Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Bättre.


Jag mår bättre nu...tack och lov.
Min huvudvärk är under kontroll.

Imorn (lördag) ska jag på flatfest...så jag måste ju må bra då. =)
Det ska bli kul som fan!
30 November 2007  | Länk | Lite allt möjligt | 0 kommentar
Trött


Nu har jag migrän igen...och har ingen medicin hemma.
Jag orkar inte...
28 November 2007  | Länk | Lite allt möjligt | 0 kommentar
"When the children cry" av White Lion


"Little child
dry your crying eyes
How can I explain
the fear you feel inside?
´Cause you were born
into this evil world
where man is killing man
and no one knows just why

What have we become?
Just look what we have done
All that we destroyed
you must build again

When the children cry
let them know we tried
´Cause when the children sing
then the new world begins

Little child
you must show the way
to a better day
for all the young
´Cause you were born
for the world to see
that we all can live
with love and peace

No more presidents
and all the wars will end
One united world under God

When the children cry
let them know we tried
´Cause when the children sing
then the new world begins

What have we become?
Just look what we have done
All that we destroyed
you must build again

No more presidents
and all the wars will end
One united world under God

When the children cry
let them know we tried
´Cause when the children fight
let them know it ain´t right
When the children pray
let them know the way
´Cause when the children sing
then the new world begins..."
24 November 2007  | Länk | Lite allt möjligt | 0 kommentar
Nygaddad!

Idag har jag äntligen gjort min nya tatuering. Den är assnygg! Är skitnöjd!
Men satan i hel***e vad ont det gjorde!
My fucking God!
Jag är ingen pussy...jag har gått igenom det många gånger och vet att det gör ont...men det var ändå mycket värre än jag väntat mig.
Det tog ungefär en och en halv timma. Av alla tatueringar jag har gjort, så var den smärtsammast.
Och ändå gjorde jag den på vaden, där tänker man ju att det inte skulle göra så ont. Men men...vill man bli fin får man lida pin, heter det ju. =)
Jag är iallafall jättenöjd. *ler*

Bild på tatueringen kommer....den ska bara läka i några dagar först. =)


1 december är det tjejfest i en lokal vid Ullevi! (Bara för tjejer, då i första hand homo-och bisexuella.)
Då blir det party!
19 November 2007  | Länk | Lite allt möjligt | 0 kommentar
Snart...

På måndag ska jag göra min nya tatuering.
Ska bli skitkul. =)
Det är alltid en speciell känsla varje gång man skaffar sig en ny tatuering. Eller en tatuering överhuvudtaget. Man får en kick av det. =)

Annars är det som vanligt med mig. Inget särskilt som händer i mitt liv just nu.
Jag är bara hemma och tar det lugnt som vanligt.
Är luspank just nu...så det är inte mycket jag kan göra i vilket fall.
Japp japp...så är det.


Nu ska jag dissa killar lite grann här:
(Det får ni killar tåla...ha lite självironi vetja).


40 SKÄL TILL ATT VISSA MÄN ÄR DÅLIGA ÄLSKARE:

1) ATT INTE KYSSAS FÖRST - Att undvika hennes läppar och dyka rakt på de erogena zonerna, får henne att känna det som att du betalar för stunden och försöker få valuta för insatsen genom att utesluta allt icke nödvändigt. En riktigt passionerad kyss är grundläggande för förspelet.

2) ATT BLÅSA FÖR KRAFTIGT I HENNES ÖRA - Erkänn att någon skolkamrat sagt till dig att flickor älskar detta. Men det är en viss skillnad mellan att vara erotisk, och att blåsa som om du försökte förinta tårtljusen på din 50-årsdag. Sånt gör ont.

3) ATT INTE RAKA SIG - Du glömmer ofta att du har ett piggsvin på hakan, som du stryker upprepade gånger mot din partners ansikte och lår. När hon kastar med huvudet från sida till sida är det inte passion, det är som hon försöker komma undan.

4) ATT KRAMA HENNES BRÖST - På samma sätt som en hemmafru undersöker en melons mognad, agerar de flesta män när de lägger händerna på ett par bröst. Stryk, smek och var varsam med dem.

