiskt är att dö i. 

Jag var 21 år när hon dog, och när man är 21 känns alla över 40 som jättegamla. Nu är man själv snart där och är 43, och det känns svårt på ett sätt jag inte har ord att beskriva. Men jag kommer klara av det också, som jag klarat av allt annat här i livet. Vi är alla starkare än vi tror.

Men vi människor har en tendens att glömma bort vad som verkligen är viktigt. När allt kommer till kritan, är det vänskap, gemenskap, omtanke och kärlek som är det viktigaste att ge till varandra...och till oss själva.

Det är viktigare att vara vänlig, än att vara hård och tuff. Det är viktigare att visa empati, än att vara likgiltig. Det är viktigare att bry sig om varandra, än att utkämpa små strider om vem som har rätt i vad. Det är viktigare att se andra, än att vända bort huvudet i bekvämlighet. Det är viktigare att lyssna på varandra, än att slå dövörat till. Det är viktigare att inkludera, än att exkludera. Det är viktigare än älska, än att hata.

Remember that, do that, and we can all be saved. heart

Lägger in en av mina favoritlåtar här, som är både ett budskap till mig själv, och även ett budskap till alla.

Kram på er så länge! heart

 

 

heart  "Dear Me" - Nichole Nordeman  heart

 

 

 

 

 

 


       
11 Mars 2020  | Lite allt möjligt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Angelica Börgesson                                             Skaffa en gratis hemsida