5) ATT BITA PÅ HENNES BRÖSTVÅRTOR - Varför skyndar män till en kvinnas bröstvårtor för att klämma ihop dem som om de försökte tömma hennes kropp på luft via hennes bröst? Bröstvårtor är väldigt känsliga. De klarar inte av tuggande. Slicka och sug på dem mjukt. Att fladdra med tungan över dem funkar. Att låtsas de är en hundleksak gör det inte.

6) ATT SKRUVA PÅ HENNES BRÖSTVÅRTOR - Sluta med det där skruvandet med bröstvårtan mellan tummen och pekfingret, som om du försäkte få in en radiokanal i ett backigt område. Fokusera på hela brösten, inte bara på utropstecknena.

7) ATT STRUNTA I RESTEN AV HENNES KROPP - En kvinna är inte en motorväg med endast tre rastplatser; Tuttkulle Öst och Väst, och Mitt-tunneln. Det finns stora områden på hennes kropp som du alltför ofta struntat i när du kört rakt ner i kvarteret Vagina.

8) ATT FASTNA MED HANDEN - Att inte vara fingerfärdig i underklädesregionen, kan resultera i att fingrar och trosor trasslar ihop sig. Om du ska vara så aggressiv, be henne hellre att ta av det sabla skitet.

9) ATT GE HENNE EN LITEN PRESENT - Att göra sig av med kondomen är mannens ansvar. Du använde den, du får ta hand om den.

10) ATT ATTACKERA KLITORIS - Direkt tryck är väldigt obehagligt, rotera istället milt med fingrarna längs sidorna av klitoris.

11) ATT PAUSA - Kvinnor, i motsats till män, fortsätter inte där de stannar. Om du stannar, går de tillbaka till ruta ett väldigt fort. Om du kan avgöra att hon inte är där, fortsätt till varje pris, förlamad käke eller ej.

12) ATT KLÄ AV HENNE PÅ TAFATT SÄTT - Kvinnor hatar att se dumma ut, och dum kommer hon att se ut om hon är naken nertill och har tröjan fast över huvudet. Packa upp henne som en elegant present, inte som en leksak.

13) ATT KILA FAST TROSORNA UNDER FÖRSPELET - Att stryka henne mjukt över byxorna kan vara väldigt sexigt. Att stoppa upp tyget mellan benen och gnida det fram och tillbaka, är det inte.

14) ATT VARA BESATT AV VAGINA - Även om de flesta män kan hitta klitoris utan karta, tror de fortfarande att vaginan är det enda som gäller. Det tar inte längre tid att stoppa ner handen där, än det skulle gjort att stoppa stulna sedlar i en skorsten. Detta är i princip okej, men om du inte är försiktig kan det göra ont - så rusa inte iväg. Det bästa är att först vara uppmärksam på klitoris och de yttre delarna av vagina, stoppa sedan mjukt in ett finger och se om hon tycker om det.

15) ATT MASSERA FÖR HÅRT - Du försöker ge henne sensuell, avslappnande massage för att få henne i stämmning. Händer och fingertoppar är okej, armbågar och knän är det inte.

16) ATT KLÄ AV SIG FÖR TIDIGT - Forcera inte situationen genom att strippa innan hon åtminstone gjort någon ansats att få av dig paltorna, om så bara genom att knäppa upp några knappar.

17) ATT TA AV SIG BYXORNA FÖRST - En man i kalsonger och strumpor är en man när han ser ut som värst. Ta av strumporna först.

18) ATT GÖRA DET FÖR FORT - När du kommer till penis-i-vagina situationen, är det värsta du kan göra att pumpa på som ett industriellt kraftverktyg. Den tekniken kommer ganska omgående att få henne att känna sig som en föråldrad löpande-bandet arbetare. Bygg upp långsamt, med rena, raka, jämna stötar.

19) ATT GÖRA DET FÖR HÅRT - Om du slår dina höftben mot hennes lår eller mage, är smärtan att jämföra med två veckors ridande, koncentrerat till ett par sekunder.

20) ATT KOMMA FÖR FORT - Varje mans fasa. Av förståeliga skäl. Om du skjuter innan du sett hennes ögonvitor, backa upp med en plan för att försäkra dig om hennes njutning också.

21) ATT INTE KOMMA FORT NOG - Det kan kanske tyckas att pumpande i en timme utan att nå klimax gör dig till en sexgud, men för henne innebär det mera troligt en avdomnande vagina. Köp åtminstone något spännande att hänga på väggen, så hon har något att titta på medan du leker maratonmannen.

22) ATT FRÅGA OM DET GÅTT FÖR HENNE - Du borde faktiskt kunna avgöra det. De flesta kvinnor låter. Men om du verligen inte vet, fråga inte!

23) ATT VARA ALLTFÖR FÖRSIKTIG VID ORALSEX - Gör inte som en stor katt skulle gjort vid ett fat mjölk. Sätt till hela munnen där nere, och koncentrera dig på att mjukt rotera och fladdra med tungan på hennes klitoris.

24) ATT TRYCKA NER HENNES HUVUD - Män envisas med att göra detta tills penisen är mellan hennes ögon, i hopp om att det väldigt snabbt ska leda till att munnen och penisen blir ett. Alla kvinnor hatar detta. Det är ungefär tre steg från att bli dragen in i grottan i håret. Om du vill att hon ska använda sin mun, använd din egen; försök att prata förföriskt till henne.

25) ATT INTE VARNA HENNE INNAN DET GÅR - Sperma smakar som havsvatten blandat med äggvita. Det är inte alla som gillar det. När hon utför oralsex, så varna henne så att hon kan vidta nödvändiga åtgärder.

26) ATT FLÄNGA RUNT NÄR DU FÅR ORALSEX - Stöt inte. Hon står för rörelserna när hon ger oralsex. Du ska bara ligga där. Och ta inte tag i hennes huvud.

27) ATT INSPIRERAS AV P-RULLAR - I porrfilmer ser det ut som att kvinnor älskar när män sprutar på dem. I verkliga livet innebär det bara mer tvätt.

28) ATT LÅTA HENNE RIDA I EVIGHETER - Att be henne vara överst går bra. Att ligga där och grymta medan hon gör grovjobbet är det inte. Kela med henne så hon inte känner sig som kaptenen på en skuta. Och låt henne vila.

29) ATT FÖRSÖKA HA ANALSEX OCH LÅTSAS ATT DET VAR EN OLYCKA - Det är på det här viset som män får rykte om sig att vara okapabla att följa regler. Om du vill ha den där, fråga henne först. Och inbilla dig inte att du kan skylla på att du är full.

30) ATT TA FOTON - När en man frågar "får jag ta en bild av dig?" hör hon "...för att visa mina kompisar". Låt henne åtminstone få förvara dem.

31) ATT INTE VARA FANTASIFULL NOG - Fantasi kan vara allt från att rita mönster på hennes rygg, till att hälla honung på henne och slicka bort den. Frukt, grönsaker, is och fjädrar är bra rekvisita; het stearin och färgningsmedel är det inte.

32) ATT DASKA DIN MAGE MOT HENNES - Det finns inget ljud som är mindre erotiskt. Det är lika sexigt som en raptävling.

33) ATT ARRANGERA HENNE I FÅNIGA STÄLLNINGAR - Om hon vill utföra avancerad yoga i sängen så okej, men såvida hon inte är en rumänsk gymnast, var inte alltför ambitiös. Fråga dig själv om du vill ha en sexpartner med muskelbristningar.

34) ATT LETA EFTER HENNES PROSTATA - Läs detta; anal stimulering känns bra för män för att de har en prostata. Det har inte kvinnor.

35) ATT GE HENNE SUGMÄRKEN - Att mjukt suga på halsens sidor är väldigt erotiskt, om man gör det försiktigt. Ingen kvinna vill behöva bära polotröja och käcka sjalar veckorna i ända.

36) ATT HÖGLJUTT INSTRUERA - Skrik inte ut uppmuntrande tillrop som en tränare med megafon. Det är inte direkt upphetsande.

37) ATT PRATA SNUSK - Det får dig att framstå som en ensam tidningsredaktör som ringer en sexlinje. Om hon gillar snuskprat, kommer du att upptäcka det.

38) ATT STRUNTA I OM HON FÅR ORGASM - Du måste slutföra arbetet. Försök tills du får rätt på det, så kommer hon kanske att göra detsamma för dig.

39) ATT KROSSA HENNE - Män väger generallt mer än kvinnor, så om du ligger lite för tungt på henne, KOMMER hon att bli blå.

40) ATT TACKA HENNE - Tacka aldrig en kvinna för att hon haft sex med dig. Ditt sovrum är inget soppkök.




12 November 2007  | Länk | Lite allt möjligt | 1 kommentar
"Won´t back down" av Tom Petty


"Well I won´t back down
no I won´t back down
You can stand me up at the gates of hell
but I won´t back down

No I´ll stand my ground,
won´t be turned around
And I´ll keep this world from draggin´ me down
gonna stand my ground
and I won´t back down

Hey baby, there aint no easy way out
Hey I will stand my ground
and I won´t back down

Well I know what´s right
I got just one life
in a world that keeps on pushin´ me around
but I´ll stand my ground
and I won´t back down

Hey baby, there aint no easy way out
Hey I will stand my ground
and I won´t back down.

Hey baby, there aint no easy way out
Hey I won´t back down
Hey baby, there aint no easy way out
Hey I will stand my ground
and I won´t back down
No I won´t back down!"

8 November 2007  | Länk | Lite allt möjligt | 0 kommentar
"Hurt" av Johnny Cash



Denna låten beskriver väldigt bra hur jag känner och hur jag mår.

"I hurt myself today
to see if i still feel.
I focus on the pain,
the only thing thats real.

The needle tears a hole;
the old familiar sting.
Try to kill it all away,
but I remember everything.

What have I become,
my sweetest friend?
Everyone i know,
goes away in the end.
And you could have it all:
my empire of dirt.
I will let you down,
I will make you hurt.

I wear this crown of thorns
upon my liars chair:
full of broken thoughts,
I cannot repair.

Beneath the stains of time,
the feelings dissapear.
You are someone else,
I am still right here.

What have I become,
my sweetest friend?
Everyone I know,
goes away in the end.
And you could have it all:
my empire of dirt.
I will let you down,
I will make you hurt.

If I could start again,
a million miles away,
I will keep myself,
I would find a way."
6 November 2007  | Länk | Lite allt möjligt | 0 kommentar
Favorit i repris - "Murphys lagar"



__MURPHYS GRUNDLAGAR__


1. Om något kan gå fel, så gör det det.

2. Om möjligheten finns att flera saker kan gå fel, kommer den som orsakar mest skada att gå fel först.

3. Om absolut inget kan gå fel, så gör det det ändå.

4. Om du inser att det finns fyra sätt som något kan gå fel på och du går runt dessa, kommer ett femte sätt, som du är helt oförberedd på, att utvecklas snabbt.

5. Utelämnade till sig själva, tenderar saker att gå från dålig till sämre.

6. Om allt verkar gå bra, har du uppenbarligen förbisett något.

7. Om något som kunde ha gått fel ändå inte går fel, så visar det sig snart att det hade varit bäst om det trots allt hade gått fel direkt.

8. Naturen tar alltid parti för skavankerna.

9. Moder natur är en satkärring.

10. Var inte så positiv. Ljuset i tunneln kan vara ett tåg.



__MURPHYS FLYGLAGAR__


1. Inga plan lyfter i tid, såvida du inte är försenad och behöver all extra tid för att hinna med.

2. Om du är försenad till ett plan, avgår det från den gate som ligger längst bort i terminalen.

3. Om du kommer i god tid till en avresa kommer planet oundvikligen att bli försenat.

4. Inga plan avgår någonsin från gate 1 i någon terminal i hela världen.

5. Om du måste arbeta i planet kommer det omedelbart att bli turbulens den sekund du sätter pennan mot papperet.

6. Om du har fått en mittenplats kan du avgöra vilka som fått fönster respektive mittgångsplatsen redan i vänthallen. Det är bara att leta efter de två tjockaste passagerarna.

7. Enbart passagerare som sitter vid fönstret måste gå på toaletten.

8. Den gråtande babyn på flygplanet sitter alltid bredvid dig.

9. Den snyggaste kvinnan på flygplanet sitter aldrig bredvid dig.

10. Mängden utrymme det finns för handbagage står i omvänt förhållande till hur mycket du och resten av passagerarna har med sig.
1 November 2007  | Länk | Lite allt möjligt | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Angelica Börgesson                                             Skaffa en gratis hemsida